graza4 Rano Jovan Musk, teraz Ambre Sultan... 17.11.05, 21:39 :-*** dla Nituliny! Dla Kaloo też, cytrynka z L'eau de Chaumet dzielnie przetrwala wieczorny prysznic ;) Odpowiedz Link
kalooo L'eau Chaumet+;)) 17.11.05, 22:12 całe mnóóóóstwo pyszności;))0 Cmoki dla super kobitek;*** Grażka-mówisz,że Chaumet taki twardziel??;DD a mi sie normalnie podoba Gentiana,chodzę i wącham,wącham;))) Odpowiedz Link
graza4 Re: L'eau Chaumet+;)) 17.11.05, 22:18 chaumetowa cytryna trzyma się jak rzepa ;). A Gentiana fajna, fajna... :) Odpowiedz Link
nitulina Re: A mnie już słabo... 17.11.05, 22:20 osiołkowi i wszystko mi się wydaje nudne ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i hehe, widzę że jakaś orgia była, no no;-) 17.11.05, 22:22 raporcik tu zaraz poproszę, cośta wąchały? W ogóle i w szczególe... Nooo? Odpowiedz Link
kalooo Re: hehe, widzę że jakaś orgia była, no no;-) 17.11.05, 22:33 hehe,orgia to mało powiedziane-jak wystawiłyśmy wprawnie i bez żenady cały sprzęt,to nawet kelnerka nie raczyła podejść..;))) To mówisz Nitu,że fiolki wcięło??Hmm...Ja mam od was 2 cudeńks, które oczywiście zamierzam zanabyc,bo ten pierniczek w Belle de Minuit spowodował mi normalnie taki ślinotok,że tylko Gentiana go opatrzyła,hihi..;DD Odpowiedz Link
a.g.n.i proszę o więcej pikantnych szczegółów;-P 17.11.05, 22:43 Belle do Minuit powiadacie? A wiecie, że ja tego w końcu nie znam? Chyba musicie popracować nad wyplenieniem mojej ignorancji, bo wstyd wam przyniosę Odpowiedz Link
nitulina Re: Belle de m. 18.11.05, 18:09 Chyba za radosne i słodkie dla Ciebie ;) Chociaż myślałam że po tym forum już nie chodzą okazy co nie znają. Odpowiedz Link
benita5 Re: hehe, widzę że jakaś orgia była, no no;-) 17.11.05, 23:37 kalooo napisała: > hehe,orgia to mało powiedziane-jak wystawiłyśmy wprawnie i bez żenady cały > sprzęt,to nawet kelnerka nie raczyła podejść..;))) Moze myslala, ze i popitke przynioslyscie:o) Na nas zwykle dziwnie patrza jak sobie obwachujemy konczyny, porownujac jak sie rozwija na roznych okazach;) Odpowiedz Link
nitulina Re: Dziś pachnę... 17.11.05, 22:27 A w ogóle to wydawało mi się że miałam 5 próbek od Kaloo, a obecnie mam dwie, no Nikosa nie liczę he he ;) baby t. wzięła graża...jedną mi wcięło Odpowiedz Link
a.g.n.i Jak to było Rahat Loukoum to mówiłam, na smyczy+ 17.11.05, 22:29 sie trzyma, na smyczy;-) Odpowiedz Link
graza4 Re: Jak to było Rahat Loukoum to mówiłam, na smyc 17.11.05, 22:34 To nie ja ( ani Rahat L. :)! Przynajmniej nie mam nic nie swojego w saszetce próbkowej, jeszcze zerknę do torebki. Odpowiedz Link
nitulina Re: Caleche e.delicate albo E.de Lalique któreś 17.11.05, 22:42 jest strasznie migrenogenne...Nie wiem które bo obydwa kwaśne, świeże strasznie. Odpowiedz Link
benita5 Re: Caleche e.delicate albo E.de Lalique któreś 17.11.05, 23:34 Hehe stawiam ze to lolik tak kwasiorowato. Caleche delikatne to cud-miod;)) no ale Aaa gentiana...ale wam fajnie bylo;)) Odpowiedz Link
nitulina Re: Caleche e.delicate albo E.de Lalique któreś 17.11.05, 23:46 Jednak Caleche e.delicate, ma to coś co mnie strasznie męczy, dziwnie mdli Odpowiedz Link
benita5 Re: Caleche e.delicate albo E.de Lalique któreś 18.11.05, 00:01 No popatrz, nie przypuszczalam, bo wiosna mnie zachwycil. Inna rzecz, ze optymizmem tryskalam wtedy. a dzis wyjatkowo wybredna natura ze mnie wychodzi;) Moze fronty kaprysnosci atmosferycznej dotarly i do centrum?? Odpowiedz Link
senta Ja tez pana pokochalam-Arabies 18.11.05, 13:08 staram sie kurka trzymac z daleka od truskwy...ehhh... Odpowiedz Link
agmusz Absolute BLV 18.11.05, 13:24 przez myśl by mi nie przeszło, że spodoba mi się taki zapach:) Odpowiedz Link
rawita BC, ale jakoś bez satysfakcji 18.11.05, 13:31 chyba mam perfumeryjny kryzys, nuda na półeczce :( Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 18.11.05, 14:57 Jest mi tak strasznie ciężko i źle że straciłam zupełnie zainteresowanie perfumami. Nie cieszą mnie żadne zdobycze, nie mam sily używać niczego - ale postanowiłam wziąć się w garść - i pachnę dziś Wish Pink Diamond - od osoby, która mi bardzo pomogła w tych ostatnich strasznych tygodniach. Jakoś łatwiej mi się pozbierać, choć co to za życie teraz... Odpowiedz Link
sorbet Trzymaj się Balbinko! 18.11.05, 15:10 Diamond is the girl's best friend:-) I ziółko. Tak przeczytałem na pewnym forum, tylko nie wiem czy właśnie te autorowi chodziło:-) Odpowiedz Link
elve Re: Trzymaj się Balbinko! 18.11.05, 21:13 to chyba chodzi o to że na doła są zioła ale to nie do końca prawdą jest :) Oleńka, w końcu z każdym dniem będzie lepiej. Odpowiedz Link
staua Re: Dziś pachnę... 18.11.05, 18:25 Balbinko, trzymaj sie mocno, nie wiem, o co chodzi, ale - jesli jestes na dnie, to moze juz byc tylko lepiej! Sciskam serdecznie! Odpowiedz Link
a.g.n.i Trzymaj się... 18.11.05, 21:07 Jeżeli to jest to co myślę, to też to kiedyś przeżyłam... trzymaj się Odpowiedz Link
kalooo Re: Trzymaj się... 18.11.05, 22:04 Balbi-3maj się ciepło;* napiszę w weekend,obiecuję;*** Odpowiedz Link
senta Re: Trzymaj się... 18.11.05, 22:59 Tez zycze Ci najlepiej:)cokolwiek by sie stalo.. Odpowiedz Link
toula Hot Couture Edt 18.11.05, 19:53 a na dopełnienie wieczoru - Alienem, z próbki wyłudzonej wczoraj w sephorze w Krakowie Odpowiedz Link
mangos Romance RL 18.11.05, 19:55 i...ide spać. Zapach mnie nie dobudził. Ziewam od 12stej i chyba snu za mało jednak było ostatnimi czasy. Odpowiedz Link
dori7 Organza i Poeme 18.11.05, 22:02 Po kolei oczywiscie, nie jednoczesnie - otoczenie by nie przezylo takiego ataku tuberozy :)))) Odpowiedz Link