09.01.07, 15:54
Zainspirowana wpisem Benity chciałam zapytać: czym różni się wersja edp od edt? Kiedyś Tresor przypominał mi wyłącznie zwiędłe róże a ostatnio,nie ukrywam,kusi.
Obserwuj wątek
    • vanilia72 Re: Tresor 09.01.07, 16:30
      tu było małe co nieco
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=38116379&v=2&s=0
    • mangos Re: Tresor 10.01.07, 11:06
      Dziękuję:)
      Właśnie dzisiaj dotarła wersja edp- nie żałuję, choć to nie do końca mój zapach. Mama lubi i będę jej podkradać.
    • rene.p Re: Tresor 15.01.07, 22:08
      Dzisiaj pognałam w Sephorze do półki z Tresorem, gdyż wątek Mangos tak mnie
      zaintrygował :) Mam na papierku wersję edp, bo ta druga, która stała sobie obok
      pachniała jakoś dziwnie i sama nie bardzo wiem co to było (raczej nie edt, ale
      nie wiem, bo moje dziecko dostaje w Sephorze szału psikania na papierki i mam w
      związku z tym bardzo podzieloną uwagę :)) W każdym razie jestem zauroczona. Ten
      zapach dryfował sobie gdzieś w zakamarkach mojej pamięci i teraz w końcu się
      rozbudził. Róża przyprawiona brzoskwinią jest po prostu zniewalająca. Chociaż
      nie wiem czemu, ale dla mnie ten zapach jest także staroświecki. Ale jest
      staroświecki w uroczy sposób. Jest piękny.
      • rene.p Re: Tresor 15.01.07, 22:25
        Wystarczył rzut oka na Allegro i już wszystko wiem :)
        Tresor Sheer Fragrance - to był ten drugi zapach. Czyżby to właśnie było edt?
        • vanilia72 Re: Tresor 16.01.07, 08:24
          nie, EdT to nie Sheer :)
          tu EdT jest aukcja.onet.pl/show_item.php?item=154971994
          Tresor EdT ma taką jasną plastikową obrączke pod korkiem EdP ma czarna a Sheer
          złotą z wygrawerowaną różą, a złotą ma też limitowana wersja EdP
          • rene.p Re: Tresor 16.01.07, 08:30
            Aha, to już wiem wszystko :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka