nevada87 Re: Twoja Top Lista;) 13.03.06, 20:25 Kolejność przypadkowa:). - Hypnose - Les Belles - belle de minuit - Dior Addict - Eau Fraiche - Gaultier 2 -Burberry Brit Red - Jil Sander - Pure - Organza Indecence - Stella Sheer - Jessica McClintock - Silk Ribbons - Lolita Lempicka Midnight. Akurat się wszystko ładnie zmieściło;). Pozdrawiam!. Odpowiedz Link
karolaaa Re: Twoja Top Lista;) 13.03.06, 20:30 Takze bez kolejnosci miejsc :) -Organza Indecence -Słonik Kenzo -Watch M.Micallef -Winter Delice -Magnetism Escada (!) -Python -Flowerbomb -Heliotroop -Gaultier 2 -Narciso Rodriquez Odpowiedz Link
benita5 Re: Twoja Top Lista;) 13.03.06, 20:40 na pewno jest to top lista ostatnich tygodni;)) 1. Cinema 2. Tygrysek 3. Nu edp 4. Birmane 5. Hot couture edp 6. Coco czarna edt 7. Madness 8. Desnuda 9. Dolce Vita 10 Gloria Odpowiedz Link
benita5 Re: Twoja Top Lista;) 28.08.06, 19:21 Moge zapodac top liste ostatnich tygodni;)) 1. Molinard figa 2. Addict eau fraiche 3. Anisia bella 4. Abril 5. Pure poison 6. Yvresse legere 7. pomidorkowe Les belles 8. Tendre Poison 9. Stella 10 haha: Miss Dior Cherie & Baby doll ;)) Odpowiedz Link
kasiulek Re: Twoja Top Lista;) 14.03.06, 09:52 Kolejnosc prawie przypadkowa:-) - Hiris - Dune - obydwa Ogrodki Hermesowskie (bardziej jednak Srodziemnomorski:-) - Champs Elysees (chociaz miewam na niego "humory":-) - EdM - Grain de Folie - Pamplelune - Allure - Eau de Cartier - Fluid Iceberg Odpowiedz Link
babiloniaa Re: Twoja Top Lista;) 14.03.06, 11:22 - Dolce Vita - Slon - Champs Elysees - EdM - Miracle - Pamplelune - Omnia Odpowiedz Link
martyna101 Re: Twoja Top Lista;) 14.03.06, 11:32 troszke sie pozmienialo od oststniego wpisu a wiec: Addict Addict eau Fraiche 212 brit red jovan musk oil sensations Odpowiedz Link
ja_sylwia Re: Twoja Top Lista;) 14.03.06, 15:21 u mnie tak to wygląda: Allure Pamplelune 212 (końcóweczka chlip, chlip) Premier Jour a w marzeniach : Tumulte Desnuda Odpowiedz Link
lesbelles Re: Twoja Top Lista;) 15.03.06, 14:46 Bezsprzecznie mój nr 1 to Asja Fendi, zaś nr 2 to Theorema dalej już nie potrafię dokonać takiej gradacji, więc kolejność przypadkowa: 3. Escada Collection 4. NR Belle de Minuit 5. NR żółte Les Belles 6. Roma Laura Biagiotti 7. Must Cartier 8. Mauboussin 9. Cristobal Balenciaga 10 Micallef Hiver Jest jeszcze kilka zapachów, które uwielbiam, a które w 10-tce już się nie zmieściły :( Flowerbomb i niebieskie Les Belles, i... ;) Odpowiedz Link
lesbelles Re: Twoja Top Lista;) 15.03.06, 14:55 O matko, zapomniałam o Angel i Lempickiej1 No nie da się, po prostu się nie da ograniczyć do 10!!! Odpowiedz Link
mangos Re: Twoja Top Lista;) 15.03.06, 15:20 Ja do swojej top listy dopisuję : VARIATIONS CARVEN i Fleur de Diva Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Twoja Top Lista;) 15.03.06, 20:09 A czy ja mogę zaszachrować jako dwunickowiec i dopisać kolejną dziesiątkę?;-P Inną niż tamta, oczywiście;-) Bo mi trochę towarzystwa cenionego wielce przybyło, a tamto nijak ze swoich miejsc nie ustąpi - w sumie ma rację;-P Odpowiedz Link
roxi_hart Re: Twoja Top Lista;) 30.03.06, 10:35 Moim nr 1 jak narazie jest Addict, pokochany od drugiego "niuchnięcia" - wsyztskei inne zapachy poszly na bok. Odpowiedz Link
daggy4 Re: Twoja Top Lista;) 30.03.06, 12:16 1.angel - t.mugler 2.J'Adore - Dior 3.acqua di roma- biagiotti 4.allure- chanel Odpowiedz Link
rawita aktualizacja 30.03.06, 21:12 pozmieniało mi się od jesieni ;). Może to kwestia pory roku, ale w chwili obecnej na szczycie mojej listy znajdują się: 1. Nu edp 2. Tygrys 3. Scent 4. Black Cashmere (hmm... może jednak to nie jest kwestia pory roku) 5. Dune Podsumowując: po latach prowadzenia z pierwszej piątki wypadły JPG Classique, Dolce Vita i czerwona Dolce Gabbana. DG i DV przesunęły się do drugiej piątki, a JPG popadł w niełaskę, ale dla niego to nie pierwszy raz. Nagle i niespodziewanie odwidziała mi się też Desnuda. W Dune zakochałam się ni z tego ni z owego, a Scenta i Tygrysa poznałam dopiero kilka miesięcy temu i natychmiast zawładnęły moim sercem :) Odpowiedz Link
oosemka Re: Twoja Top Lista;) 29.08.06, 00:18 1. Organza Incecence 2. Black Cashmere 3. Desnuda 4. Poeme 5. Tygrys 5. Winter Delice 7. Samsara 8. Idole de Lubin 9. Le Feu 10. Feminite du bois czyli zmienila sie tylko koncowka. Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Twoja Top Lista;) 28.08.06, 19:10 bezapelacyjnie Dzing! i Ouarzazate Black Cashmere Hiris Scent Feminite du Bois Gaiac Odpowiedz Link
sliwkaa Re: Twoja Top Lista;) 28.08.06, 19:14 kolejność nie przypadkowa:-) 1. Dune, 2. EXTRAVAGANCE d'AMARIGE, 3. Theorema (ale NIE LEGGERO), 3. Black Cashmere, 4. Premier Jour, 5. Jadore, 6. Rush 2. jeszcze 4 miejsca na mojej liście są "puste" - ale mam na oku kilku kandytatów :-) Odpowiedz Link
hafsa Re: Twoja Top Lista;) 28.08.06, 20:10 1.Addict 2.Euphoria 3.Autumne 4.coco madmoiselle 5.Douce Amere 6.Summerbykenzo 7.Ombre Rose Kolejnosc przypadkowa, jeszcze 3 miejsca pozostaja nie odkryte... Odpowiedz Link
voluptas Re: Twoja Top Lista;) 28.08.06, 20:17 kolejność nieprzypadkowa :) 1. Le Feu I. Miyake 2. Asja Fendi 3. Ambre Sultan SL 4. Malabah Penhaligon's 5. Jardin en Mediterranee Hermes 6. Gaiac Micallef 7. NR For Her 8. Tygrys Kenzo 9. OI Givenchy 10. Lubin Idole Odpowiedz Link
heliamphora Moja Top Lista;) 28.08.06, 22:30 Kolejność przypadkowa: 1) Pleasures 2) Sabatini Magnetic... 3) ...i jego niemal bliźniaczy odpowiednik Gucci Accenti 4) Cabotine 5) Venezia 6) Givenchy Pi 7) Les Belles żółte 8) Hiris i najnowsze obiekty zakochania: 9) Mira Bai 10) Cristobal Odpowiedz Link
senta Re: Moja Top Lista;) 28.08.06, 23:25 Pierwsza piatka to: 1.Musc Ravageur,Fr.Malle 2.Bandit,R.Piquet 3.Ambre Sultan,Serge Lutens 4.En Passant,Fr.Malle ale i tak najwazniejszy jest Zen Shiseido Odpowiedz Link
chatka_ Re: Twoja Top Lista;) 29.08.06, 07:59 Troszke bym chciala w niej zmienic, ale nie pora teraz: 1. Samsara 2. Czarna Mania 3. Be 21 4. Elixir Sensuel Chanel 5 5. Organza Indecence 5. Vera Wang 6. Narciso Rodrigez 7. BLV 8. L'Or 9. Obsession 10. Black Cashmere To lista flakonikow, top lista probek powinna chyba sie znalezc na watku o marzeniach :) Wydaje mi sie, ze 3 pierwsze zawsze beda na mojej liscie, beda zmienialy pozycje, ale zawsze beda, Samsara jednak moze nie ruszy sie z pierszego miejsca :) Ha. A gdzie Ambre Sultan, na oslej lawce? Musze sie z nim rozmówic ;) Odpowiedz Link
kasiulek Moja zweryfikowana:-) 29.08.06, 08:45 Od wczesnej wiosny sie troche zmienilo - kolejnosc nadal dowolna: - Hiris - bez zmian - Dune - bez zmian - obydwa Ogrodki Hermesowskie (bardziej jednak Srodziemnomorski:-) - Nilowy spadl poza pierwsza 10, - Champs Elysees (chociaz miewam na niego "humory":-) - humory nadal mam:-))) - EdM - bez zmian - Grain de Folie - bez zmian - Pamplelune - zamieniona z Gentiana i Herba Fresca, a sama P. wyleciala poza pierwsza 10, - Allure - wyleciala poza pierwsza 10 - Eau de Cartier - wyleciala poza pierwsza 10 - Fluid Iceberg - wyleciala poza pierwsza 10 - Nu - awans na liste:-) - Philosykos Diptyque - nowka na liscie:-))) Odpowiedz Link
agmusz Re: Moja zweryfikowana:-) 29.08.06, 09:39 hehe:) jakbym sluchała Marka Niedzwiedzkiego i jego listy:) Odpowiedz Link
kasiulek Re: Moja zweryfikowana:-) 29.08.06, 10:01 agmusz napisała: > hehe:) jakbym sluchała Marka Niedzwiedzkiego i jego listy:) :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
merolik Re: Moja zweryfikowana:-) 29.08.06, 14:11 No proszę, rok temu nie wyobrażałam sobie życia bez Słonia i czerwonej DG, a teraz tego pierwszego nie mam, ta druga poszła w odstawkę do szafy... A na topie: -Le Feu -Król Słońce -Addict Fraiche -EC -czarna Mania -Tygrys -i Cinnabar pozostał w łaskach ;), ale czeka na zimniejsze dni -EdM Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Twoja Top Lista;) 29.08.06, 14:17 Było tak : Tresor Desnuda Ellen Tracy by Ellen Tracy Charles Jourdan The Parfum Le Baiser Lalique a jest tak : Alchimie Un Jardin Sur le Nil Desnuda Organza Indecence Le Baiser Lalique Venezia Pastello Cashmere Mist i Tresor EdP Odpowiedz Link
mangos Re: Twoja Top Lista;) 29.08.06, 14:44 U mnie królują nadal: 1. OI 2. BC 3. Desnuda 4. Jaipur Saphir 5. czarna Mania 6. BLV- choć uzywam caraz rzadziej do dziesiatki awansowały: 7.EdM 8.Automne Van Cleef and Arpels 9.Shalimar Light 10. Be 21 Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Twoja Top Lista;) 29.08.06, 21:49 Ustalenie kolejności przekracza moje możliwości: Dune Shalimar Narciso Scent Angel Classique Smok 24 Faubourg Youth Dew A z pewną taką nieśmiałością jeszcze Hiris, bo jakoś czuję, że coś może być z tego związku:-) Odpowiedz Link
mika281 Re: Twoja Top Lista;) 30.08.06, 09:39 kolejność przypadkowa: 1. Jean Paul Gaultier Classic 2. Angel Innocent 3. Addict Fraiche 4. Celine Oriental Summer 5. Chopard Infiniment 6. Intuition Estee Lauder 7. Euphoria Calvin Klein 8. Desnuda lubie też Lolite, addict, sotto voce, angel le lys, charles jourdan the parfum, cristobal - ele to narazie w forie testów, więc jeszcze nie wiem czy będą to moje ulubione zapachy Odpowiedz Link
sunspots Re: Twoja Top Lista;) 30.08.06, 20:42 o i nawet w 10 się zmieściłam :) kolejność j/w. lolita lempicka flower by kenzo j.del pozo in black gucci pour homme d&g by man a także by woman azzaro visit lanvin eclact d'arpege tiger kenzo summer by kenzo givenchy pi Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Twoja Top Lista;) 31.08.06, 01:19 moja lista:)kolejnosc dowolna Feminite du Bois Philosykos Etra Fleur de Figuier Molinard ogrodek srodziemnomorski Ambre Sultan Gentiana ogrodek nilowy hot couture edt usciski plo Odpowiedz Link
elami3 Re: Twoja Top Lista;) 31.08.06, 08:55 1. Ambre Sultan SL 2. Cristobal Balenciaga EDP 3. Un Jardin en Mediterranee 4. Black Cashmere DK 5. Kenzo le Tigre 6. Idole Lubin 7.Loccitane Feuille de Figuier Fig 8. Kenzo Jungle Elephant 9. Gaiac Micallef 10. Philosykos Diptyque Odpowiedz Link
yomajka Re: Twoja Top Lista;) 31.08.06, 23:35 kolejnośc od najukochańszego :)pisownia może być ieprawidłowa- późno już.. Scent - Costume National Aoud- Micallef Musk- Etro teint de neige -Villloresi L'instant de Guerlain haute Couture- Givenchy Gucci II Ombre Rose Lubię , nic na to nie poradzę Coco Mademoiselle- tyle,że stoi i czeka az wszyscy o niej zapomna, tzn ulice nie będą nią pachniały :) Odpowiedz Link
elve Re: Twoja Top Lista;) 01.09.06, 01:48 wkleiło sie nie tam gdzie trzeba, więc jeszcze raz: jest (po roku prawie): 1. dune dior 2. scent(s) - oczywiście nie wliczając gloss 3. słonik kenzo 4. tygrys kenzo 5. chergui SL 6. philosykos diptyque 7. addict eau fraiche dior 8. messe de minuit etro 9. pamplelune guerlain 10. carnation CdG z poprzedniej listy najbardziej spadło Black Cashmere - nie mogłam znieść w czasie ciąży. mahora też dość daleko. l'eau par Kenzo, Ambre Sultan i Winter Delice zaraz za pierwszą dziesiątką. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Twoja Top Lista;) 01.09.06, 14:02 Moja 10 na dzień dzisiejszy: Kolejnośc przypadkowa. Gloria, Flowerbomb, Celine Oriental Summer, Czarna Mania, Shaal Nur, Myqueen, Must, Rush2, EdM, Alchimie W dalszej kolejności są Angel Violette, Innocent, Desnuda, Tygrys... Odpowiedz Link
lillan Re: Twoja Top Lista;) 05.09.06, 16:06 Na teraz: 1. For Her Narciso Rodriguez 2. Le monde est beau Kenzo 3. Paris Roses des Bois YSL 4. Sensi GA 5. Sensi White Notes GA 6. Baby Doll YSL 7. Obsession cK 8. Envy Gucci 9. Alchimie Rochas 10. Le Baiser du Dragon Cartier Odpowiedz Link
marcysia23 Re: Twoja Top Lista;) 06.09.06, 00:38 1. Silver Rain 2. Angel TM 3. Alchemia 4. NU YSL 5. Amor Amor Summer 6. Must 7. Love in Paris 8. Paloma Picasso 9. In Love Again 10.DK NY Odpowiedz Link
m23p31 Re: Twoja Top Lista;) 10.09.06, 10:41 1.Escada Collection 2.Baby Doll 3.Cristobal 4.Delice D'epices 5.Theorema 6.Addict Fraiche 7.Casmir 8.Ambre Sultan 9.Helmut lang 10.Alchimie wymiennie z niektorymi: Rush Shalimar Light Mahora Automne VC&A Shiny Creation la Perla w kolejce na chlodniejsze dni czeka Alien, Lou Lou, BC Odpowiedz Link
rheia Re: Twoja Top Lista;) 10.09.06, 18:26 Kolejność przypadkowa:): 1.Organza Indecence 2.Envy Gucci 3.Glamourous Ralph Lauren 4.Dolce Vita Dior 5.Cabotine Gres 6.Un Jardin en Mediterranee Hermes 7.Dzing! L`Artisan 8.5-th Avenue 9.Premier Figuier L`Artisan 10.Ciel Amouage(nie posiadam ich-mam 2 próbki,ale bardzo o nich marzę....) Odpowiedz Link
elwirra28 Re: Twoja Top Lista;) 13.09.06, 20:02 1. Love in Paris 2. Rock in Rio 3. Laguna 4. Amor Amor Odpowiedz Link
saturnzreturn Re: Twoja Top Lista;) 26.09.06, 17:54 1. Paloma Picasso - Minotaure 2. Dior - Dune Pour Homme 3. Dior - Higher 4. Armani - Emporio White 5. Davidoff - Zino 6. Gucci PH 7. Issey PH 8. Ungaro III Odpowiedz Link
saturnzreturn Re: Twoja Top Lista;) 26.09.06, 17:56 AAAA jeszcze zapomniałem o czymś 9. Joop Jump :) Odpowiedz Link
mangos Aktualizacja 06.10.06, 08:47 Moja top lista na dzień dzisiejszy: Desnuda, Be 21, Jaipur Saphir, Sensations, Theorema i jej odmiany,Avignon, Black Cashmere , Organza Indecence,czarna Mania. Odpowiedz Link
vivyan Re: Twoja Top Lista;) 01.01.07, 19:06 To i ja się dopiszę:) Kolejność przypadkowa: 1. Hiris 2. Dune 3. Angel 4. London 5.Obsession Te muszę mieć ,choćby w niewielkich ilościach,zawsze. A oprócz tego mnóstwo różnych innych rzeczy, np. pure poison, eclat d'arpege, pleasures, i wiele innych. Odpowiedz Link
rena31 Re: Twoja Top Lista;) 06.01.07, 00:45 1. Le Feu 2. Anais Anais 3. Tendre Poison 4. Angel 5. Dolce Vita 6. Bulgari Black 7. Pure Poison Odpowiedz Link
voluptas Re: Twoja Top Lista;) 06.01.07, 10:17 Sobota rano. Doskonała pora na podsumowanie :) w sierpniu było tak: 1. Le Feu I. Miyake - trzyma się w czołówce, ale ostatnio głownie w roli fetysza. 2. Asja Fendi - najwierniejsza i najukochańsza ostatnio, sprawdza się w każdej sytuacji i jest nam razem po prostu dobrze. 3. Ambre Sultan SL - piękna ambra, ale chwilowo traci koszulkę lidera 4. Malabah Penhaligon's - popadł w niełaskę po tym, jak chciał mnie podstępnie udusić. Na oślej ławce. 5. Jardin en Mediterranee Hermes - wielkie uczucie, ale jesteśmy w separacji. Czeka na wielki come back wiosną. 6. Gaiac Micallef - też coś się nam ostatnio drogi rozeszły. 7. NR For Her - mój wielki klasy, niekwestionowany top 10 8. Tygrys Kenzo - lubimy się. Ostatnio TYLKO lubimy 9. OI Givenchy - wielki powrót uczucia do tego zapachu. Zobaczymy, na jak długo. 10. Lubin Idole - eeee... coś nam nie po drodze :/ A aktualny top? Kolejność takoż nieprzypadkowa :) 1. Asja Fendi 2. EC 3. Ambre Precieux MPG 4. Ambre Narguile Hermessence 5. Jardin en Mediterranee Hermes 6. L Lempickiej 7. NR For Her 8. OI Givenchy 9. Venezia Laury Biagiotti 10. Douce Amere SL tuż obok listy dwa wielkie fetysze: 2000 et une Rose i Le Feu - po prostu czekają na odpowiednią okazję... ;) Odpowiedz Link
rawita7 Re: Twoja Top Lista;) 06.01.07, 14:53 No to i ja się zaktualizuję :) Mój top 10 na chwilę obecną: 1. Scent 2. Scent Intense 3. Nu edp 4. Avignon 5. Zagorsk 6. Addict Eau Fraiche 7. Premier Figuier/Philosycos Diptique (wystarczy mi jeden z nich, ale nie wiem, który) 8. OI (cykliczne fazy) 9. Narciso Rodriguez edp 10. Black Cashmere Odpowiedz Link