salma88 14.04.06, 17:33 Odwiedzilam strone L'artisan Parfumerur. Jest tam opcja - katalog, gdzie mozna zamowic katalog produktow tej marki. NIe ma nic o platnosciach, czy wiec jest on calkowicie bezplatny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluesilk Re: Katalog L'artisan 14.04.06, 19:14 Wydaje mi sie , ze jest bezplatny , tak jak bezplatnbie wysylaja pare probek na zyczenie. Musisz tylko kliknac w ten link z katalogiem i wpisac swoje dane . Odpowiedz Link
salma88 Re: Katalog L'artisan 14.04.06, 22:49 Dzikuje za odpowiedz. Zamawialas u nich probki? Ja napisalam do nich maila, zeby mi 2 przyslali:) Odpowiedz Link
bluesilk Re: Katalog L'artisan 15.04.06, 09:29 Owszem , wypisalam chyba z 5 , dostalam 4 w tym oslawionego dzinga! na ktorym mi najbardziej zalezalo. Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Katalog L'artisan 14.04.06, 23:52 ja dostalam od nich katalog po tym,jak poprosilam o probki. Tjaa...dostalam jedna fiolke, do tego pustą :D nie wiem,oni tak przesylaja czy ktos sie pomylil ?;) Odpowiedz Link
jop Re: Katalog L'artisan 15.04.06, 12:38 Zamawiałam katalog, ponad miesiąc temu, nic nie dostałam. Odpowiedz Link