forevermore79 27.09.05, 14:55 Znow Dior Homme- jako nabytek tygodnia :-). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewik_75 Scent Intense ponownie 27.09.05, 15:15 jak tak dalej pojdzie, to to bedzie moj nabytek..... miesiaca albo i kilku ;) Odpowiedz Link
kajakajak Re: Dzis pachne... 27.09.05, 15:24 Celine Oriental Summer z próbki.Nieodmiennie nie mogę wyjść z podziwu, że nie powala mnie ten zapch, bo znając moje upodobania powinien.;-) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 27.09.05, 15:59 jakoże Scent I. wywietrzał od rana, a pocztą przyszła pewna paczka (dzięki Dorota!) - to teraz Escadą Collection. i nie żałuję :) Odpowiedz Link
kalooo DKNY Woman 27.09.05, 16:23 ostatnie podrygi letnich ciepłych dni-idealnie pasuje do słońca i sportowej bieli sweterka ze stójką;)) Odpowiedz Link
chatka_ La Perla Shiny Creation 27.09.05, 16:43 Moze mnie moj zakatarzony nos myli, ale czy SC nie jest podobne do Tendre Kiss??????????? Ilez ja sie nad tym glowilam... Odpowiedz Link
merolik Re: testowo: MaxMara i Provocative Woman... 27.09.05, 19:11 MM zachwyciła mnie na początku, ale później...nic ciekawego się juz nie dzieje. Chociaz oba zapachy ładne, życzyłabym sobie większej trwałości. Odpowiedz Link
kalia_t Re: La Perla Shiny Creation 28.09.05, 12:03 Poważnie Chatko_, nie znam La perla Shiny Creation a jestem bardzo ciekawa tego podobieństwa.:) Odpowiedz Link
martyna101 Re: prosze o kapeczke Sensations, ooppsss pomylka 27.09.05, 21:49 nie ten wątek,jakas zakrecona dzisisj jestem:P pozdrawiam Odpowiedz Link
iland Re: prosze o kapeczke Sensations, odwdziecze sie 28.09.05, 17:12 mam próbkę sensations zrobioną w sephorze, więc jeśli masz ochotę daj znać pozdrawiam Odpowiedz Link
senta Euphorią CK 27.09.05, 20:30 choc w ogole to "zdechla" jestem:) ..wkurza mnie ta nazwa:))))))) Odpowiedz Link
mangos Jaipur i Glow 27.09.05, 21:24 Prawa łapa Jaipur- czuję podobieństwo z Jaipur Saphir , ten drugi jest jednak delikatniejszy i ładniej się na mnie rozwija. Lewa łapa -Glow. Wyjątkowo nieładnie dziś na mnie pachnie: syntetycznym proszkiem do prania. A kiedyś wydawało mi się,że możemy się polubić. Już nie mogę się doczekać dwóch przesyłek, które do mnie idą. Rush 2 ,bo nie znam i jestem ciekawa a Celine Oriental Summer, bo znam i nadal jestem pod wieeelkim wrażeniem:). Odpowiedz Link
mrouh Rano eternity... 27.09.05, 22:09 ... teraz nic. A właściwie antyperspirant rexony:-))) Nie mam się czym wypachnić!:-) I raczej nic nowego sobie na razie nie kupię, bo kupiłam buty. Zawsze coś z tymi biednymi perfumami u mnie wygrywa- a to książki, a to pantofle! :-) Odpowiedz Link
ewik_75 Mat Chocolate Matsushima... 28.09.05, 09:55 szkoda, ze taki malo trwaly.... ;( Odpowiedz Link
dori7 4711,a wieczorem bedzie Narciso :) 28.09.05, 12:23 Piskam sie po kolei wszystkimi ukochanymi letniuchami, bo pogoda wciaz jeszcze sprzyja. Leciutka woda kolonska pasuje do gipsowania scian i sufitow, poza tym do wieczora wyparuje doszczetnie i bede mogla sie cieszyc kropelka Narciso :)) Jesienne poprawiacze nastroju - Celine Oriental Summer, Sotto Voce i Deci-Dela- czekaja grzecznie na swoja kolej :)) Odpowiedz Link
vanilia72 od kilku dni niczym, nie mam pomysłu 28.09.05, 13:49 wszystko mi się znudziło :( Odpowiedz Link
iland Re: Dzis pachne... 28.09.05, 17:17 hej martyna! mam próbkę sensations zrobioną w sephorze i chętnie ci ją odstąpię.\ pozdrawiam Odpowiedz Link
modern_witch No pięknie, to pachniemy tym samym;-P 28.09.05, 18:23 wlaśnie dziś wyciągnęłam od pań w Sephorze probkę Diora:-) Odpowiedz Link
senta Silver rain... 28.09.05, 19:51 klasa...ale nie do moich hippisowskich ciuchow tudziez charakteru tez:)))) Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dzis pachne... 28.09.05, 20:03 pilar & lucy, the exact friction of stars. sama nazwa powala mnie na obie łopatki... Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 28.09.05, 21:29 o żesz w mordę, co to? :D napisz więcej, pliiiiz :) Odpowiedz Link
kalooo Re: Dzis pachne... 29.09.05, 09:05 elf.woman napisała: > pilar & lucy, the exact friction of stars. sama nazwa powala mnie na obie łopat > ki... Bym sobą nie była gdybym nie zapytała co to za tajemnicza Lucy...??;))) Odpowiedz Link
kalooo 24 Faubourg Eau Delicate 29.09.05, 09:07 przygotowania do Paryża;)) Podoba mi się;))) Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dzis pachne... 29.09.05, 12:35 :D Elfie, to "ożesz w mordę" było reakcją na pilar? ;) już zaspokajam Waszą ciekawość. www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=16700 Jezu, bosssski.... Odpowiedz Link
mangos Escada Collection na drugiej łapie...( z próbki) 28.09.05, 21:33 ...sfera marzeń...niestety:( Odpowiedz Link
aasiak Re: Dzis pachne... 28.09.05, 22:03 Wiatam, czytam to forum od dość dawna, a teraz postanowiłam się ujawnić :o))) Moja wiedza na temat perfum jest bardzo ograniczona, ale się rozwija, również dzięki Waszemu forum. A dziś pachnę- Donną S. Tacchini Odpowiedz Link
mrouh EnJoy 28.09.05, 22:27 I próbki się kończą, a chcę więcej! :-) Na allegro posucha...:-( Odpowiedz Link
indian-summer Re: EnJoy 29.09.05, 14:16 spiesze z pomocą :-) enjoy pojawilo się na allegro u perfumy-kremy Odpowiedz Link