tygrysek27 Re: Good Life/nt 13.06.07, 12:47 piekny :) kocham ten zapach choć cięzko znależć w perfumerii Odpowiedz Link
m23p31 Scent edp. 13.06.07, 12:54 dzionek w domku, synek usnąl, żyć nie umierać;) Oo, zaraz u mnie będzie burza, groźnie pogrzmiewa Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę :-) 13.06.07, 23:01 Violetta di Parma a w ciągu dnia na moją łapę trafiło Summer by Kenzo, koleżanka przyniosła do pracy:-) z pytaniem, czy moim zdaniem te perfumy nie są zepsute, bo jej córki twierdzą, że czują od niej jakiś "zjełczały" zapach. Wydaje mi się, że były normalne, fakt, że na mojej skórze wyszła jakaś oleista nutka, ale one chyba tak się rozwijają. Uspokoiłam koleżankę, mam nadzieję, że jednak będą jej dobrze służyły... miała całą setkę. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę :-) 14.06.07, 08:43 Osmanthusem TDC. Już miał skubaniec polecieć na stragan, psiknęłam wieczorem na łapę i... chyba jednak zostanie:-) Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziś pachnę :-) 14.06.07, 09:27 A jednak :) Rozumiem, że idea wietrzenia półek odlatuje w nieznane? ;) W temacie: sama nie pachnę jeszcze niczym - czekam na listonosza z Pradą Intense. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę :-) 14.06.07, 09:49 voluptas napisała: > A jednak :) Rozumiem, że idea wietrzenia półek odlatuje w nieznane? ;) Yyychhh! No i sama widzisz, jak to ze mną jest:-) Zobaczę, jak będzie wieczorem (może jednak wyleci, zobaczę:-P) Odpowiedz Link
amabile Re: Pamplelune 14.06.07, 13:54 ja dziś również:),jej ożywczy powiew ratuje w ten upał Odpowiedz Link
addinka DKNY wieżowiec 14.06.07, 14:22 na ten upał bossssssska i tym sposobem be delicious już mi przeszło:)) Odpowiedz Link