regata Re: Etro Shaal Nur, Ambra, Patchouly 20.06.06, 13:56 Poratujcie choćby kroplą, bo mnie korci:) a wolę nie kupować w ciemno. Odwdzięczę się:) Odpowiedz Link
maja1000 Asja-Fendi 20.06.06, 14:05 Może ktoś ma kropelkę na wymianę (różności do wyboru, próbki oryginalne, 'odlewki własne', bądź z wymiany forumowej) Odpowiedz Link
lesbelles Anglomania + odkupię Venezię LB 20.06.06, 14:10 Anglomanii kropelkę do testów :) Venezię - pełnowymiarówkę, miniaturkę :) Odpowiedz Link
olga1974 Eau de Dolce Vita, Mira Bai 20.06.06, 14:24 odkupiłabym niewielkie ilości w korzystnej cenie Odpowiedz Link
vanilia72 Szukam Tentations, Malabah 22.06.06, 08:43 chciałabym bardzo poznać: Tentations Malabah Gloria Alchimie Idole de Lubin Abril Anglomania wystarczy kropelka, na wymianę coś sie znajdzie ;) Odpowiedz Link
wiolinka100 Szukam Ultraviolet i innych 22.06.06, 10:12 Poszukuję po kropli: Celine Fever Ultraviolet (oraz wszelkich jej limitowanek) Must de Cartier So pretty eau fruitee Mat Masaki Matsushima Boucheron Trouble Scent (wszystkie 3) Fracas Bois d'iris Halloween Ombre Rose Python Rykiel (wszelkie ) Mam wiele na wymianę, a więc piszcie @ Pozdrawiam Odpowiedz Link
homyk Rozpaczliwie poszukuję Madness Natural Black 22.06.06, 11:01 Może ktoś mógłby mi zrobić próbkę, albo odlewkę - chętnie odkupię :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
anniehall78 Aoud Micallef 24.06.06, 17:34 odkupię: resztki, odlewki klasycznego Aoud wymienię nawet na odlewkę Dzinga! oraz po kropli do testów: Etra, Boudoir, Bahiana, Jaisalmer, Bandit, Kyoto, Avignon, Ouarzazate, oraz zapachy Amouage, nie znam żadnego. Odpowiedz Link
m23p31 kupie Escade Collection... 25.06.06, 07:26 licytowałam, ale 350,00 zl to byl moj max... Odpowiedz Link
arc-en-ciel szukam probek shalimar i shalimar light 25.06.06, 21:07 na wymiane sie cos znajdzie Odpowiedz Link
m23p31 Re: szukam probek shalimar i shalimar light 26.06.06, 08:43 moge Ci wyslac i to i to, napisalam maila:) Odpowiedz Link
laura27 Addict 2 w większej ilości... 26.06.06, 08:41 do kupna lub zamiany, czekam na propozycje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m23p31 Chanel No 19, Coco, Samsara edt 26.06.06, 10:04 bardzo prosze o krople ww zapachow:)) Odpowiedz Link
paniszprottka Stożek Issey Miyake poszukiwany ! :) 27.06.06, 23:51 troszeczke, tak na kilka dni uzytkowania. Nie jestem pewna,czy kupic:) odwdziecze sie najlepiej,jak bede mogla. Odpowiedz Link
anielkac Ogródki Hermesa 28.06.06, 10:22 Będę wdzięczna za parę kropli Ogórdków Heremesa. Mogę zapłacić bo na wymainę mam tylko próbki: FEMME A.Schlesser ADDICTDior BLUE Lauren ANGEL INNOCENT GLOW J.Lo (7ml) ISSEY MYIAKE Odpowiedz Link
vishnja Re: Ogródki Hermesa 28.06.06, 14:02 Anielkac, dużo masz Schlessera, rozpaczliwie go poszukuję już od dłuższego czasu. Odpowiedz Link
anielkac Re: Ogródki Hermesa 28.06.06, 14:08 witaj, dokładnie 2ml - prześlę Ci jeśli chcesz pzdr Ania Odpowiedz Link
aniav244 laura biagiotti i cacharel 28.06.06, 18:26 poszukuję laury biagiotti- venezia pastello, sotto voce i cacharel- eden jeśli ktos dysponuje; zwłaszcza venezia pastello to chętnie kupię lub wymienię dysponuję: ralph lauren- polo sport j.lopez- still versace- woman ysl- baby doll givenchy- ysatis, blue marine (chyba tak się nazywają) chanel-allure (męskie), platinum egoiste armani- black code (męskie) Odpowiedz Link
toula Poszukiwane, epizod 66 29.06.06, 19:57 Mam całą listę: *Chance edp *Chanel 19 *Cashmere Mist *Rose Angel *Mat Chocolat *au the Rouge-Bvlgari Potrzebuję dosłownie dwie krople dla przetestowania zapachu. Będę bardzo wdzięczna; w zamian oferuję cos ze swojej kolekcji:-) pozdr Odpowiedz Link
izolden Re: Poszukiwane, epizod 66 30.06.06, 20:38 Witaj toulo:) Mam odrobinę au the rouge, moge Ci podesłać. Adres bez zmian? Odpowiedz Link
vishnja Re: Ogródki Hermesa 30.06.06, 22:23 Bardzso bym chciała tego Schlessera i jestem gotowa oddać cenne kropelki ogródka Nilowego :) - niestety mam ok. 1,5 ml, może mniej. Byłabyś chętna na taką wymianę? Odpowiedz Link
izolden Poszukuję odrobinki messe de minuit, proszę....... 01.07.06, 15:09 Bardzo, bardzo poszukuje kropeleczki messe de minuit, odwdzieczę się ze swoich skarbów :) Odpowiedz Link
martyna101 Odkupie Light Blue albo I love love 01.07.06, 18:19 niewielka ilosc, jakies 10 ml, resztke, odlewke moze ktos moglby mi zrobic?? ewentualnie mam na wymiene okolo 10 ml Addict Eau Fraiche:)prosze pisac na maila Odpowiedz Link
dortii kilka kropelek Champs Elysees by Guerlain EDP 01.07.06, 22:19 Dosłownie kilka kropelek do przetestowania, bardzo proszę....podzrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
anielkac Re: Ogródki Hermesa 02.07.06, 14:15 jestem zainteresowana. Napisz mi proszę swój adres na maila pozdrawiam|Ania Odpowiedz Link
akikoo Poszukuję do przetestowania: 02.07.06, 11:17 - Shalimar Light - Czarna Coco - Chanel nr 19 - So Pretty Cartier - Panthere de Cartier oraz: - Lacoste pour Femme - męski Essential Lacoste - różne Escady Na wymianę do przetestowania mam: - 24 Faubourg - Casmir Chopard - Ambra Molinard - Shalimar - Splendor EA - Pleasures EL - Tresor - Mania Armani - Rush Gucci - Sensi White Notes - Flower by Kenzo - Envy Gucci Odpowiedz Link
paniszprottka Red Delicious DKNY,Omnia Crystalline,stożek Miyake 03.07.06, 11:01 po troszeczku, do testow. Odwdzieczę się ;) Odpowiedz Link
wiolinka100 Mat, Lolita midnight,Mahora, Serpentine... 03.07.06, 22:13 I jeszcze: Cinnabar, Addict 2, BC, Cristobal, Odwdzięczę się :) Odpowiedz Link
m23p31 Samsara, Mont Blanc-Presence, Individuelle 04.07.06, 09:28 Samsara w Douglasie podobała mi sie, ale wiadomo jak jest, reszte przetestuje chetnie w domowym zaciszu:) W zamian: Alien Angel Honeymoon Shalimar Light Terre Hiris Helmut Sun SMS Le Feu light loulou First love Van Cleef & Arpels Kingdom ... w tej chwili nie pamietam wiecej Odpowiedz Link
ja_sylwia Pythona:)) 04.07.06, 14:20 najchętniej większej odlewki, tak ok. 10 ml, a także: * Tygryca * Le Feu * Le Feu light * Scenta klasycznego (a tak w ogóle Scent, szczególnie Intense kojarzy mi się- zaznaczam, że testowałam tylko na papierku-z zapachem ekhm, ekhm, potu, ciężkiego, zwierzęcego, strasznie dziwny, dlatego musze przetestować na sobie:)) * Versace Woman (gdzieś mi mignął, na kimś, i coś mi się w nim spodobało, ale nie pamiętam co:) * Narciso Rodriguez * Eau des Merveilles w zasadzie, poza Pythonem, to mogą być kropelki, ale jeśli ktoś byłby skłonny zamienić się na odlewki, to mam do odlania: * Stelle Sheer 2006 * Pamplelune * czerwone D&G * BOss Woman i sporo innych w mniejszych ilościach. Odpowiedz Link