rene.p PJ Lucky Day, D&G One i By, Boss Feminine, Lovely 04.02.07, 16:31 Usilnie szukam - w celach testowych :) W zamian: Nina Ricci Premier Jour Dior Pure Poison Dior J'adore Dior Dolce Vita Kenneth Cole Black Naomi Campbell Cat DeLuxe Giorgio Beverly Hills So You Angel La Rose Angel Innocent Angel Schlesser Essential Gres Grain de Folie Avignon Odpowiedz Link
gonitwa Re: Szukam jeszcze kropelki Flowerbomb... 04.02.07, 18:42 Czy Boss Feminine = Boss Femme (ten najnowszy, różowy)? Jeśli tak, to chętnie oddam Ci próbkę, którą dostałam ostatnio w perfumerii. Odpowiedz Link
rene.p Boss Femme :) 04.02.07, 18:56 Oczywiście, chodzi mi o Boss Femme. Troszkę mi się pokręciło z nazwą :) Już piszę maila! Odpowiedz Link
scalaczek Eau de Givenchy i inne 04.02.07, 18:59 poratujcie, kochane, kropelką: Comme des Garcons: któregokolwiek z siódmej serii (sweet) Ungaro Apparition Eau de Givenchy, dla przypomnienia odwdzięczę się:) Odpowiedz Link
vivyan Un zeste de rose... 04.02.07, 19:03 .... odkupię resztkę lub w ostateczności odlewkę (do 20 ml)? Pliizzzz, opętało mnie a zanim dotrę do Quality trochę czasu może minąć. Poza tym boję się,że w większych ilościach mi się odwidzi. Odpowiedz Link
mangos Kyoto próbkę 05.02.07, 10:06 pozostałe kadzidła znam, Carnation CdG, Wood Coffee CdG Black Orchid Usilnie potzrebuję do testów na poprawe humoru. Odpowiedz Link
aveyrone próbek Le Parfum Lalique, Avignon 05.02.07, 13:50 Powyzszych poszukuję :) W zamian: Agent P., Zagorsk, Delice Cartier, Hiris,Rouge delicat też Hermes, Trouble, Jaipur, HC, SMS, Birmane, Evidence, Shalimar... Odpowiedz Link
mangos Re: próbek Le Parfum Lalique, Avignon 05.02.07, 14:03 Podeslę Ci Avignon z Elixirem i z góry przepraszam,że tak długo to trwa. Odpowiedz Link
aveyrone Re: próbek Le Parfum Lalique, Avignon 05.02.07, 19:22 Mangos, Serce Ty moje :) Odpowiedz Link
mangos Re: próbek Le Parfum Lalique, Avignon 05.02.07, 19:24 Pod koniec tygodnia wyślę, póki co odpachniam fiolki, strzykawkę skombinowałam. Jak już będę "gotowa" napisze @. Odpowiedz Link
mangos Re: próbek Le Parfum Lalique, Avignon 05.02.07, 19:29 A ja chętnie niuchnęłabym Evidence i Rouge Delicate.:) Odpowiedz Link
amabile Z męskich-kropelkę choćby:) 05.02.07, 21:38 Szukam na prezent dla męża ciekawego zapachu.Nie chcę kupować w ciemno, dlatego proszę o niewielką ilość do testów:Gucci homme,Allure Chanel,Quasar del Pozo,Jil Sander Men,L'Instant,Happy men,Chrome Azzaro.Odwdzięczę się próbkami z mojej kolekcji(damskie). Odpowiedz Link
nelifly Kropelki Winter Delice, Les Belles ... 06.02.07, 01:45 Szukam próbek jak wyżej :) W zamian mogę oddać : Cabaret Gres Miracle Summer Lancome Deep Red HB Black Jeans RoccoBarocco Sheer Rose Amirige Givenchy Pozdr:) Odpowiedz Link
wiolinka100 L'or rouge,Theorema leggero, Nu edt i inne 06.02.07, 08:15 Szukam małych ilości do testów: Envy edp(czarne) L'or Rouge L'or Intense Acqua di parma Mandrolo Acque di Parma Colonia Theorema Leggero oraz wersja letnia Nu edt Obsession sheer Beyond Paradise Eternity(wersje letnie) Hermes eau de orange verte (i concentree) Boucheron eau leggere (2006) Na wymianę mam dużo róznych próbek. Przygarnę też korki do Tygrysa (100) i Shalimar Light (75)w zamian za próbki lub odlewki. Odpowiedz Link
kenzoania Re: L'or rouge,Theorema leggero, Nu edt i inne 06.02.07, 08:53 Wiolinko leci do mnie NU etd. Jak przyleci mogę Ci zrobić próbkę:) Odpowiedz Link
krzaczekbzu Re: Usilnie poszukuję 75 06.02.07, 11:13 Nie umiem kupowac na e-bay cgi.ebay.com/UNGARO-1-3-OZ-PERFUME-NIB-SEALED-EMANUELLE-NEW_W0QQitemZ110088900622QQihZ001QQcategoryZ118714QQrdZ1QQcmdZViewItem ale usilnie poszukuję, może ktos to ma? --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link
olga1974 Re: Usilnie poszukuję 75 06.02.07, 11:25 jak to nie umiesz? musisz mieć tylko kartę kredytową Odpowiedz Link
krzaczekbzu Re: Usilnie poszukuję 75 06.02.07, 12:01 Właśnie nie mam karty kredytowj, nie mam takiej potrzeby.Mam tylko płtniczą, to mi w zupełności wystarczy. Czy kartą kredytową mogę płacić na e-bayu? --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link
olga1974 Re: Usilnie poszukuję 75 06.02.07, 12:07 ja swego czasu też próbowałam rozgryźć e-bay, z obsługi dostałam nawet maila, że bez karty kredytowej nidyrydy :( mając k. kredytową można robić płatności w obcych walutach. bez podania danych k. kredyt. nie darady nawet zarejestrować sie na zagr. e-bay. Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję 75 06.02.07, 23:22 zwykła karta bankomatowa inteligo daje możliwość płacenia przez Paypal. ja właśnie dzięki niej zaczęłam przygodę z Ebayem. Odpowiedz Link
krzaczekbzu Re: Usilnie poszukuję 75 07.02.07, 10:16 No to znaczy, elve, że wpadałm-mam własnie kartę inteligo , więc jak w wolnej chwili dasz mi instrukcje "jak to się je" to wykupię pól ebaja)))) --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link
heliamphora Arabie SL, Balmya, Gres Caline, Leonard Balahe 06.02.07, 17:28 W zamian różne ciekawostki! Odpowiedz Link
mika281 Re: Feminite du bois 07.02.07, 09:44 dopiero odkryłam ten zapach i chyba jestem oczarowana Odpowiedz Link
izolden Theorema esprit d'ete kropelki poszukuję.. 08.02.07, 09:27 do testów. Dużo różności na wymianę:) Odpowiedz Link
kasiulek Hermessence Rose Ikebana 08.02.07, 14:44 I nadal Elixir de Merveilles i Eau de Guerlain - po kilka kropelek. Odpowiedz Link
magnas11 Poszukuje wisni w perfumach 08.02.07, 22:12 chcialabym przetestowac: In Black J del Pozo Aparition Ungaro Gloria Cacharel Rewind Oblique Givenchy i Delices de Cartier. Czy ktos moglby mnie poratowac odrobina? Chetnie odpsikam: Rose Absolute Stelli McCartney Czarna Manie Safari Anglomanie Le Feu Escade Collection Black Cashmere Nu Acqua di Parma Iris Nobile Neonatura Cocoon. Mam takze firmowe probki Pink Sugar Aqualina, Rush i Envy Gucciego i Guess edp. Odpowiedz Link
izolden Re: Poszukuje wisni w perfumach 09.02.07, 09:28 Jeżeli chodzi o wiśnię, to mam tylko Cherry fantasy NR. Może chcesz? Odpowiedz Link
astronomiczna.ania magnas11, z Twojej listy mam Glorię 09.02.07, 23:38 mogę zrobić sporego odpsika gdybyś była zainteresowana napisz na priv :ehem: mnie interesowałby odpsik EC :) Odpowiedz Link
magnas11 juz odpisuje 10.02.07, 08:01 Dziekuje serdecznie, dziewczyny ale ktos mi juz zaproponowal obydwa zapachy. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: Usilnie poszukuję 75 09.02.07, 14:20 Odrobiny do testów: Intrusion Jourdan The Parfum 24 Faubourg CdG - Palisander, Burnt Sugar, Nomad Tea, Sequoia Na wymianę dużo różności. Odpowiedz Link
fridaa Re: DKNY do testów szukam 12.02.07, 09:52 ale DKNY women? jesli tak, to mam probke Odpowiedz Link
voluptas poszukuję PRADY INTENSE 09.02.07, 14:58 niewielkiej próbki. Czy ktos w ogóle ma? Odwdzięczę się czymś równie, a nawet bardziej egzotycznym :)) Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: Usilnie poszukuję 75 09.02.07, 23:48 Szukam do testów: Nina Ricci Amour d'Amandier DK Cashmere Mist Ungaro Desnuda Chopard Mira Bai Etro Musk Serge Lutens Clair de Musc Odwdzięczę się czymś z mojej kolekcji. Z góry jednak zastrzegam, że nie dysponuję zapachami niszowymi, ani zapachami trudo dostępnymi :((( Odpowiedz Link
mangos help! 10.02.07, 16:09 Le Baiser Lalique Rochas Byzance Kenzo Amour In Black JdP DKNY poszukuję, nie znam a intrygują Odpowiedz Link
neverman Tea for Two - odlewki 11.02.07, 14:23 Na wymiane lub w formie sprzedazy. neverman@gazeta.pl Odpowiedz Link