Gość: Klin IP: *.miraco.pl 01.08.01, 23:52 Pizzerie Mezzoforte i Łubu Dubu pokazują polskie filmy na świeżym powietrzu. Doskonały pomysł! Muszę przyznać, że tym razem pomysłowość restauratorów w przyciąganiu klientów mnie zaskoczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seb Re: Kino pod chmurką IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 23:56 co było dziś w repertuarze? ostatnio w Mezzoforte dawali Misia - kryptoreklamę konkurencji (to byłem ja Jarząbek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Kino pod chmurką IP: *.miraco.pl 02.08.01, 00:06 Wyczytałem informację z gazetki. Nawet nie wiem, gdzie jest Mezzoforte... Pewnie dzięki temu pomysłowi, dowiem się wkrótce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Kino pod chmurką W SAMYM SERCU MIASTA! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 00:46 Cicho! Nie mów nikomu, że nie wiesz, bo pomyślą żeś z Chwalęcic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Kino pod chmurką W SAMYM SERCU MIASTA! IP: *.miraco.pl 02.08.01, 00:56 Ups... Odpowiedz Link Zgłoś