charade 29.04.05, 16:31 Drodzy Maniacy Zapachowi, czy ktoś z Was wąchał kiedyś tę lżejszą wersję Obsession ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikielka Re: Sheer Obession CK 29.04.05, 16:36 Ja mam Obsession Sheer. Bardzo mi się podoba. Zwykłe Obsession jest dla mnie za ciężkie. A Sheer jest cieplejsze, mniej wyraziste, bardziej miękkie. Odpowiedz Link
nikielka Re: Sheer Obsession CK 29.04.05, 16:39 Mogę Ci wysłać troszeczkę, ale ostrzegam, że to się źle kończy. ;) Wysłałam Agmusz i już zakupiła 50, czy 100 ml. Odpowiedz Link
charade Re: Sheer Obsession CK 29.04.05, 16:50 Mówisz, że takie ładne ? :))) A nadaje się to bardziej na ciepłe, czy zimne dni ? I tak w ogóle, czy to kwiatowy zapach, czy bardziej orientalny ? No i czy w miarę trwały ? Tak się pytam, zanim Cię naciągnę :))) Odpowiedz Link
nikielka Re: Sheer Obsession CK 29.04.05, 17:05 Hm.. Dla mnie na wiosnę i jesień. Ale może dla miłośniczek Obsession jest właśnie na lato? Trwały normalnie, bez dzikich rewelacji. Ale nie znika po 1 czy 2 godzinach. Raczej orientalny niż kwiatowy. Ale ja w opisach nie jestem mocna. Odpowiedz Link
agmusz Re: Sheer Obsession CK 29.04.05, 17:07 Charade, hej:) jest boski jak dla mnie. Uwielbiam go. Dzięki próbce od Nikielki zakupiłam tu na forum od Yasminy. Jest lżejszy od zwykłego Obsession- który tez mam:) Bardziej miękki. Nie jest to wg mnie zapach kwaitowy, raczej orientalny. Ma taka fajną wibrującą nutę:) Sheer Obsession, a fresh new way to experience the Obsession fragrance. A lighter, softer rendition of the traditional signature Obsession fragrance. Features subtle mandarin, bergamot, vanilla, exotic spices, and a dry to warm earthy blend of amber, incense and musk. Odpowiedz Link
charade Re: dla mnie trwały:) 29.04.05, 18:49 Dziewczyny, dzięki serdeczne. Narobiłyście mi smaka ! Do Nikielki wysłałam maila Odpowiedz Link