Dodaj do ulubionych

Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca

24.10.05, 13:34
to ja Wam powiem gdzie mozna dostac Winter Delice Guerlaina......
please
na truskawie juz nie ma moich ziolek:-((
Obserwuj wątek
    • nikielka jest na allegro 24.10.05, 13:38
      www.allegro.pl/search.php?string=herba+fresca
      w przeciwieństwie do winter delice :(
    • forevermore79 Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 24.10.05, 13:38
      Zadnych szantazy, hehe :). Ale mysle, ze jesli ktos bedzie wiedziec, to odpowie.
      Oczywista, Herbe mozna dostac procz tego w zwyklych sklepach, no i bywa na
      allegro.
      • chatka_ Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 24.10.05, 13:41
        A jak ktos nie chce wiedziec gdzie mozna dostac WD, to tez moze odpowiedziec? :P
    • maja1000 Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 24.10.05, 13:41
      www.universaldf.com/products.asp?strCartID={D9838E91-C327-4BE9-AD5A-A0CA856A3A65}&intCatID=1018&intTypeID=127

Kupowałam tam rok temu. Właśnie Herba Fresca.
      • sylwiksylwik Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 24.10.05, 14:45
        A czy wysylali Ci do Polski?
        pozdrawiam
        Slwia
        • maja1000 Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 24.10.05, 15:49
          Tak, przesłali do Polski. Czekałam około tygodnia.
    • dori7 Herba Fresca jest w kazdej Sephorze n/t 24.10.05, 13:45
      • sylwiksylwik No dobra 24.10.05, 13:50
        Wiem ze HF zostal juz wycofany z produkcji, testerow z allegro sie boje. Sefpr
        nie znam. W toruniu juz nigdzie nie ma HF,
        a Winter Delice jest na www.sorea.pl, jest tam rowniez mahora i wiele innych
        trudno dostepnych
        pozdrawiam
        sylwia
    • nikielka wszystko pięknie, tylko ta cena... 24.10.05, 13:54
      eeeh
      • hispana Re: wszystko pięknie, tylko ta cena... 24.10.05, 14:29
        ja widzialam w w-wie w sephorze w CH Bemowo
        • junonna Na e-perfumach WD jest za 230 zl, a ja 24.10.05, 16:26
          ostatnio szukałam na nie nabywcy:)
    • balbina_alexandra Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 24.10.05, 16:51
      W Gdańsku jest w zasadzie w każdej perfumerii, Sephora, Douglas czy cokolwiek
      innego. Żadnych oznak niedoboru, po prostu żadnych. A skąd wiesz że Herba Fresca
      jest wycofywana? Forevermore pisał, że były plany zaniechania produkcji HF ale w
      końcu zadecydowano że zostaje, wycofano Foliflorę i zeszłoroczne Anisię Bellę
      oraz Mentafolię.
      W sieci możesz kupić tu:
      www.e-perfumy.pl/linia.php?l=144&pa=317
      • sylwiksylwik Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 24.10.05, 16:55
        No tak zrozumialam czytajac to i owo ze maja ja przestac produkowac...
        W toruniu jej nigdzie nie ma
        pozdr.
        sylwia
        • balbina_alexandra Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 24.10.05, 17:04
          sylwiksylwik napisała:

> No tak zrozumialam czytajac to i owo ze maja ja przestac produkowac...
          > W toruniu jej nigdzie nie ma
          > pozdr.
          > sylwia

Mam okropną ochotę zadzwonić Pewnego Wielkiego tego forum i zapytać go
          dokładnie. Ale wydaje mi się że nie miały jeszcze zostać wycofane... w sumie
          mają chyab sporo wielbicielek, prawda? Zaraz po Pamplelune to moja ulubiona woda
          z tej linii, sama nie tak dawno kupiłam dla siostry, bo to jej ukochany zapach.
          Musisz przyjechać do nas na zakupy :)
        • joanna.gr Re: Jak mi powiecie gdzie kupie Herba Fresca 14.12.05, 13:33
          W Toruniu jest w galerii copernicus, w perfumerii douglas,205 zl za 75ml.
    • martiene_ethereyes a winter delice mozna kupic w Incognito w Poznaniu 24.10.05, 17:48
      na 27 Grudnia i na Sw marcinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka