madlaine_xx sporo tego było :))) 27.12.05, 15:08 zatem w minione święta pachniałam Hiver wigilia Tumulte I dzień - znalazłam flakonik pod choinką Theorema II dzień doprawiona pod wieczór Alchimie (nota bene tez chinkowym prezentem) Odpowiedz Link
mangos Par Amour Clarins 27.12.05, 21:51 na życzenie męża. Nie, wcale ładnie sie na mnie nie rozwija!;) Odpowiedz Link
a.g.n.i mirra i kadzidło + bursztyn L'Occitane 28.12.05, 09:37 lubię taką mieszankę;-) Odpowiedz Link
olesiam Malabah Penhaligons i myśle że... 28.12.05, 16:13 spodobaja sie wielbicielom Etry Etro,dla mnie sa o niebo fajniejsze, takie bardziej gładkie, jak jedwabne dywany, piękne:) Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę - limited edition ;) 28.12.05, 17:48 Remanentów ciąg dalszy czyli znów przymiarka 24 Faubourg. Co zrobić? To taki zapach, którego chciałabym mieć 15 ml:)) Na drugiej łapce Cinema z próbki. Przypomina mi taki zapach Audace, który miałam w liceum lub na początku studiów. Słodki, śmiały:) Odpowiedz Link
babiloniaa Re: Dziś pachnę - limited edition ;) 28.12.05, 19:53 Scent kolejny dzień :-) Odpowiedz Link
a.g.n.i no, prawie Ambre Narguile;-P 28.12.05, 20:44 po wizycie w pubie, gdzie nam podali do stolika fajkę wodną z jabłkowym tytoniem, hehe, od razu mi się przypomniało Ambre Narguile wachane na zlocie, choć sam zapach i smak tego tytoniu bardziej mi się z Daim Blond, nie wiem czemu, kojarzył;-) Zabawna rzecz. I mam wrazenie, jak nie znoszę mieć na włosach zapachu dymu, ze ten dym faktycznie nawet na włosach taki lekko jabłkowy zapach zostawił... ale i tak właże do wanny zaraz;-) Odpowiedz Link
mrouh ufff... 28.12.05, 21:40 Z ulgą dowiaduję się, że Mangos mimo świątecznego zamieszania otrzymała jednak Eau d'Amour:-) Sama dzis odebrałam zaległy prezent dla siebie samej, czyli Eau Fraiche Bulgari, ale jeszcze nie próbowałam. Teraz pachnę szamponem i miętowym płynem do kapieli z solą do kąpieli Bielendy:-) ale wcześniej był bez Yves Rocher podkradnięty mamie:-) Bardzo bardzo mi się podobał, choć potraktowałam zapachem bardziej golf niz siebie. Pod koniec miałam wrażenie, że ten bez ma w sobie echo eau d'amour, ale takiego łagodniejszego jeszcze, prawie tak pachnie mój dziesięciomiesięczny siostrzeniec Adaśko:-) ale może to jakieś zwidy, bo chyba juz sie stęskniłam za tym przytulaśnym niebieskookim gentlemanem:-) W Wigilię pachniałam Aniołkiem fiołkowym, a towarzyszył mi tuż obok cudny Hiris na moim bracie:-) Drugi dzień świąt upyłnął pod znakiem pleasures, które moja mama znalazła po choinką. Pachnące święta były, zdecydowanie:-) Odpowiedz Link
kalooo L'Eau Chaumet 29.12.05, 09:47 Olesia-on naprawdę mi pasuje!;D Pani to ma nosa!;)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: L'Eau Chaumet 29.12.05, 10:06 pasuje, pasuje, potwierdzam;-) no to sierściuchu do zobaczenia dziś po pracy;-) Pamiętaj - najpierw ja bilety na koncert kupuję, potem wystawa a Quality na końcu, Nie daj mi się zmanipulować, coby odwrotnie było;-) Odpowiedz Link
kalooo Re: L'Eau Chaumet 29.12.05, 10:08 okiii...;D Weź proszę ja Ciebie te próbi to obwąchania co to mi kiedyś obiecałaś,a co ja juz nawet nie pamiętam jakie to były;)) [ To tak żeby na temat forum było;D ] Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: L'Eau Chaumet 29.12.05, 10:11 Łomatko a co ja obiecałam??? Streszczaj się sierściuchu bo zaraz wychodzę;-) White mogę wziąć, ostatnio próbkę dostałam. DK od Nitu chyba już wąchałaś... Lecę ostatnie poprawki w makijażu robic i bluzkę zakładać, a ty myśl;-) co mam zabrać. Kuferka całego nie zabiorę;-P Odpowiedz Link
a.g.n.i Wiem, wiem, miałam Ci Mata pokazać 29.12.05, 10:13 tego różowego od Benitki;-) Tak? To całą flaszkę pakuję. Coś jeszcze? Myśleć! Odpowiedz Link
urstina Rosebourbon - Księżna Marina de Bourbon 29.12.05, 10:42 I bardzo się w tym zapachu cudnie czuję... Mmmmm... Odpowiedz Link
mangos Etro Musk 29.12.05, 11:06 nie, to nie mój zapach. Po przeczytaniu recenzji Chatki,że jej skojarzeniem w trakcie wąchania jest "gładko ogolony , starszy pan..." nic innego nie mam przed oczami ,jak własnie tego eleganckiego pana. Odpowiedz Link
dixi Sonia Rykiel 29.12.05, 11:35 ja dzis zalozylam pomaranczowy sweterek spod choinki :)) Odpowiedz Link