a.g.n.i 04.09.06, 07:54 Tea for Two. W nadziei na w miarę spokojny dzień w pracy, oj, jak się nie chce iść po urlopie:-P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voluptas Malabah Penhaligon's + 04.09.06, 08:16 i wyjście z domu w tym momencie lekko mnie przeraża. Zimno, wieje i pada :( Odpowiedz Link
nuitblanche Re: Dziś pachnę już prawie jesiennie 2:-) 04.09.06, 08:31 Pocałunkiem smoka... Rozgrzewająco nie tylko na ciało, ale i zmysły... ;) Odpowiedz Link
lucapuka Czarna Mania z szarym korkiem i... 04.09.06, 08:38 i odczuwam błogostan...a miałam pracować! Odpowiedz Link
dixi Re: Dziś pachnę już prawie jesiennie 2:-) 04.09.06, 08:39 znow Irena Gregori - bardzo lubie towarzystwo tej pani, wychodzi na to ze to moj nr 1 na obecna pore :)) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę już prawie jesiennie 2:-) 04.09.06, 08:54 Omnia Crystaline z próbki Odpowiedz Link
a.g.n.i A dziś na mnie TfT ma coś z Dzingiem wspólnego:-) 04.09.06, 09:10 o, tak to ją mogę nosić:-) no dobra, to mi humor poprawia, lecę do pracy;-P Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę już prawie jesiennie 2:-) 04.09.06, 10:33 A ja dziś Un Jardin Sur Le Nil Odpowiedz Link
chatka_ BLV Notte z probeczki 04.09.06, 10:54 Fajnie byloby miec troszke wiecej niz probeczka :0) Odpowiedz Link
merolik Re: Escada Collection - w pierwszy dzień r. szk... 04.09.06, 14:45 wprawia mnie od rana w znakomity humor - mimo okropnej pogody. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę już zupełnie jesiennie :-) 04.09.06, 19:18 czyli Dune. ale nie pasuje, za mało słońca, za dużo wiatru. na łapkach Malabach (coś w sobie ma, ale nie dla mnie, za ostry, za owocowy) i TfT (super początek, przypomina mi Eau du Fier, ale za szybko staje się słodzoną herbatą). Odpowiedz Link
a.g.n.i Na łapach Desnuda i L'Heure Bleue:-) 04.09.06, 22:39 Desnudę musiałam sobie przypomnieć, początek taki sobie na mnie, końcówka bardzo przytulna, ale na szczęście nie muszę mieć:-P teraz chyba za dużo wanilii... L'Heure Bleue dziś jakby bardziej przyjazne, nie tak suche jak przy pierwszym spróbowaniu, ale i tak, fanaberie ma na mnie ten zapach. Czułam po paru godzinach nawet jakieś drewno, ale mocno posmarowane szarym mydłem. Dopiero teraz baza jest drzewno-pudrowa, ale dotrwanie do tego było drogą przez mękę. A na mojej przyjaciółce są od razu kobiece i szalenie wytworne, takie baaardzo retro, ale uroczo:-), za to Desnuda na niej zbrzydła koszmarnie - akurat wpadłam bez zapowiedzi na herbatkę a w kosmetyczce miałam próbki dopiero co wysępione od Kaloo:-), więc zrobiłyśmy szybki test dwuosobowy. Odpowiedz Link
nevada87 Moje nocne życie;) pachnie Rosamor :)... 04.09.06, 23:44 .... zachomikowałabym z chęcią jeszcze seteczkę:)). Odpowiedz Link
voluptas Paraliżem decyzyjnym ;))) 05.09.06, 08:02 Miałam ochotę na aż trzy zapachy: Tygrysa, Douce Amere i Automne Micallef, których żywcem nie dałoby się pomieszać. A ponieważ nie mogłam się ostatecznie na żaden zdecydować, skończyło się na AP Eau Emotionelle z próbki ;) Odpowiedz Link
mrouh Re: Paraliżem decyzyjnym ;))) 05.09.06, 08:24 Rosine Rose d'ete- to tez objaw paraliżu decyzyjnego:-) Skoro jeszcze świeci słońce, postanowiłam skorzystać... Odpowiedz Link
m23p31 Re: Identite Rene Lezard ponownie 05.09.06, 08:34 Olu, hejka, napisze w wolnej chwili:D buziak! Odpowiedz Link
m23p31 Delice D'epices + Automne od Benitki;)... 05.09.06, 08:33 w tym drugim wychodzi na mnie uroczy anyżek, myslałam, ze to wczorajsza halucynacja a jednak... całkiem interesujący duecik, oczyiście ja i anyzek hehe ;) Odpowiedz Link
aggis20 "L" Lempickiej 05.09.06, 08:35 Ostatnio ukochany zapach, kojarzy mi sie z latem ale na jesien tez bedzie ok;) Odpowiedz Link
vanilia72 Dziś pachnę Idole de Lubin + 05.09.06, 09:14 i zastanawiam się czy nabyć czy nie, bo mam wrażenie jakbym czuła Organze Indecence ;), sama nie wiem Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: 05.09.06, 09:17 Le Feu Light z okazji tego mizernego słońca, które dziś mi przyświeca, na razie tylko przez szybę... Odpowiedz Link
oosemka Re: Dziś pachnę Idole de Lubin + 05.09.06, 15:12 jestem milosniczka i posiadaczka obydwu zapachow i wedlug mnie sa kompletnie rozne od siebie. zarowno na mojej skorze jak i na 'papierku'. Odpowiedz Link
kasiulek Hiris 05.09.06, 09:48 A na lapce resztki Philosykos z probki (musze to miec!!!). Odpowiedz Link
chatka_ Tea for Tea+ 05.09.06, 12:47 Najpierw jak Gaiac, teraz jak Vicolo Fiori, mam ochote wytaczac sie ze szczescia! Odpowiedz Link
chatka_ Re: Tea for Two kurcze :))) 05.09.06, 12:48 Nabijam licznik forum ...to z przejecia :))) Odpowiedz Link