Gość: psychol IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.09.01, 15:59 niech amerykanie pokaża tym araba swoja siłe to moze skonczą sie te terrorystyczne pokazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Budda Re: jebać arabów IP: *.unl.edu 18.09.01, 16:21 Twoj pseudonim pasuje jak ulal do twojego poziomu. Nawet plakac sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daf Do buddzika IP: 193.178.168.* 18.09.01, 16:47 Budda, nie rob z siebie takiego alfy i omegi. Mysle, ze cie pokrecilo i uwazasz, ze pozrzerales wsze rozumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Do buddzika IP: *.unl.edu 18.09.01, 16:54 A tu Cie mam znowu. Nie depcz mi po pietach. Nie jestem, nie bylem ani nie bede tym czym mnie nazywasz. We wszystkich watkach, w ktorych zabieralem glos, staralem sie robic uzytek z mojego zdrowego rozsadku. Nikogo nie popieram ani nie popieralem, stoje z boku i obserwuje takich jak ty daf-cow "dobrych" porad. Pa pa. Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: jebać arabów IP: *.*.*.* 18.09.01, 21:28 Gość portalu: psychol napisał(a): > niech amerykanie pokaża tym araba swoja siłe to moze skonczą sie te > terrorystyczne pokazy dla twojej wlasnej i inf i abysz troszke wiecej wiedze mial (bo nietety widac ze malo masz ) afganistan to nie graj arabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: jebać arabów IP: *.237.67.67.adsl.ryv.worldonline.dk 20.09.01, 23:48 Gość portalu: psychol napisał(a): > niech amerykanie pokaża tym araba swoja siłe to moze skonczą sie te > terrorystyczne pokazy Odpowiedz Link Zgłoś