urstina Próbki:Cabotine Rose, Talisman, Le dix, 24 Fabourg 01.07.05, 09:09 Albo nawet papierki! Zwariować można, ani Hermes, ani Balenciaga nie mówiąc już o Parfums Gres w moim mieście nie uświadczysz! Co za nędza! ;-(( Zreflektowałam się teraz trochę - jak się ma tych paręnaście zapachów i obwąchane prawie wszystko na półkach w perfumerii to się wydaje, że nędza. A dla "normalnych" to tam pewnie jest wręcz za dużo tego dobra... Odpowiedz Link
strega Re:Do Urstiny 01.07.05, 22:24 Le Dix z przyjemnoscia Ci przesle :). Jesli nadal masz ochote poznac ten zapach, napisz na maila gazetowego. Odpowiedz Link
urstina Re: Próbkę 24 Fabourg - odwołuję! 02.07.05, 19:26 Zupełnie przypadkiem trafiłam do małej perfumerii "gdzie ostał się ino tester". Zachłannie poprosiłam o psik na papierek i nadgarstek i... bleeh :-( Absolutnie nie mój ci on! Świadomie, aczkolwiek z przymusem nie umyłam rąk od razu bo chciałam się przekonać jak się rozwinie ten zapach. Niestety - z upływem czasu było tylko gorzej. No, ale przynajmniej wiem jak pachnie i wiem, że będę go sumiennie omijać. Odpowiedz Link
lune Eau des Merveilles poszukuje :) 01.07.05, 10:30 tzn. kupie - bo na wymiane nie mam nic - oprocz resztek Nu - ktorych ilosc jest trudna do okreslenia z uwagi na nieprzejrzyste opakowanie /cos tam chlupie - ale nie wiadomo ILE ;)/ lune Odpowiedz Link
chatka_ Tempore Donna poszukuje :) 01.07.05, 18:13 Zapoznaje sie ostatnio z Laura Biagiotti, brakuje mi dostepu do tego zapachu. Szukam probki. Odpowiedz Link
mangos La Perla 02.07.05, 11:55 La Perla Shiny Creation- może komuś znudził się zapach? Odpowiedz Link
mangos Glow 02.07.05, 18:24 i do La Perla dołącza Glow- szukam próbki, by przetestować na skórze. ( znam z papierka) Odpowiedz Link
basiaplewik eternity zielone (damskie) kupię 03.07.05, 15:13 próbkę, małą butelkę, lub resztę dużej. Odpowiedz Link
benita5 Nikos Sculpture chetnie odrobinke wymienie na cos 04.07.05, 19:38 ze swoich zbiorow. Odpowiedz Link
vanilia72 Wish Pure, Apparition-szukam próbek :) 05.07.05, 08:02 24 Faubourg już mam :) Odpowiedz Link
merolik Re: Kingdom 07.07.05, 13:25 Na całą butelkę na razie mnie nie stać, chętnie odkupię mniejszą ilość :))) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Escada Margaretha Ley... 07.07.05, 14:30 Interesuje Cię EDT czy EDP, bo to dwa zupełnie różne zapachy? Odpowiedz Link
mangos Re: Escada Margaretha Ley... 07.07.05, 15:04 Kurczę, nie wiedziałam:/ W takim razie i jeden i drugi chciałabym poznać. Od dawna kuszą mnie na Allegro;) Odpowiedz Link
mangos Szukam Słonika Kenzo 10.07.05, 14:16 Bardzo chciałabym przetestować na nadgarstku. Help me;) Odpowiedz Link
oloom kenzo tygrys 11.07.05, 10:22 a ja szukam tygryska. Od kilku lat jednym z moich ulubionych zapachów jest słonik, ale jest na szczęście powszechnie dostępny. Tygrysa nigdzie nie mogę dostać. Gdyby ktoś miał jakąś próbkę (w ogóle nie znam tego zapachu) albo chciał się pozbyć całego flakonu, to biorę w ciemno. Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Re: kenzo tygrys 12.07.05, 17:48 a interesuje Cię dezodorant perfumowany? jeśli tak pisz na martiene@tlen.pl Odpowiedz Link
elf.woman lempicka midnight 16.07.05, 16:28 gdyby ktoś chciał się pozbyć, choćby resztek... proszę o kontakt Odpowiedz Link
escape5 Hugo Boss Woman (ten w okragłej buteleczce) 16.07.05, 20:08 Mogą być resztki-odkupie albo zamienię się na coś. Odpowiedz Link
madzia2kk I Love Love Moschino, Crystal Noir Versace 16.07.05, 20:33 nawet resztki:D blagam... Odpowiedz Link
mangos L'or de Torrente 16.07.05, 21:10 Od dawna marzę, by powąchać. W zasadzie to od pierwszej wizyty na tym wspaniałym forum,gdy ktoś polecił mi je, jako ciepłe i troszkę orientalne.Nie wiem,czy ryzykowac kupno 100ml na allegro;/? Odpowiedz Link
chatka_ Re: L'or de Torrente 17.07.05, 14:59 W pamieci pozostalo mi raczej kwiatowo-owocowe wspomnienie...Orientalne ani troche. Odpowiedz Link
chatka_ Hiris Hermesa... 17.07.05, 15:00 Az wstyd sie przyznac ze jeszcze nie znam...Moze ktos zrobi mi probeczke? Odpowiedz Link
mangos Re: Ja mogę:) 17.07.05, 17:57 O widzisz-Agmuszku:)) Własnie się zastanawiałam,komu ją posłałam;) Jasne- podaj dalej- do Chatki:)). Hiris jest specyficzny i chyba albo się go kocha albo....no właśnie;) Odpowiedz Link
pucipuci Re: Nahema poszukiwana 17.07.05, 16:29 Może tym razem się uda:) Może być i miniaturka, nawet resztkami na dnie flakonika nie pogardzę. Ewentualny kontakt-na maila gazetowego Odpowiedz Link
rainy.streets Un Jardin en Mediterrane i Safari 17.07.05, 18:43 Królestwo za próbkę Safari i Un Jardin en Mediterrane (to drugie choćby na papierku). Plizzzz... Odpowiedz Link
agau79 BAZAR lacroix! 18.07.05, 07:43 moze ktos ma i mu sie znudzil.. u_agnieszka@yahoo.es Odpowiedz Link
madlaine_xx GUERLAIN L'Heure Bleue i Mitsouko na powąchanie :) 18.07.05, 12:26 gdyby ktos miał i mógł zrobic mi próbkę - chocby kropelkę, żebym mogła poczuć swojej na skórze, chętnie się czymś odwdzięczę lub zapłacę :) Odpowiedz Link
redshine Un Jardin en Mediterrane, Winter delice 18.07.05, 12:33 Narciso Rodriguez for her, Premier Jour Lucky Day Nina Ricci, Desnuda, Gucci EDP II. Mogę odkupić końcówki zapachów, próbki też mile widziane. Odpowiedz Link
madlaine_xx do Oli 18.07.05, 13:46 Oluś, dzisiaj na Truskawie widziałam 40 ml za 95 zł :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: do Oli 18.07.05, 22:07 madlaine_xx napisała: > Oluś, dzisiaj na Truskawie widziałam 40 ml za 95 zł :) Madzia ino jeszcze trza credit card mieć :/ Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: do Oli 18.07.05, 22:25 z kredytówka już Ci kiedyś pisałam, że moge pomóc :) ja się nieśmiało zbieram do zakupu na Truskawie, ale chciałabym najpierw powąchac te zapachy w realu, a nie ma gdzie :( więc, jesli tylko mi się uda, to zawsze możemy zamówić Black dla Ciebie, tak przy okazji ofc :))) PS.jutro mąż wyrusza po pomadę :) i na poszukiwania puderku Shiseido dla żoneczki - ale się naprosić o ten puder musiałam ;) Odpowiedz Link