mangos Re: Pachnę dziś... 23.04.06, 21:55 ...i padam na klawiaturę. Impreza u teścia się udała. Widziałam,że mam maile w skrzynce ale nie dam rady odpisać. Zaczynam się poważnie zastanawiać nad jutrzejszym zapachem...na kaca;);) Odpowiedz Link
venus22 Re: Bois des Iles (próbka od Taje:-) 24.04.06, 02:16 Jewel Alfred Sung. Moze byc :) Venus Odpowiedz Link
m23p31 Lovely SJP 24.04.06, 08:30 ... na złość poczatkowi tygodnia w pracy:/ b1.lilypie.com/gHwbp2.png Odpowiedz Link
graza4 Un Jardin sur le Nil 24.04.06, 08:46 własciwie przez pomyłke, pomieszały mi sie atomizerki, ale dobrze się z tym czuję :) Odpowiedz Link
charade Splendor EA 24.04.06, 10:47 Ładny ten zapach, ciekawe czemu taki mało popularny. Odpowiedz Link
addinka Re: Splendor EA 24.04.06, 11:01 charade napisała: > Ładny ten zapach, ciekawe czemu taki mało popularny. ano prawda, to ukochany zapach mojej mamy, poluje teraz na niego i robi zapasy; bardzo ładny, uniwersalny i trwały zapach Odpowiedz Link
chatka_ Re: Splendor EA 24.04.06, 11:03 Wsrod Forumowiczek malo popularny ze wzgledu na jadowita tuberoze ;) Odpowiedz Link
charade Re: Splendor EA 24.04.06, 11:39 W porównaniu do Michaela Korsa, czy Fragile to Splendor ma zerową tuberozę :) chatka_ napisała: > Wsrod Forumowiczek malo popularny ze wzgledu na jadowita tuberoze ;) Odpowiedz Link
mrouh bulgari au the vert 24.04.06, 22:15 lubię ten zapach, choc faktycznie czasem wydaje mi sie fryzjerski. Ale dzis wydał mi sie po prostu lekki i czysty. A Połów powiedział, że pachnę apteką, a jak chciałam co s z niego wyciagnąć więcej, to stwierdził, ze to lizol zwietrzały. Chyba niepotrzebnie pytałam, się doigrałam... komplement, chorobcia... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Pachnę dziś... 24.04.06, 23:27 Skołowana i zmęczona idę spać, wlałam sobie do kąpieli lawendowy olejek i nim właśnie pachnę, może łatwiej zasnę. Dzis pachniałam Ambrą Etro ale kładę na nią szlaban, żeby nie było tego samego co z EnJoy, jutro wezmę cos znanego i bezpiecznego, niech mi towarzyszy i uspokaja. Ciężkie dni przede mną... ciągle nie wiadomo, w którą stronę to się potoczy... dziś był niespokojny, otwierał nawet oczy, ale chyba nas nie widział i nie słyszał. Odpowiedz Link
kalia_t Be delicious- jak wiosna, to wiosna!!!:-)))) 24.04.06, 23:48 łapka sama po nie sięgnęła...:-))) Odpowiedz Link
mangos Amor Amor 25.04.06, 06:57 chwilowy kaprys ,mam ochotę dziś tak własnie pachnieć;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Pachnę dziś... 25.04.06, 08:31 Nie wiem... Sięgnę chyba po próbkę Pure, jakoś mnie ten zapach relaksuje i przenosi w czasie w lepsze momenty życia. A właśnie czekam na większą pojemność. Odpowiedz Link
dixi Dieslem Plus plus 25.04.06, 09:51 - moj nowy niskobudzetowy nabytek :) i niby nic szczegolnego, a tylu komplementow nie zebralam chyba jeszcze za zaden zapach, i to od wczorajszego popoludnia; a najbardziej oryginalny byl od kolezanki zza sciany, ktorej diesel pachnie... zubrowka:)) Odpowiedz Link
charade balsamem Beyond Paradise 25.04.06, 10:03 Bardzo fajnie pachnie ! Przeczytałam sobie właśnie swoja niegdysiejszą recenzję na Wizażu na temat BP i szczęka mi opadła. Jak ja się mogłam tam dowąchać kopii Pleasures ??? Odpowiedz Link
benita5 Re: balsamem Beyond Paradise 25.04.06, 10:18 no prosze jak to gusta ewluuja:)) ja chyba nie recenzowalam na wizazu BP, ale jak kojarze w momencie wejscia na rynek tez mi nie podszedl... a tak nawiasem mowiac w to uwielbiam balsamy Esterki..nawet beautiful uzywam a edp mnie zwalalo z nog :O Odpowiedz Link
mrouh Kryształ- znów:-) 25.04.06, 12:12 POtwierdza sie teoria, że coraz nowsze zakupy nie sprawiają, że sięgam po coraz inne zapachy, jak się przyczepi jeden albo dwa, to koniec. Teraz przyczepiło sie cristalle. Ale to potwierdza też inna teorię, że zapachy muszą swoje odstać w szafie w kolejce, aż zacznę ich używać:-) Odpowiedz Link
merolik Re: Wczoraj i dziś EdM. Wczoraj i dziś został... 25.04.06, 16:07 ...zauważony i skomplementowany :))) Dzięki, Kalio *** Odpowiedz Link
m23p31 popy moreni de fete 25.04.06, 16:18 hipnotyzuje mnie ten zapach, pamietałam, że wspaniały:) Dzięki charade! Odpowiedz Link
kalia_t Re: Wczoraj i dziś EdM. Wczoraj i dziś został... 25.04.06, 21:14 Ciesze się niezmiernie*** Dziś pachnę Twoją "piąteczką" i jestem zachwycona:-))) Odpowiedz Link
merolik Re: To ja też się cieszę, Kalio :)) ***/nt 26.04.06, 21:29 kalia_t napisała: > Ciesze się niezmiernie*** > Dziś pachnę Twoją "piąteczką" i jestem zachwycona:-))) Odpowiedz Link
elami3 Re: Pachnę dziś... 25.04.06, 21:37 Gaiac'iem. Byłam dzisiaj cały dzień w szpitalu z moim tatą (przyjęcie do szpitala trwało 6 godzin). Tylko Gaiac mogł mnie podtrzymać na duchu. Odpowiedz Link