nitulina Re: Image..nic innego mi nie wchodzi ;) 25.02.06, 19:59 Horror..wszystko mnie męczy... Odpowiedz Link
joaasiak1 Aniołem, bo wychodzę i... 25.02.06, 20:20 tylko to da radę przebić się przez szalik:-) Odpowiedz Link
mrouh Fajna z Was Trójca, dziewczyny:-) 25.02.06, 22:13 Pachnąca Aniołem, pytonem i tygrysem:-) Anioł sam w sobie abstarkcją jest, ale ciekawe jak pachnie pyton w naturze:-)? Odpowiedz Link
milena.rl Testuję Wonderful - American Beauty 26.02.06, 02:01 taki sobie, nieinwazyjny, białokwiatowy, amerykański do bólu, jakich setki; Dużo, dużo żonkili i jaśminowca - naszego polskiego :) Choć w składzie ani tego ani tego. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Testuję Romę...i mam pytanie .. 26.02.06, 08:23 do znawców tego zapachu: czy nie został on zmieniony tak jak Mania? Pamiętam kiedy nosiła go psiapsióła wydawal mi się ciężki, orientalny, teraz odkopałam próbkę i zapach jest świeży, cytrusowy z piękną czarną porzeczką. Hmmm... Odpowiedz Link
renia.renia Re: Testuję Romę...i mam pytanie .. 26.02.06, 08:51 Na stronie Procter&Gamble również straszy nasze ulubione "...o każdym perfumie". www.pg.pl/produkty/laura.shtmlpzr. Odpowiedz Link
nitulina Re: ILA i zastanawiam się nad całą butlą... 26.02.06, 13:16 Ale cholera czy tylko 100 ml nie ma mniejszych? Odpowiedz Link
kalia_t Fleur d'Interdit dzięki kochanej Kalooo* 26.02.06, 14:19 świetny zapach, bardzo mi się podoba:-)))) Odpowiedz Link
chatka_ BLV zapach zen... 26.02.06, 16:02 zapach czystosci, porannej prasy i niedzieli :))) Odpowiedz Link
viowol Re: Dziś pachnę .... 26.02.06, 20:37 A ja pachnę czerwonym Rash.Zapach jest według mnie intrygujący, niejednoznaczny i ciekawy. Nabiera charakteru kilkanaście minut po aplikacji. Lubię to wibrujące "uderzenie". Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś pachnę .... 27.02.06, 09:01 melduję, że niczym, bo wszystko mi nie pasuje albo się znudziło albo jest za zimno. Mam dziś wygórowane oczekiwania, ma być ładnie, elegancko i ma mi dodać otuchy i pomóc dotrwać do wieczora, ma pasować do prawie galowego stroju... Chyba sobie muszę wymyślić jakieś perfumy:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Bursztynem L'Occitane 27.02.06, 09:10 a dzień pewnie będzie męczący, czy dobry, oj, nie wiem... Odpowiedz Link
benita5 Re: Bursztynem L'Occitane 27.02.06, 09:13 Agni to lap wirtualnego "psika" z zaczarowanej DV. Do tego lyk czekoladowej Sati...:-)) ... lepiej juz? :** Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Bursztynem L'Occitane 27.02.06, 09:18 a nie pogryzie mi się z bursztynem? no dobra, łapię... oj nie, za czekoladową dziękuję - wczoraj zjadłam pół dużego Lindta w okolicach północy, mam czekoladowego kaca... Odpowiedz Link
benita5 Re: Bursztynem L'Occitane 27.02.06, 09:28 Cos Ty taka marudna kolezanko ze nie chociesz mojej kawki? No to waniliowa Sati, moze byc? U mnie pojecie przesytu czekoladowego niestety nie istnieje:( Mrr a Lindta uwielbiam karmelowego i caffe...Dobrze ze na Shellu jest ograniczony wybor bo byloby ze mna cienko...znaczy akurat "nie cienko":P Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Bursztynem L'Occitane 27.02.06, 09:34 Waniliowa moze być... jutro;-) Zjawisko przesytu czekoladowego znam jak najbardziej, już się tu przyznawałam do dziwnych praktyk, wyczynianych jak chcę zjeść więcej czekolady na raz... a wczoraj nie miałam w domu nawet najmniejszego konserwowego ogórka, o marynowanych pieczarkach nie wspominając, ale i tak pojechałam ekspresem, pół tabliczki na raz, no no;-) Mój Lindt był ciemny z truflami i ziarnami kakao, no więc przynajmniej to usprawiedliwienie, że zastrzyk magnezu;-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Bursztynem L'Occitane 27.02.06, 09:41 No kurcze,nie badz taka..juz mi slinianki pracuja na wyobrazenie tych ciemnych trufli...;))) Zeby nie bylo tak kompletnie offtopicznie a'propos tych trufli, to kojarze ze Niemcy hoduja specjalny gatunek swinek o wysokorozwinietym wechu, ktore to szkolone sa na wyczuwanie trufli pod ziemia... Ide zatem zarabiac na te trufle i perfumy;)) Odpowiedz Link
chatka_ Re: czarna Mania 27.02.06, 09:30 Coz ja bym bez niej zrobila...do pracy codziennie spozniala :) Odpowiedz Link
mangos dziwnościami z Yves Rocher: 27.02.06, 16:23 Framboise, Mandarine i...Haloween Philtre Ensorcelant ( pachnie dynią). Odpowiedz Link
kalooo Yohji 27.02.06, 10:41 forum nie pralnia,więc nic nie napiszę-chociaż jęzor mam aż rozdwojony na końcu..;] Buntować też nikogo nie będę,bo ta strategia mi akurat niepotrzebna. Tak samo jak spirala złudzeń. A zapach piękny-dokładnie taki jak na Nitulinie kilka miesięcy temu,gdy mnie oszołomił;) Odpowiedz Link
kasiulek Re: Dziś pachnę .... Un Jardin En Mediterranee 28.02.06, 09:07 Juz sie nie moge wiosny doczekac... Odpowiedz Link
mrouh skin 28.02.06, 10:57 nabyłam w srodku zimy, teraz sprawdzam jak wyglada w słońcu:-) mam nadzieje, ze juz niedlugo przekonam sie, jak sie prezentuje w cieple:-) Odpowiedz Link
llilly Sun Moon Stars 28.02.06, 11:50 Kupiłam wczoraj w Rossmanie za śmieszną cenę 49,90, to moje wspomnienie z wycieczek na prom, na ostatniej wybrałam Wish... a Sun Moon Stars pozostało niespełnionym marzeniem...jest piękne. Odpowiedz Link