marla30 08.11.05, 12:11 Eau des Merveilles, bo testowałam dla potzreb opisowych. Znów sobie rozpocznę wątek :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escape5 Re: Dziś pachnę... 08.11.05, 12:19 Hugo Boss Intense-dojrzewam do rozstania i chyba niebawem pójdzie na stragan. Odpowiedz Link
kalooo DAIM BLOND ;)))))))) 08.11.05, 13:40 A jakże by inaczej hihi;))) Tak sobie myślę,że teraz może strzelę w sygnaturce: Dziś pachnę Daim Blond...;DDD Odpowiedz Link
escape5 Re: DAIM BLOND ;)))))))) 08.11.05, 13:47 Intryguje mnie ten Daim Blond;PP.Mogłabyś króciutko napisać jaki jest skład i do czego podobne?;-) Odpowiedz Link
kalooo Re: DAIM BLOND ;)))))))) 08.11.05, 14:17 Daim Blond bsolutnie do niczego nie można porównać-jest jedyny w swoim rodzaju i całkowicie wyjątkowy.Piękny,niesamowicie elegancki zapach z najpiękniejszą na świecie główną nutą białej skóry,zamszu..Ideał,po prostu ideał!;))Zamsz w najpiękniejszej formie;) Jakoże ja jestem czasem nieco kiepska z wiedzy ,to załączam linki jeszcze;)) www.basenotes.net/ID26123573&page=reviews A tu piramida zapachowa... ;))) Odpowiedz Link
anniehall78 a zastanawiałam się czym dziś pachnie nasza Kalooo 08.11.05, 16:25 .... szczerze gratuluję i cieszę się razem z Tobą! Jeju! wczoraj wieczorem, gdy tu zajrzałam udzielił mi się tak cudowny nastrój, iż miałam ochotę oddać wszystkie swoje zapachy, aby kogokolwiek uszczęśliwić..... i nawet przysniła mi się aukcja w której DB był zarezerwowany tylko dla Kalooo..... tak jakoś na mnie działacie nawet podczas snów..... Odpowiedz Link
kalooo Re: a zastanawiałam się czym dziś pachnie nasza K 09.11.05, 15:51 hehe,cmoku cmok;*** Mi tez się ten Daim Blond śnił-opowiadałam Agni;))) Jezu,to forum jest naprawdę genialne!;DD Dlatego własnie chciałam osobno podziękowac,bo na to wszyscy zasługują;DDD Cmoki!;* Odpowiedz Link
anniehall78 i znów Iris Poudre FM 08.11.05, 16:19 ... i nie mogę doczekać się ostatniej nuty przepięknych najczystszych goździków.... choć na sam zapach jestem chyba niedojrzała.... Odpowiedz Link
chatka_ W ramach obchodów Dni Serga Lutensa na Forum ;) 08.11.05, 19:41 Solidarnie wlozylam dzis Ambre Sultan, zdobyte zreszta dzieki Kaloo, Agni i Taje :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: na noc, nie moge sie zdecydowac ;) 08.11.05, 22:54 Nigdy nie mialam tyle perfum co dzis :))))))) Odpowiedz Link
cannella Un jardin sur le Nil 08.11.05, 22:19 Rano mi się zatęskniło za ogrodem. Za to po południu Alien namówił mnie na spacer, ale dokuczał mi strasznie. Czy ktoś mu powie, żeby przestał? Odpowiedz Link
modern_witch Wróciłam wściekle zmęczona z pracy i już na nic+ 09.11.05, 00:24 nie miałam ochoty, ale zobaczyłam na biurku przesyłkę z próbką od Vanilii i jakoś mi zmęczenie błyskawicznie przeszło;-) więc po szybkim prysznicu zawieram ostrożną znajomość z Desnudą;-) Tak na pierwsze wrażenie - miły, cieply, nie męczący zapach, miękko układający się na skórze. Chyba dobrze bedzie się z nim spało;-) Odpowiedz Link
modern_witch Ambe Sultan, musze się nacieszyć, choć rano+ 09.11.05, 08:13 szala się niebezpiecznie przechylala na korzyść Dzinga;-) Odpowiedz Link
czarna_a etro royal pavillon od olesiam:-) 09.11.05, 11:17 wąchany z próbki wydawał się strasznym śmierdzielem, ale na skórze jest cudny:) Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Dziś pachnę... 09.11.05, 16:26 Nie ma to jak Black Cashmere Najpierw psiknelam sie raz, potem drugi, trzeci ;))) Odpowiedz Link
renia.renia Ambre Sultan, zamęczy mnie kiedyś, musze .... 09.11.05, 17:04 je zmyć jak najszybciej. Jest to piękny zapach ale dla mnie raczej do wąchania a nie do noszenia. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Ambre Sultan, zamęczy mnie kiedyś, musze .... 10.11.05, 09:06 hehe, ale masz burzliwy romans z AS, rozstania, powroty;-P Odpowiedz Link
mrouh V.Irresistible/Eau d'Amour/Paris Roses Enchantees 09.11.05, 19:51 W ciągu dnia jak zwykle ostatnio- Very Irresistible. Od 10 minut- prawica pachnie Paris Roses enchantees a lewica Eau d'Amour:-) Jestem zbyt oszołomiona, żeby coś czuć:-) a mówiłam sobie, żeby najpierw spróbować jednego! Ale łakomstwo zapachowe zwyciężyło... za parę dni dopiero będę mogła powiedzieć, co o tym wszystkim myślę. Zresztą, obawiam się wnioskując po tych pierwszych nutkach, ze róże docenię dopiero na wiosnę, przy odpowiedniej pogodzie. Jesień ładna, ale jednak te mgły i poranne oraz wieczorne chłody... Odpowiedz Link
chatka_ DK x 2 09.11.05, 23:28 Black Cashmere i Cashmere Mist, psiknelam sie przed 15, pachnal jakby to bylo godzine temu... Odpowiedz Link
kalia_t Re: DK x 2 09.11.05, 23:54 też mnie dzisiaj przywiało do Browaru i psiknęłam się Cashmere Mist. Ogromnie załuję że etap fascynacji zapachami czekoladowo-korzennymi(Python, Desnuda, Cashmere Mist, Jaipur Saphir, Chaumet, Charles Jourdan The Parfum) mam już za sobą i nie potrfię w pełni docenić ich piękna...:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: DK x 2 10.11.05, 00:03 Kalia gdybys chciala CMist oddac w dobre rece, to ja je wyciagam :))) Odpowiedz Link
chatka_ Re: DK x 2 10.11.05, 22:50 Kalia a gdzie jest ten Browar czy Browiec, no nic nie rozumiem :))) Odpowiedz Link
kalia_t Re: DK x 2 11.11.05, 18:16 W Poznaniu a tutaj link: www.starybrowar.pl/ perfumeria In style(Marki koncernu Estee Lauder: Estee Lauder, Clinique, DKNY, Tommy Hilfiger i inne...) Odpowiedz Link
chatka_ Re: DK x 2 11.11.05, 20:48 kalia_t napisała: > W Poznaniu a tutaj link: > www.starybrowar.pl/ > perfumeria In style(Marki koncernu Estee Lauder: Estee Lauder, Clinique, DKNY, > Tommy Hilfiger i inne...) Ojej.. to ja teraz bede blaga Ciebie, zebys to centrum znowu odwiedziala... pamietasz moze cene i pojemnosc? Odpowiedz Link
kalia_t Re: DK x 2 11.11.05, 20:54 Cashmere Mist 50ml/295 zł(jakoś tak, ale i tak w przyszłym tygodniu będę w Browcu to sprawdzę dla Ciebie:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: DK x 2 11.11.05, 20:58 Brrrrrr, az mnie dreszcze przeszyly, cena kosmiczna... Sprawdz, bede wdzieczna, i pisz smsa, masz jeszcze moj numer? Odpowiedz Link
modern_witch Uczula mnie Arabie!!!!!!! Niestety... 10.11.05, 00:07 miałam dac odpocząć skórze, ale jak to dziecko przy sloiku z cukierkami nie wytrzymałam i oczywiście na dobranoc radośnie maznęłam się z próbki... Normalnie lapy mi uciąc, albo wiązać! Jak dziecko i to z tych "bezstresowych"... Odpowiedz Link
kalooo Re: Uczula mnie Arabie!!!!!!! Niestety... 10.11.05, 00:10 Agni sierściuchu jeden,chcesz mi moja droga powiedzieć,że moge już zacząć ronić rzewne łzy...?;o(( Odpowiedz Link
modern_witch Re: Uczula mnie Arabie!!!!!!! Niestety... 10.11.05, 00:21 kalooo napisała: > Agni sierściuchu jeden,chcesz mi moja droga powiedzieć,że moge już zacząć ronić rzewne łzy...?;o(( Dam im jeszcze szansę, za jakieś 3 dni. Musi mi skóra odpocząć, miała od dziś, no ale mówię, mnie to chyba przywiązywać do ściany trzeba;-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Uczula mnie Arabie!!!!!!! Niestety... 10.11.05, 00:26 No dobra,wezmę od siostry futrzane kajdaneczki i jakoś cię przywiążemy,hihihi;)))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Uczula mnie Arabie!!!!!!! Niestety... 10.11.05, 00:39 kalooo napisała: > No dobra,wezmę od siostry futrzane kajdaneczki i jakoś cię > przywiążemy,hihihi;)))) Tylko proszę nie zapomnieć karmić;-) bo się za te trzy dni nie będę za bardzo nadawała;-P Odpowiedz Link
modern_witch Angel Violette,fiołków jadalnych mi się zachciało+ 10.11.05, 09:01 z samego rana, ale jakby mnie wkurzały teraz trochę... Odpowiedz Link