a.g.n.i Drugi dzień pod znakiem rabarbaru;-P 26.07.06, 13:51 Chyba poszukam prawdziwego i ugotuję kompot, z wanilią, a jakże - naszło mnie. Ciekawe, czy robią gdzieś lody rabarbarowe, akurat dziś idę po pracy z koleżanką na lody, ale pewnie nie ma takich i będę "musiała" zostać przy ananasowych i cynamonowych;-P Odpowiedz Link
voluptas Re: Drugi dzień pod znakiem rabarbaru;-P 26.07.06, 14:59 jestem _prawie_ pewna, że lody rabarbarowe widziałam u Grycana na pl. Unii :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Drugi dzień pod znakiem rabarbaru;-P 26.07.06, 20:25 a dzięki, sprawdzę, w lodziarni Calypso na Chłodnej nie mieli, cynamonowych zresztą też nie. Ale i tak mam dzień pod znakiem rabarbaru, bo upolowałam u Marksa i Spencera moje ukochane rabarbarowo-kremowe cukierki, od razu dwie paczki kupiłam, ostatnio ich nie widziałam:-) Ufff, jak gorąco. Wróciłam, wzięłam prysznic i oblałam się do pępka O Zone Sergio Tacchini, jednym z moich nielicznych świeżaków. Oj... ma swoje lata. Chyba powinnam w tym roku wykończyć... ciekawe, czy jeszcze gdzieś dostanę, mam sentyment do tego zapachu. Odpowiedz Link
izolden Re: Drugi dzień pod znakiem rabarbaru;-P 27.07.06, 12:07 "Zielona Budka" produkuje przepyszny sorbet rabarbarowy, nic lepszego na taki upał nie jadłam:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
voluptas NR edt 26.07.06, 15:01 ale znika ucieka dziś ze mnie w tempie wręcz ekspresowym, więc po prysznicu planuję zmianę warty - może na L'Or Intense? :) Odpowiedz Link
yomajka Re: Dziś pachnę... edycja Summer Party :-) 28.07.06, 12:51 ombre rose + micallef aoud=razem ALE wiecej OR, CHOC I TAK PO ODROBINCE- UPAŁ : ( Odpowiedz Link