sorbet 15.09.05, 13:33 Nuit au Desert Gobin Daude - wątek o dymnym drzewnie mnie dziś zainspirował:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajakajak Re: Dziś pachnę... 15.09.05, 14:04 Panterką D & G z próbki. Upewniłam się niniejszym, że trzeba będzie jednak kupić, póki co, póki jest.:) Odpowiedz Link
mathilde17 Jicky... 15.09.05, 15:46 a na ręce znowu Cedre SL - drugi test. Dziś jakoś wyraźniej poczułam tuberozę, chociaż dalej jest na mnie taka cukierkowa. Ogólnie bardziej podoba mi się początek zapachu. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Dune ale w wersji esprit de parfum :) 15.09.05, 21:22 ale fajne! dzięki Dori :* Odpowiedz Link
elve Re: Dune ale w wersji esprit de parfum :) 15.09.05, 21:49 i się małpo nie pochwaliłaś? ja Ci dam! :D a ja dziś (dzięki ww małpie) odkryłam, że le baiser du dragon jest pięęęęękny! Odpowiedz Link
modern_witch na nadgarstkach Narciso;-) 15.09.05, 22:26 No bo się musiało po pracy iść obwachać;-P Na mnie jest łagodny bardzo, ciepły, lekko miodowa nutka wychodzi... raz testowałam dzięki Graży, potem jej w mailu pisałam, jak to rzuciłam po powrocie bluzkę w kąt pokoju zamiast od razu do pralki, następnego dnia dopiero wstyd mi się zrobiło i chciałam ją do pralki wrzucić, po czym zamarłam nad rękawem tej ręki, gdzie testowałam Narciso... aż szkoda było prać;-P A Etro Musk jaki teraz fajny... cały dzień pachniał na mnie bardziej drzewem i bergamotką niż piżmem, to piżmo tak z oddali mocno dochodziło... w tej chwili czuję jakąś bardzo miękką, czystą nutke wokół głowy, szalenie mi się podoba... normalnie potrząsam włosami co chwilę (jak pies z chorymi uszami;-P). mam nadzieję, że nie zostanę zaprowadzona do weterynarza;-) Odpowiedz Link
konasana Re: SMS i... 16.09.05, 08:40 bardzo mi z tym dobrze przy tej deszczowej pogodzie! Odpowiedz Link
elf.woman Jil... w ramach ostatniej szansy... 16.09.05, 08:57 ... absolutnie nie. clinique simply, ot co. zjełczałe orzeszki szkodzą na żołądek :) Odpowiedz Link
bombella Ja tez 16.09.05, 13:19 po dlugich i bezowocnych poszukiwaniach po calym Amsterdamie zapachu Opium Fleur de Shanghai (podobno wyprzedali cala limitowana edycje w pare dni i mieli tylko w Bijenkorfie) zakupilam na pocieszenie CdG2 w zwyklym Douglasie, ale za to na najbardziej eleganckiej ulicy handlowej PC Hoofdstraat. Matko ile wyrzeczen... Odpowiedz Link
staua Carnation CdG 16.09.05, 16:14 Bardzo, ale to bardzo przypomina mi L'Air du Temps... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Mania 16.09.05, 20:24 Tylko ona pasuje mi dziś na te deszcze jakie nawiedziły Trójmiasto :) Odpowiedz Link