merolik Re: Dzisiaj było testowanie! 26.08.05, 18:16 W przemiłym towarzystiw Chatki :))) M.in. Shalimar - wyobrażałam go sobie inaczej jednak... Odpowiedz Link
ewena Re: Dziś pachnę;-) 26.08.05, 19:07 Noa Fleur...z siostrą się rozstałam ze względu na znikomą wyczuwalność zapachu. Ta jest bardziej trwała ale chyba niezbyt się lubimy...:( Odpowiedz Link
charade Waham się między Miami Glow a Stila Midnight Bloom 27.08.05, 13:09 Obydwa tropikalne :) Odpowiedz Link
kalooo Lolita Lempicka+ CdG...;))) 27.08.05, 19:37 po kolei: Stickycakes Burntsugar Woodcoffee Normadtea -dobrze piszę?;) ...i całe mnóstwo innych;))) Odpowiedz Link
olesiam Ouarzazate CdG:) 27.08.05, 20:56 łapa CdG 2, mialam dylemat, wygrał pierwszy:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę;-) 27.08.05, 23:04 bulgari eau parfumee extreme - czyli silną zieloną herbatą. na kaca bardzo dobrze robi :) Odpowiedz Link
rawita Romą i jest mi z tym bosko... 27.08.05, 23:28 przypomniał mi o niej wątek o kadzidłach :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę;-) 28.08.05, 11:38 dziś z dumą obnosze Pradę. fajna, ale nie na tyle, by dla niej wydawać brakujące na wszystko grosze :( Odpowiedz Link
chatka_ Shalimar edp + 28.08.05, 13:41 Nie moge sie pogodzic z moich ich odbiorem :) Testowac wiec nie przestaje. Szukam w nim ciepla, paste do podlogi udalo mi sie juz oddzielic od reszty i wyeliminowac :) Dzis rano poczulam ciepelko kremu Nivea, a teraz zapach drewnianego piornika z gumka chinska koloru rozowego w srodku. To mi nie wystarcza, chyba musze sobie sprawic caly flakonik do dalszych testow :) Odpowiedz Link
mrouh la chasse aux papillons- l'Artisan Parfumeur- znów 28.08.05, 15:59 Ponieważ na Artisana w pełnym wymiarze mnie nie stać i jest chwilowo dla mnie niedostępny ze wzgl. logistycznych, to chyba zakupię sobie przynajmniej olejek lipowy, jako namiastkę:-) od kilku dni szaleję z lawendowym:-) Odpowiedz Link
kalooo Image od stóp do głów ;))) Damskim oczywiście...;D 28.08.05, 19:24 ...jakby ktoś miał jakieś wątpliwości..;P Odpowiedz Link
marla30 Etoile du Sud 29.08.05, 07:53 Fragonarda. Ostatnie takie ciepłe dni pewnie, to i dla mnie ostatni moment, żeby użyć. Odpowiedz Link
nuna_77 Cacharel Promesse:) 29.08.05, 08:30 i zaczynam sie z nim oswajac ale jest niestety mało trwały:( Odpowiedz Link
kalooo Lancaster Sunwater 29.08.05, 10:03 ostatnie tchnienie lata..;) Normalnie pachnie jak szampon słonecznikowy!;D Odpowiedz Link
rawita Arpege, ale to się zmieni 29.08.05, 12:36 w ramach odświeżania pamięci, ale do tego słonecznego dnia nie pasuje mi nic a nic :( Odpowiedz Link
olesiam Champs Elysees 29.08.05, 12:38 na tygodniowy wyjazd zabieram probki CdG i L'A by w spokoju i czystym powietrzu delektowac sie tym pieknem:) pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia! olesia Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę;-) 29.08.05, 16:33 time fo peace kenzo. na nadgarstkach omnia crystalline oraz purple water. Odpowiedz Link
epikurejka Re: Dziś pachnę;-) 29.08.05, 17:00 Mira - Bai, a na nadgarstkach Cerruti - nie dla mnie, Nu edp - super, znacznie bardziej mi siępodoba niż edt, a na papierku czarna Coco - to jest dopiero cudo! Odpowiedz Link
madlaine_xx Mira Bai, Initial i panterka D&G 29.08.05, 17:08 bo dostałam dzisiaj upragnione paczuszki :)))) i jak na mnie przystało, nie mogłam sie opanowac, a że rano psikałam sie tylko LNd'Hadrien, to juz dawno wszystko wywietrzało :) Odpowiedz Link
pablo025 Re: Mira Bai, Initial i panterka D&G 29.08.05, 17:22 dzisiaj pachnę Dunhill-em niezły zapach i trwały, prawdziwy męski Odpowiedz Link
elve a mąż dziś pachnie... 29.08.05, 23:06 Ambre Sultan SL. i chyba na nim nawet piękniejsza niż na mnie! :D Odpowiedz Link