chatka_ Spelnieniem :) 16.05.05, 22:28 To cud ze go odrkylam! Jest spelnieniem moich marzen o zapachu na upalne dni, zadnych cytrusow, tylko ziola, kwiatki i duzo wody :))) Decleor Aromantic. Odpowiedz Link
kalia_t By D&G(dziekuję Reniu):))) a testuję: 16.05.05, 23:35 Miss Dior Cherie- początek piękny tylko na papierku(taki lekki, cytrusowy) zaryzykowałam nadgarstek i się zaczęło.:) Nuty zwyczajnie ze sobą walczyły, słodkie, gorzkie, ulepkowate i cytrusowe. Po pewnym czasie, wyszedł likier truskawkowy(nie sorbet, hihi), nawet ładny, ale... Trwał dość przyzwoicie, przez kilka godzin, ale zaczeły go atakować szypry, takie same jak w Donnie Trussardi czyli nie moja bajka i musieliśmy się rozstać.:)[ten sezon będzie, chyba sezonem porównań, którego zapachu bym nie tknęła odnajduję podobieństwo] I absolutny powrót(kiedyś mnie czarna porzeczka odrzuciła na kilometr)Celine Femme:))) Początek cytrusowy, czarna porzeczka przez pewien czas udawała grapefruita, później kwiatki i to te które lubię najbardziej: róża, jaśmin z magnolią. Ogólnie wrazenie super, tylko trwałość pozostawia do życzenia. Odpowiedz Link
kalia_t Ja też Angel Innocent:))) 17.05.05, 12:54 Niewinny aniołek ma olbrzymią moc przyciągania:))) Odpowiedz Link
salma88 Re: 17.05.05, 15:50 A ja dzis z duma moge napsiac, ze pachne Couture Moschino:))) Nareszcie:D Odpowiedz Link
benita5 W ciagu dnia Intuition, a teraz Miss Cherrie 17.05.05, 21:35 na nadgarstkach oswajam:) Odpowiedz Link
biel33 Re: Dziś pachnę... 18.05.05, 08:23 Angel Innocent- slodko, a mimo to pieknie! W koncu dzieki allegro i roznorakim probkom, moge testowac te cudenka o ktorych piszecie:))).Taki los mieszkania w niewoelkim miescie:(. Ale w sobote jade do stolicy i prztestuje to czego nie mam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kalooo Eau de Lalique 18.05.05, 10:32 Na początku woda kolońska,a potem bardzo ładny,świeży zapach-cos w typie Image.Ładny typ!;) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę... 18.05.05, 14:27 też go próbowałam, ale na mnie zioła robią sie bardzo ostre i gorzkie:((( Odpowiedz Link
agmusz Dune Sun, lewa ręka Deci Dela, prawa SMS:) 18.05.05, 14:53 Tymi ostanimi dzięki Niekielce:) Śliczne dzięki. Odpowiedz Link
mangos Re: Dune Sun, lewa ręka Deci Dela, prawa SMS:) 18.05.05, 15:12 Może byłabyś chętna Agmusz na 30 ml SMS?;) Odpowiedz Link
agmusz Re: Dune Sun, lewa ręka Deci Dela, prawa SMS:) 18.05.05, 16:04 Dzięki Małgosiu, ale to nie mój zapach na 100%:) Odpowiedz Link
mangos Re: Dune Sun, lewa ręka Deci Dela, prawa SMS:) 18.05.05, 17:47 Mój własnie też nie:( Odpowiedz Link