kalia_t 19.02.06, 14:40 Deuende - wodą stymulującą, ale to i tak bez znaczenia, bo niewiele czuję:((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos różnościami 19.02.06, 14:51 Prawy nadgarstek- Le Feu, lewy: 2000 et une Rose - z próbek od miłych foremek:) Odpowiedz Link
konasana Niczym... 19.02.06, 16:02 mam taki katar, ze odrzuca mnie od wszystkiego... Dziwnie sie z tym czuje, bo nie pachne niczym po raz pierwszy od wielu miesiecy. Odpowiedz Link
may2004 Re: Hirisem 19.02.06, 17:01 Toula a moze wymienimy sie probkami Hirisow, mnie wystarczylaby kapeczke zeby sprawdzic czy cos nie tak jest z moim Hirisem czy z nosem... maz twierdzi ze pachne, ja NICANIC nie czuje! Odpowiedz Link
a.g.n.i O fuj, okropnie... 19.02.06, 19:22 Wstyd przyznać, mam normalnie na łapie podróbkę Angela:-O Już spiesze z wyjaśnieniem, mam koleżankę, która używa rozlewanych cudów z Refana chyba (już powoli przestaje, bo jej non stop o to marudzę). W kazdym razie efektem ubocznym używania przez kogoś produktów z Refana są małe buteleczki, stwierdziłam więc, że buteleczki adoptuję chętnie. No i dziś dostałam... po pseudo angelu. Już się moczy w wodzie z płynem, potrwa to pewnie parę dni, no ale z odpachnianiem atomizera to zwykle bywa trudno, więc ja zawsze takim zanurzonym w wodzie a potem w spirytusie psikam i psikam i psikam... pierwsza porcja pseudo-angela zmieszanego z gorącą wodą poszla mi prosto na rękę... zmyłam, ale trwałe diabelstwo jak nie wiem co Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... 19.02.06, 20:13 Fleur d'oranger SL i myślę gdzie podziewa się Madllen... Odpowiedz Link
olesiam Phylosycos Diptyque 20.02.06, 09:28 jakis taki nastroj az mam biblijny przez te piekna sykomore:) Odpowiedz Link
kati_mm Re: Dziś pachnę... lagerfeldem femme 20.02.06, 10:50 wciąż oswajam i jest nieźle :) Odpowiedz Link
konasana Re: Dziś pachnę... Le Baiser du dragon 20.02.06, 11:02 Jest to drugie podejscie. Za pierwszym mnie zaintrygowal, teraz jestem zachwycona. Co wazne, czuje cos mimo kataru, i nawet zostalam skomplementowana przez kolege z pracy!!! Odpowiedz Link
dixi Flowerbomb 20.02.06, 12:38 otzrymanym przed dwiema godzinami; nie mogac sie powstrzymac do wyjscia z pracy zrobilam ostrozny psik na nadgarstku, kiler pachnie mi coraz ladniej :)) komplementy tez juz byly, wiec chyba sie polubimy :)) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę... Escadą Collection.... 20.02.06, 18:16 już mi się zaczyna powoli nudzić, już kombinuję co by tu zamiast. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Ja tam czekam jak sęp, aż Ci się co innego zn 22.02.06, 17:24 Agni :o* Jak na razie nie ma szans na znudzenie się .... ale nie mogę nic powiedzeć o przyszłości, wszak zmienna jestem hihi. cmoki r Odpowiedz Link