zettrzy jeszcze niczym... ale wczesna godzina 14.05.05, 15:03 to zawsze moge czyms zapachniec kolo poludnia Odpowiedz Link
dori7 rano Etoile du Sud, a wieczorem bedzie Sotto Voce 14.05.05, 15:51 Bo doszla paczka z lupem z allegro :)) Odpowiedz Link
zettrzy Vetiver Cafe Jo Malone 14.05.05, 19:31 niespecjalnie mi podchodzi, ale dostalam pare litrow roznych probek i musze je jakos spotrzebowac - taki watpliwy zapach da sie upchnac w weekend, bo w koncu wlasciwie nic nie robie Odpowiedz Link
chatka_ Aromantic Decleor 14.05.05, 21:20 Mmmmm, jak zapachnialo wakacjami, zapachami z nad kajaka :))) Odpowiedz Link
strega Re: Slodko + 15.05.05, 09:31 Hypnotic Poison w dawce aptekarskiej, tak na pocieszenie :( Odpowiedz Link
chatka_ Mialam ochotę... 15.05.05, 13:22 ...na cos różowego. Wybieralam sie na komisariat, zgloscic perfumowe przekrety, ktorych padlam ostatnio ofiara na allegro. Mialo to byc cos co ociepli zimne mury komisariatu i skruszy niewzruszenie mundurowych straznikow prawa :)) Pachniec wiec mialam ladnie i cieplo - dla otuchy i na szczescie. Wybor padl na nomen omen Miracle EDP :))) Odpowiedz Link
olesiam Miss Dior Cherie 15.05.05, 15:40 Początek określiłabym jako "tani, tandetny", pachnie to ciepłą jeszcze galaretką truskawkową i winem truskawkowym, po godzinie jest lepiej, delikatnieje ale nie zachwyca, no niestety, zobaczymy co jutro ludzie powiedzą:) O. Odpowiedz Link
graza4 Re: Miss Dior Cherie 15.05.05, 17:11 Ja też dzisiaj je testowałam, ale na papierku. Skojarzenia miałam "escadowe", już wolę Coco Mademoiselle. Odpowiedz Link
kalia_t Innocentem, a na nadgarstkach testuję: 15.05.05, 15:52 Desnudę(poodobna do Pythona jak dwie krople wody:D)i Apparition, tu z kolei początek obiecujący, a baza jak w Crystal Chic i jak tu być oryginalnym??? Odpowiedz Link
mangos Re: Innocentem, a na nadgarstkach testuję: 15.05.05, 15:56 Hello Kalia:) Ja również czuję podobieństwo Desnudy i Pythona:) Ponadto podobnie wg.mnie zaczyna się też Jaipur Saphir;) Miłego dnia-pachnąca również Desnuda Mangos PS. Jak długo Desnuda utrzymuje się na Twojej skórze? Odpowiedz Link
kalia_t Re: Innocentem, a na nadgarstkach testuję: 15.05.05, 16:46 Witaj Gosiu:)))Podobieństwo było tak uderzające, że pomyślałam, iz to plagiat:) Na razie pachnie cztery godziny:) Od pół godziny złagodniała, straciła Python'ową drapieżność, zobaczymy co dalej.:) Jaipur Saphir, mówisz, testowałam tylko na papierku, ale sprawdzę.:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dori7 Sotto Voce 15.05.05, 16:31 Sa bardzo dyskretne i przy ciele, ale caly czas czuje delikatna, slodka mgielke dookola. Pycha :)) Odpowiedz Link
renia30 Brit Red, z próbki, świetny początek potem szybko. 15.05.05, 17:25 łagodnieje (niestety bo ostre, kwaśne otwarcie to jest to co mi się w BR bardzo spodobało) i jest słabo wyczuwałny (dla mnie, nie wiem jak dla otoczenia). Jednak ciuszki pachną ślicznie i w bazie utrzymuje się jednak choć osłabiona nuta rabarbaru. Ogólna ocena db +. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 15.05.05, 23:14 Asją Fendi. Bardzo lubię, bardzo mi sie na mnie podoba, ma pewną wspólną nutę, którą wyczuwam również w Theoremie. Szkoda ze już jej nie ma. Pasowała mi dziś do podłego nastroju, który wszak nieco mi się poprawił :) Odpowiedz Link
charade Trussardi Skin 15.05.05, 23:42 Moja siostra twierdzi, że są bliźniaczo podobne do Burberry London... szaleństwo jakieś. A ja niestety czuję, że coraz mniej są "moje" :( Odpowiedz Link
kalia_t Re: Trussardi Skin 01.06.05, 23:38 Charade, ja też tak uważam tylko z jednym małym wyjątkiem London są ciut słodsze, ale poza tym obydwa są świetne.:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Odeur53. Balbinko, mam nadzieję, że wieczór 16.05.05, 22:40 Lepiej, lepiej zdecydowanie, choć to będzie bardzo stresujący dla mnie tydzień... ale po spacerze, wyżaleniu i wypiciu pewnej ilości wódki poczułam się lepiej :) Dziś również pachnę Asją. To dzięki Modern Witch w zasadzie :) Odpowiedz Link
eowyn In Love Again... 16.05.05, 07:54 ...ale chyba dzis sie wybiore po poludniu do perfumerii przetestowac jeszcze raz Skin, bo mnie zaintrygowal ten zapach:> Odpowiedz Link
dori7 Azurra - jest niepokojaco ladna :)) 16.05.05, 16:23 Zgin, przepadnij nastepna pokuso!! Odpowiedz Link
mangos SMS 16.05.05, 16:20 Oj mam dziś bardzo ciężki dzień, szczególnie w pracy dali mi popalić. Zapachowo udany jednak, zaczynam swe testy od Sun Moon Stars. Odpowiedz Link