a.g.n.i AS, a czuję się koszmarnie 20.09.06, 22:42 wróciłam dziś wcześniej z pracy fatalnie się czując, przeziębiona i zdechła, ale w końcu wieczorem mnie poniosło z domu, przebraną w AS, bo się jakby poczułam lepiej... To nie był dobry pomysł... Wróciłam chyba z goraczką... Wskakuję zaraz do wanny z olejkami, żeby się rozgrzać, gorąca herbatka, witamina C i spać. Brrr. Odpowiedz Link
kati_mm Re: Dziś pachnę... ciągle słonecznie 20.09.06, 23:26 Ja wciąż w domu siedzę i pachnę body sprayem borówkowym z przyprawami, całkiem trwały jak na avon i taką formułę mgiełkową ... Szkoda, że go już nie produkują :( Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... ciągle słonecznie 20.09.06, 23:35 dzing! słowo honoru, to zapach bata! Odpowiedz Link
flawia_f Re: Dziś pachnę... ciągle słonecznie 20.09.06, 23:37 Elve, Ty to potrafisz zaintrygowac swoimi opisami :)))) Odpowiedz Link
rawita7 wieczór z Avignon, ach... 21.09.06, 00:26 Po dziennym Hot Couture to prawdziwy balsam na moją duszę. Jednak nie ma to jak dobre kościelne kadzidło Odpowiedz Link
chatka_ Ambre Narguile - jak sloiczek dzemu :) 21.09.06, 00:47 wisniowego z rumem i cynamonem, z przewaga tych dodatakow, szczegolnie rumu. Gdyby go troszke przypalic to juz calkiem byloby to :) Odpowiedz Link
mangos Re: Ambre Narguile - jak sloiczek dzemu :) 21.09.06, 15:49 Ja akurat bardzo lubię. Kolejny raz Chatko potwierdzają się nasze zapachowe podobieństwa. Odpowiedz Link
olga1974 Irena Gregori z próbeczki 21.09.06, 07:46 hmm...całkiem, całkiem ładniusio mi pachnie Odpowiedz Link
a.g.n.i Królem Słońce,bo coś ostatnio nie mogę się na nic+ 21.09.06, 09:02 zdecydować:-) Odpowiedz Link
chatka_ Eau de Merveilles edp 21.09.06, 09:11 Oj jak mam na nie apetyt, choc te ich slodycz trzeba bedzie pare razy jeszcze potestowac, w miejsce cytrusow w wersji edt tu jest toffi, bardzo smakowite z ambra :), slona nuta traci wobec tego na mocy :) Odpowiedz Link
elami3 Od rana Patchouli M.Micallef 21.09.06, 10:58 a teraz odrobinkę Messe żeby się upewnić, że się go nie boję. Odpowiedz Link
orzeszek_solony L.Villoresi Musc 21.09.06, 11:16 i coraz bardziej mnie kusi... Korci mnie,jako maniaczkę kadzideł, aby powąchać Incensi - czy ktoś już próbował? Odpowiedz Link
voluptas Re: L.Villoresi Musc 22.09.06, 08:48 Orzeszku, Incensi jeszcze nie ma w Q, maja dopiero sprowadzać. Informacja z wczoraj, więc aktualna. Odpowiedz Link
olesiam Re: L.Villoresi Musc 22.09.06, 20:37 Voluptas!gdzie Ty kobieto wczoraj patrzyłas-Incensi stało wprost przy Musc,zrobiłabym Ci próbke, trzeba było krzyczec, ze jesteś Voluptas! pozdrawiam O. Odpowiedz Link
elf.woman ciągle prowokujemy, acz + 21.09.06, 12:05 ..z mniejszą werwą. provocative interlude. chyba jednak coś mi w niej nie gra. tylko co? Odpowiedz Link
dixi Re: Dziś pachnę... ciągle słonecznie 21.09.06, 14:41 irenka g, ostatnio jestem dosc stala w uczuciach...:) Odpowiedz Link
ewena Re: Dziś pachnę...a wlasciwie 21.09.06, 15:38 nie pachne After 5 Avenue, no bez zapachu to jest jak dla mnie...ale jest slonecznie:))) Odpowiedz Link
mangos I Smokiem z odlewki 21.09.06, 15:53 Uszczupliłam Smoka w ostatnich dniach o całe 40 ml. Już zaczynam się bac,że kiedyś się skończy. Boże, poratujcie! Za niedługo będę robić zapasy wszystkiego, z obawy,że to kiedyś zniknie. Czy ja nie mogę normalnie zużyć Organzy Indecence lub do woli psikać się Be 21? I taka 100 ml butla wcale nie daje mi komfortu noszenia- jak lubię , a właściwie wszystko to co mam lubię, znika szybko i wiem,że nieprędko kupię...;( Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... ciągle słonecznie 21.09.06, 16:14 T42. cudo, nie mogę się doczekać całej flachy słodkich oparów :D Odpowiedz Link
renia.renia Carthusia, Ligea 21.09.06, 19:54 Zapach przypomina mi w zarysie Shalimar, początek to ostra bergamotka/cytryna, potem pojawia się łagodny słodki i waniliowy opponax. Zapach jest prosty i nie ma tej charakterystycznej Shalimarowej nuty skórzanej, która na mnie pachnie delikatnie mówiąc tak sobie. Jednak pomału oswajam Shalimara i nawet mam już swoją flaszkę edt. Pozostałe zapachy Carthusii były dla mnie zbyt wytrawne, ziołowe, męskie, choć wtedy kiedy je testowałam miałam zdecydowane ciągoty ku słodkościom i ulepkom typu Pink Sugar czy też Chocolovers ;o) więc nie byłam obiektywna. pozdrawiam renia Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... ciągle słonecznie 22.09.06, 01:00 Pod wpływem pewnej niedawnej forumowej dyskusji o łagodnie otulających zapachach, skropiłam się dziś nieco BE 21, które niestety na mnie zupełnie nie są otulające. Na mnie Be 21 pachnie naprawdę mocno, odurzająco wręcz i bardzo słodko. Mam trochę mieszane uczucia, raz mi się podobają, za chwilę ledwo je toleruję. Fascynujące jest dla mnie to, iż ten zapach bardzo podoba się wszystkim dookoła... Odpowiedz Link
m23p31 Delice D'epices + Automne = zgrany duecik;) 22.09.06, 08:30 hip hip hurrra, internecik pracowy juz jest:D Odpowiedz Link
olga1974 jesteś wreszcie !!! a ja Identite Rene Lezard 22.09.06, 08:37 pachnę, bo stało najbliżej, czyli w kuchni :) Odpowiedz Link
lucapuka Dzis Safari jest dla mnie... 22.09.06, 08:55 ...wstrzyczasowymaczem. Lato zatrzymuje. To dobrze. Odpowiedz Link
benita5 Re: Delice D'epices + Automne = zgrany duecik;) 22.09.06, 09:18 jaka to radosc, nieprawdaz? ;)) Odpowiedz Link
m23p31 Re: Delice D'epices + Automne = zgrany duecik;) 22.09.06, 11:32 ze hoho:) Odpisze Jolus popoludniu;) Odpowiedz Link