Dodaj do ulubionych

Dziś pachnę;-)

• a.g.n.i Re: Dziś pachnę;-) 03.12.05, 06:20
      wstałam o tak nieprzytomnej (jak na mnie i jak na sobotę) porze i to z wlasnej
      nieprzymuszonej woli. Pachnieć będę zaraz Dzingiem;-P
      • mangos Wspomnienia "skowronka" i Eau de Luxe 03.12.05, 07:29
        Ja przebudzilam się o 4tej nad ranem w stanie hmmm,nie będę pisać może jakim. Przemęczyłam się tyle godzin z otwartą japą -dzielnie stosuję się do zaleceń pani doktor. Nos minimalnie lepiej,wyczuwam mocne zapachy. Przekonałam się wąchając z korka Opium w łazience. Potem zaparzyłam sobie herbaty i zrobiłam mały obchód po mieszkaniu- wygląda jak pobojowisko: wszędzie porozrzucane chusteczki, leki, kubki po herbacie z cytryną. A dziś sobota! Nie ma mowy - w tym stanie nie dam rady sprzątać.Teraz zastanawiam się czym pachnieć i chyba będzie to Eau de Luxe albo Miracle So Magic. Chyba to pierwsze jest bardziej bezkolizyjne, wedle zamysłu twórcy ma przypominać "beztroskie chwile spędzane nad wodospadem..." i takie tam...Nawet ładny "zapaszek"- to określenie im pasuje.Perfumy już niezbyt.Nie mniej jednak całkiem przyjemnie się je nosi, już pierwsza kropla wylądowala na nadgarstku i ! o dziwo! cos poczułam;)
        • renia.renia Re: Wspomnienia "skowronka" 03.12.05, 07:59
          Witam skowronki cmok cmok,
          ja też nie śpię od wczesnej godziny, 6.00. A pachnę właśnie szamponem i
          odżywką Garnier Fructis do włosów farbowanych czyli VI :o)))
          • merolik Re: Nie wiem, czym będę pachnieć, bo i tak 03.12.05, 09:02
            nic nie czuję :((( Choroba i mnie dopadła...w końcu.
            • mangos Re: Nie wiem, czym będę pachnieć, bo i tak 03.12.05, 09:26
              Oj współczuję:( Ja aktualnie jestem na etapie zatkanego ucha. Poza tym juz od tych wszystkich tabletek mi niedobrze.Juz tydzień zażywam i nic. Bądźmy jednak dobrej myśli.
              • merolik Re: Mangos, 03.12.05, 09:46
                ja jeszcze i tak czuję się jako-tako, do pracy chodzę, ale Ty to wiem, że
                miałaś gorsze dolegliwości...Łączę się w zdrowieniu!!! :)))
                • mangos Re: Mangos, 03.12.05, 10:11

Meroliku,nie bagatelizuj,nawet zwykłego przeziębienia.Zaaplikuj sobie leki, coś z witamina C lub,wariant mniej dla nosa sympatyczny,czosnek;) Ja ambitnie pracowałam,mimo iż rozkładało mnie juz od niedzieli, do nosa wlewałam krople litrami a oprócz tego faszerowałam sie innymi lekami z bożej apteki. Nie pomogło, w srode z objawami a raczej bez głosu wstałam i decyzja była jedna: lekarz. W tyum satnie nie byłabym zdolna przeprowadzic ani jednaj lekcji. No i tak sie leczę chociaż końca nie widać. najpierw przepisno mi tabletki na gardło. Troche pomogło ale przyplątał się ten nieżyt nosa, zatem przepisano mi mega silne tablety na nos- od tego zatykają mi sie uszy i jest mi generalnie niedobrze. No , i z racji tego,że nie moge normalnie oddychać znów narażam swoje gardło na działanie niepożądanych czynników zewnętrznych. I tak w koło Macieju. Juz trochę mi sie nudzi i marudna sie stałam. Efekt tej nudy to wywody na forum i plany kupna nie wiadomo czego po wyzdrowieniu. A tak przeklinałam szkołę ...i w głębi duszy chciałam odpoczynku ( tak ,tak Chatko;)) no i mam! Gardło, nos, ucho, w kościach łupie...
                  • mangos Przepraszam za literówki 03.12.05, 10:12

• merolik Re: Przepraszam za literówki 03.12.05, 12:33
                      :))) Staram się nie bagatelizować, bo też pracuję głosem - jak Ty. Zawsze nawet
                      lubiłam trochę odpocząć na zwolnieniu... A w tym roku mam tyle zajęć, że nie
                      mogę sobie pozwolić na chorobę. Głupio to brzmi, bo jak zachoruję to nic nie
                      poradzę, ale dopóki mogę - trzymam się.
                      Chociaż prawie nic nie czuję, pachnę Dolce Vitą. :)))
    • forevermore79 St. Olivier Silver- z probki 03.12.05, 12:53
    • renia.renia Musc Ravageur, coraz bardziej mi się podoba. 03.12.05, 12:56
      Chciałam kupić na ebayu ale sprzedający nie miał aktywowanego paypal, :o(
      Jak tak można, sprzedaje na ebayu a nie ma paypal, oburzające ;o)
      Dzięki emu kasa zostaje w portfelu a raczej na karcie. Będzie na VI edp :o)))
      pozdr
    • kalia_t Re: Dziś pachnę;-) 03.12.05, 17:02
      Zasadniczo My couture a na nadgarstkach Red Edition GW, sezon na owoce:D:D:D
    • olesiam Theorema Fendi 03.12.05, 17:24
      Jeden nadgarstek Feminite du Bois, drugi Les Fleurs de Provence "Fleur de
      Figuier" Molinarda i czuje sie jak na wakacjach w Maroku:)
      O.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka