sorbet 29.01.06, 21:13 Czarne buteleczki. Będę wiedział więcej chyba wkrótce. Ahhhhh. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivesman Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 29.01.06, 21:52 Hmm chciałbym w końcu spróbować choć jednego zapachu CdG:)Niektóre z opisu prezentuja się bardzo fajnie...Trza się wybrac do Wawy. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 30.01.06, 22:44 Tez jestem ciekaw :-). Na razie w zagranicznej lutowej prasie dla facetow widzialem dzis tylko pokazana kolejna odslone flakonu CdG2- "Dreaming of". Znalazlem opis w sieci: www.beautytime.ru/index.php?action=article&num=1004532 Ale to pewnie juz znasz, heh- mi ta edycja sie jakos nie rzucila do tej pory w oczy. Odpowiedz Link
sorbet Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 31.01.06, 01:54 Ah ładna buteleczka, czerwono "aksamitna":-P jak Palisander, hehe. Nie, nie znam:-P Odpowiedz Link
sorbet Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 01.02.06, 15:10 w jednym jest tuberoza, w drugim champaca (z szafranem i goździkami), a nuty bazowe są takie same wetiwer, cedr, piżmo. Sezon kwiatowy w pełni:-P Odpowiedz Link
ivesman Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 03.02.06, 14:41 Hmm tuberoza pachnie prześlicznie i jest bardzooo droga!Nie mogę się doczekać kiedy poznam ten zapach. A propo ten sklep Guerilla w Warszawie długo jeszcze będzie?? Odpowiedz Link
sorbet Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 03.02.06, 16:44 Za niedługo ma dopiero wrócić:-) Ciekawy jestem jak wygląda buteleczka. Bo jedynie zdjęcia pudełka widziałem. Są płaskie. Chyba skłaniam się do champaca, z szafranem i goździkami. Tuberoza chyba jest z kurkumą i malinami. Odpowiedz Link
ivesman Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 05.02.06, 17:45 To gdzie w takim razie można dostać perfumy CdG?? chodzi mi głownie o CdG 2 Men. Są w normalnych perfumeriach zagranicą?? A w Polsce?? Odpowiedz Link
sorbet Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 05.02.06, 18:03 W Warszawie w theMOST, tam gdzie była I Guerrilla. Odpowiedz Link
sorbet Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 05.02.06, 18:04 Buteleczka wygląda jak piersiówka, 85 ml:-) Odpowiedz Link
senta Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 05.02.06, 21:13 Jak zmienilam prace to okazalo sie ,ze guerille otworzono w Kolonii. Jestem niepocieszona... Odpowiedz Link
sorbet Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 05.02.06, 22:53 Hihi, ten w Kolonii to dawna masarnia:-P Odpowiedz Link
senta Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 06.02.06, 08:28 o rany! Juz browar bylby lepszy:) Znasz wiecej szczegołow? Innym zrodlem pozyskania CdG w K. jest Neusser,najdluzsza ulica leżaca m.in w tureckiej dzielnicy. Nooo,nie miałam odwagi tam kupic. Balam sie,ze podroby i sie zraze. Pewnie mialam racje:) Odpowiedz Link
senta CdG w Londynie 06.02.06, 19:23 Jestem pod wrazeniem:)) dom.gazeta.pl/czterykaty/5,60429,3144189.html Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG w Londynie 06.02.06, 19:34 Te kwiaty dom.gazeta.pl/czterykaty/5,60429,3144189.html?i=4 Jun Takahashi (Undercover) pow. że widział w jakimś mieszkaniu komunalnym w Pradze:-P Odpowiedz Link
senta Re: CdG w Londynie 06.02.06, 19:34 zapomnialam dodac,ze gdzies tam-moze obok tej doryckiej kolumny w kratke?:)- stoi sobie cichutko flakonik Jaisalmer i szepcze cichutko,kup mnie sento.. Jam twoj:)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Jaisalmer;-) 06.02.06, 20:03 he, Sencik, to on taki kusiciel, bo do mnie też jakieś miłosne szepty wystosowuje od lata chyba;-P No dobrze, już niedługo, ma być moim prezentem urodzinowym, oczywiście od samej siebie;-D Odpowiedz Link
senta Re: Jaisalmer;-) 06.02.06, 20:18 Podobnie nam w duszy gra:) Obstukalam juz twierdze we wszystkich dostepnych publikacjach:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Jaisalmer;-) 06.02.06, 20:24 senta napisała: > Podobnie nam w duszy gra:) Ano, nie pierwszy raz;-))) Odpowiedz Link
senta Re: Jaisalmer;-) 06.02.06, 20:47 Nie zapomnialam o tym,pamietam-i to jest mile:)) Odpowiedz Link
ivesman Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 06.02.06, 08:50 hmm piersiówka hehe dobre dobre. Masz może any foto?? I czy te nowe CdG o których pusałeś wyżejsz to znów unisexy?? Odpowiedz Link
sorbet Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 06.02.06, 19:36 Niestety nie mam zdjęcia. Mają być chyba na przełomie kwietnia/maja. Pewnie są to unisexy. Odpowiedz Link
ivesman Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 06.02.06, 19:46 fajnie,fajnie,ale te wnetrzności psa mogli sobie darować.bleahhh Odpowiedz Link
senta Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 06.02.06, 20:19 ale on ma dluugie jelito grube..intrygujace:) Odpowiedz Link
sorbet Zdjęcie:-) 09.03.06, 12:34 www.think-silly.com/tk/wp-content/GUERRILLAPARFUM.JPG think-silly prowadzi Guerrillę w HK. Teraz chyba również Undercover. Odpowiedz Link
forevermore79 Opis z cosmeticnews.com: 16.03.06, 10:21 "French fashion brand Comme des Garçons has unveiled its latest fragrance creation, a unisex duo inspired by its ephemeral Guerrilla store concept. For Guerrilla 1, Marie-Aude Couture (Givaudan) was inspired by one such store, in a former butcher's shop in Berlin, Germany, she tells Cosmeticnews.com. The scent is constructed around a heart of champaca flower, with spicy and vetiver notes, and is intended to evoke the smells of a butcher's world. Guerrilla 2, signed Nathalie Feisthauer (also of Givaudan), is inspired by the color red, reflected in its packaging. It opens with bergamot, pink pepper and ginger, has a heart of red chili pepper, turmeric, raspberry and tuberose. The scents come in black bottles, which are housed between six foam dummy bottles (in black and red for Guerrilla 1 and 2 respectively) in black or red packaging. The products, which will be sold in Comme de Garçons points-of-sale, as well as its Guerrilla stores that open for a period of less than a year and are run by local partners well-known among their target client-group. There will be no collaboration with Spanish group Puig, which distributes the more mainstream Comme des Garçons 2 scent in an expanded network worldwide, Comme des Garçons director of development and production for fragrances Isabelle Durand tells Cosmeticnews.com. Guerrilla 1 and 2 will launch worldwide in May, priced €89 for the 85ml." Butcher's world... brrr :-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Opis z cosmeticnews.com: 16.03.06, 13:04 Jakos mi sie film "Hostel" na mysl rzucil :-). Mam nadzieje, ze Guerilla 1 bedzie pachniec ciekawiej, hehe. Odpowiedz Link
sorbet Re: Opis z cosmeticnews.com: 16.03.06, 13:18 Podobo pachną bardzo owocowo:-) Też jestem ciekaw champaca. Odpowiedz Link
sorbet Zdj.:-) 20.04.06, 23:28 m.sorbet.w.interia.pl/gperfumy/blk1.jpg m.sorbet.w.interia.pl/gperfumy/red2.jpg m.sorbet.w.interia.pl/gperfumy/red_1.jpg Słyszałem dziś że pierwsza butla kolońska dziś sprzedana:-))) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 25.05.06, 12:01 Nieznana mi wczesniej oficjalna strona CdG po rosyjsku: www.commedesgarcons.ru/ Pre-order Guerrilli na luckyscent: www.luckyscent.com/shop/category.asp?categoryid=326§ion=2 Notka: www.hintmag.com/beautyduty/beautyduty.php I data oficjalnej premiery w Anglii: www.doverstreetmarket.com/dsmpaper/guerrillaparfum.html Odpowiedz Link
saturnzreturn Re: Nowe perfumy CdG Guerrilla 1 i 2. 27.05.06, 11:47 Nie znam sie na Comme Des Garcons ale opakowania ich perfum są stylistycznie wspaniałe...majstersztyk wyszukanego minimalizmu :)...Szkoda że nigdzie nie mogę we Wrocłąwiu ich zasmakować :) Odpowiedz Link
sorbet testery sa w G. 07.07.06, 12:52 Nr 2 jest mocny, porzeczkowy, drzewny i slodki. Po chwili czuć tuberoze, fajnie zmieszana z dzemem (malinowym?) Mnie tuberowa zawsze kojarzy sie z cukierkiem:-) tak wiec jest to idealnie polaczenie:-))) Baza troszke przypomina mi CdG RED Rose. Kolor zapachu faktycznie czerwony. Nr 1 jest , hmmm, trudny:-) mocno pachnie czarny pieprz, ale jest to odmiana gorzkawa, skorzana, ze tak powiem, troche smierdzaca. Poczatek jest wiec nie do wytrzymania. Pozniej kwiatek sie rozwija i zapach robi sie jeszcze dziwniejszy. Slodka, ciepla won kwiatu + pieprz i gorzki wetiwer. Baza jest zdecydowania najmilsza z tych faz. Przypomina mi troche Ouarzazate (gorzki, suchy, pieprz, wetiwer i drewno) + cos slodkiego kwiatowego. W kazdym razie, musze jeszcze raz powachac, moze w chlodniejszej pogodzie. Odpowiedz Link