rawita Re: 20.07.05, 14:56 Moim dzisiejszym nabytkiem Emporio Night, a na nadgarstku mam Romę. Nigdy nie lubiłam Romy, a nagle zaczęła mnie intrygować. Pomieszana z Emporio tworzy coś bardzo interesującego :). Odpowiedz Link
kalia_t Burberry Baby Touch kończe próbkę... 20.07.05, 15:30 a na nadgarstku dzięki Chatce<buzka> klasyczna Gloria Vanderbilt:))) Odpowiedz Link
renia.renia Pamplelune i testuję Fumere Turque SL, kręcą ... 20.07.05, 18:40 mnie ostatnio takie klimaty, skóra + kadzidła, ambra itp. Oj zmienia mi się gust, ojoj, chyba trzeba będzie ruszyć z koszyczkiem na zakupy hihi. Odpowiedz Link
charade Naomi Campbell 20.07.05, 18:55 Możecie mi wierzyć, albo nie, ale przez cały wyjazd chciałam się tym wypsikać, ale jak się można domyślać, nie zabrałam ze sobą Odpowiedz Link
modern_witch Jil Sander Sport i Pure (ale nie razem),With Love+ 20.07.05, 20:12 damskie Visit. Hmmm. Dziwny mam dzień dzisiaj. Sport dziś na mnie ładniejsze niż wczoraj, ale ta moja nutka bardzo gdzieś z daleka pobrzmiewa. Ale jednak jest. Zatem nie strzeliłam głupstwa stulecia. Pure dziś na mnie okropne - wyszło jakimś lekarstwem, długo się zastanawiałam, to chyba azulan - wyciąg z rumianku. Dziwne. Visit mi się nawet podoba, choc bez szalenstw, na mnie to pestka wiśni i jakieś drzewa. A With Love zmywam zaraz, strasznie kwietne i nie moje na max... A humor mi sie poprawił po wizycie u fryzjera. Dziś jakoś nawet nieźle wyszło, jest szansa, że nawet przez dwa tygodnie będę wyglądała jak osoba dobrze ostrzyzona, a przy moich bardzo nieposłusznych włosach to naprawdę osiągnięcie ogromne. Odpowiedz Link
dori7 Jardin en M. = ale pogoda taka, ze chyba powinnam 20.07.05, 20:35 sie przerzucic na cos cieplejszego :(( Odpowiedz Link
modern_witch Oj, nie...już miałam EnJoy w ręku, ale nie 21.07.05, 09:22 grzebiąc w kosmetyczce znalazłam próbkę intrusion i mam jednak bardziej nastrój dziś na to... na razie mam do dyspozycji tylko EdM, Króla i EnJoy, ale dziś chyba przy okazji pojechania do domu coś wymienię;-) Odpowiedz Link
elf.woman zdecydowanie ZDECYDOWANIE, czyli... 21.07.05, 09:47 Costume National: jeden nadgarstek scent, drugi intense. zapach rozstania... a na poprawę nastroju zawsze zostaje kenzoki euforyczny (polecam wszystkim!) Odpowiedz Link