m23p31 Ogródek Nilowy 12.04.07, 08:54 nie, wcale nie siedze za biurkiem;) wokół mnie pelno zielonej trawy i słysze jak chlupocze rzeka;) Jak to dobrze, ze juz jutro piąteczek;o Odpowiedz Link
plomyczek_ Asja 12.04.07, 10:16 chyba nie jest dobrze ze mna!kolejny dzien tym samym:P Odpowiedz Link
kenzoania niczym bo ... 12.04.07, 10:20 jakieś mdłości mnie dopadły i jakbym coś dołożyła to mogłoby się to źle skończyć. Ale niestety rękaw swetra czymś pachnie i nie mogę dojść co to jest. Już nawet przewietrzyłam pokój bo myślałam, że ktoś kto tu był tak "nasmrodził" a to niestety ja. I za cholerę nie wiem co to jest... Odpowiedz Link
olesiam Re: Dzię pachnę... 12.04.07, 11:34 Dzien testow:) Un Parfum D'Ailleurs & Fleurs TDC-przyjazn z tuberoza to przeszlosc...a juz jej polaczenie z neroli i anyzkiem jest denerwujace, suche i "kurzowe" Bigarade Concentre Ed.F.Malle-nie bedzie nic lepszego na lato:)chlodny, zielony, cytrusowy, energetyzujacy:) milego dnia! O Odpowiedz Link
elve Re: Dzię pachnę... 12.04.07, 12:55 czym pachnieć po nocy, w której mogłabym zagrać opętaną w Egzorcyście? Odpowiedz Link