rene.p Eau de Dolce Vita, Miracle Intense, Stella Sheer 30.12.07, 17:00 W zamian odwdzięczę się tym co posiadam :) Odpowiedz Link
rufelek Timbuktu i Bois Farine L'Artisana 30.12.07, 18:47 doslownie po kropli do testow odwdziecze sie czym mam :) m.in. Lutensy, CdG, Keiko Mecheri, L Artisan, Parfumerie Generale, Frederic Malle, Theorema leggero, Costes, Nirmala, Rose Ikebana, Ambre Narguile, Prada Intense, Padparadscha, EC, BC, Feminite du Bois .... Odpowiedz Link
joaasiak1 Re:Kadzidła CdG i 2man, edp, Bois d'iris,Tumulte 30.12.07, 19:46 Szukam: Kyoto i Ouarzazate, CdG 2 man i CdG edp, Iris Silver Mist, Bois d'Iris, Tumulte PH, Histoire d'Eau Mauboussin. W zamian oddam: Flower Kenzo L'Instant Magic Ambre Sultan Lutens Cristobal edt Black Cashmere Anglomania The Parfum 24 Faubourg edt Feminite du Bois Narciso edt Poeme L LL Hot Couture edp Shalimar edt Cologne Mugler Shalimar Legere Tempore Donna LB Alchimie Spicy Delight Gris Clair Lutens Daim Blond Lutens Reflection Amouage Addict Soir de Lune Słoń Rouge Hermes Ligea La Sirena Carthusia Odpowiedz Link
izolden Re:Kadzidła CdG i 2man, edp, Bois d'iris,Tumulte 13.01.08, 15:35 joaasiak1 napisałam @:-) Odpowiedz Link
kenzoania Glamourous Daylight, Soir De Lune i Eau Du Soir 30.12.07, 22:55 po małej kropelce do testów. Odwdzięczę się czym chata bogata :) Odpowiedz Link
paulinaa l'Or Rouge i Intense, Mat chocolate, vanilla TBS.. 31.12.07, 13:15 vanilla ice victoria's secret i zapachów la maison de la vanille mam duzo do oddania, proszę pisac na paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
kati_mm Youth Dew klasyczne, Nu edt - próbki 01.01.08, 23:47 Chciałabym przetestować zanim w ciemno kupię tylko dlatego, że z opisu powinno mi się podobać :) Mogłabym się odwdzięczyć próbkami np: Ananda M.Micallef, Heliotrope Etro, Eau des Merveilles, Youth Dew Amber Nude, czerwona herbata Bvlgari, Musc Bleu Il Profumo, Zagorsk CdG, Mandragore AG, L de Lolita Lempicka, Sun Jil Sander, Nu edp, Etra Etro, CdG 2, Agent Provocateur edp, DKNY, Cerruti Image, Roccobarocco mouse i może jeszcze by się coś znalazło, gdyby była taka potrzeba. Odpowiedz Link
zielona28 Organzy Indecence 03.01.08, 13:02 Każda ilość,mogą być odlewki, miniaturki itp.Proszę pisać na : Frezja72@interia.pl Mogę oddać: -Aubusson Couleurs ok30\50ml w oryginalnej flaszce lub odlewka, -Iris Noir najnowszy zapach YR-dowolna odlewka' Neonatura Cocon-dowolna odlewka -Neblina YR dowolna odlewka -Lolita Lempicka L odlewka 8 ml w dwóch fiolkach bez atomizerka; -Angel(różowy potoczna nazwa Sekret),robiona z sephory ponad 3\4 fiolki; -Angel Violet ,robiona ponad 2ml,bez atomizerka; -Navegar L'A robiona 3\4 niedużej fioleczki; -Dior Midnight Poison(nowość) robiona z Sephory prawie cała fiolka; -The Parfum około mniejszej połowy fiolki chyba 2ml -Feminite du Bois robiona około połowa fiolki bez atomizerka; -Feminite du Bois eau Timide(około 3ml) -Carolina Herrera 212 sexy,firmowa z atomizerkiem,trochę mniejsza połowa z 2ml,z kartonikiem; -Diesel Fuel For Life ponad połowa firmowej z 1,5ml,atomizer i kartonik; -Estee Lauder Pleasures delight,firmowa,prawie cała z 1,5ml,z atomizerkiem i kartonikem; -Lolita Lempicka edp robiona z Sephory,połowa fiolki -Organza robiona z sephory połowa fiolki; --Fragonard Lune de Miel zaledwie kropelka dla chcących sprawdzić zapach ale w fajnej maleńkiej buteleczce firmowej dla kolekcjonerek miniatur, -Euphoria C.Kleina robiona 7ml w dwóch fiolkach bez atomizerka; --Brit Red robiona bez atomizerka ok 2ml z 4; -Dior Hypnotic Poison dwie próbki :jedna firmowa z atomizerkiem około 1\3 fiolki bez kartonika i druga robiona z sephory trochę wieksza połowa fiolki, Odpowiedz Link
miriam_73 Kati... 03.01.08, 14:18 służę YD, chętnie poznam Zagorsk. Nu mam tylko EDP, ale ew. też mogę przesłać. Napisz do mnie na prv Odpowiedz Link
izolden Poszukuję po kropelce do testów 03.01.08, 17:21 Amethyst Lalique, Bois d'Iris TDC i Bois d'Encense Armani. Odwdzięczę się czym chata bogata:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Poszukuję po kropelce do testów 03.01.08, 17:51 Izolden pomachalas noga i testow ci sie zachcialo;-) wysylam Bois d'Encens w poniedzialek(z reszta). Odpowiedz Link
izolden Re: Poszukuję po kropelce do testów 03.01.08, 20:00 Pomachałam nogą a jakże i jeszcze na drążku se dziś poćwiczę;-) Odpowiedz Link
plomyczek_ Shalimar edt, edc, edp:-) 05.01.08, 17:15 prosze o kropelke, tak pieknie piszecie o nim:-) odwdziecze sie:-) Odpowiedz Link
yellow_kadmium Re: Shalimar edt, edc, edp:-) 05.01.08, 20:35 Płomyczku, z przyjemnością wyślę Ci próbkę edt i edp, ale dopiero w piątek wypełznę z domu, bo jestem na zwolnieniu lekarskim. Odpowiedz Link
paulinaa l'A:Safran Troublant, Poivre Piquant, Piment Brula 08.01.08, 11:46 i Vanilla odwdziecze sie jak tylko bede mogla... prosze pisac na paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
ola644 csp vanille amande/vanille passion/vanille extreme 08.01.08, 14:58 wchodzą w grę próbki Odpowiedz Link
mettemarit Annayake: Tsukimi,Yukimi,Miyako,Matsuri 13.01.08, 10:08 Poszukuję po kropelce do testów; odwdzięczę się swoimi. Kontakt na gazetowego lub mettemarit@wp.pl Odpowiedz Link
mika_1 Tygrys Kenzo 13.01.08, 10:18 Poszukuję kropelki. Odwdzięczę się swoimi zbiorami. Odpowiedz Link
unhumblee Re: Tygrys Kenzo 13.01.08, 11:14 no to prosze:) mowisz - masz:) napisalam@ pozdrawiam slonecznie:) Odpowiedz Link
mika_1 Re: Tygrys Kenzo 13.01.08, 14:10 Rewelacja:) Dzięki! Odezwę się, jak tylko poczta wpuści mnie na nowe wiadomości, bo na razie strajkuje;) Odpowiedz Link
unhumblee Shalimar 13.01.08, 23:54 prosze o odrobinke tylko:) bo... nie wiem o czym piszecie:) Odpowiedz Link
kiku.san Poszukuję/oddam/wymienię próbki 14.01.08, 10:46 Poszukuję: - Must Cartier - Basala Shiseido - Magical Moon - Musc Ravageur - Messe de Minuit Oddam: - Mahora - Simply Clinique - Versace Crystal Noir - Coco M. Chanel - Comme Une Evidence - OI - OI Dry Oil - BCDK - Mauboussin EDP - Mauboussin EDT - DV - Deep Red Hugo Boss - Midnight Lempicka - L LL - Lempicka EDP - Flowerbomb - EC - Kyoto CdG - Zagorsk CdG Odpowiedz Link
kiku.san uaktualnienie 16.01.08, 08:30 Poszukuję: - Must Cartier - Basala Shiseido - Magical Moon - Musc Ravageur - Messe de Minuit Oddam: - CSP Vanille Canelle - Pink Sugar - Angel - Mahora - Simply Clinique - Versace Crystal Noir - Coco M. Chanel - Comme Une Evidence - OI - OI Dry Oil - BCDK - Mauboussin EDP - Mauboussin EDT - DV - Deep Red Hugo Boss - Midnight Lempicka - L LL - Lempicka EDP - EC - Kyoto - DKNY By Delicious - Eau Parfumee Extreme Bvlgari - Summer White Avon - Celine Oriental Summer - Lalique Le Parfume Odpowiedz Link
rene.p Róży Gianfranco Ferre 16.01.08, 09:25 oraz cały czas: Eau de Dolce Vita Miracle Intense, Summer Stella Sheer W zamian próbki z moich zbiorów. Odpowiedz Link
paulinaa Sweet Woodcoffe 16.01.08, 09:45 bardzo bardzo proszę o kropelkę... moge za nie oddac kilka probek paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
akashya1 Re: YSL In Love With You Again 16.01.08, 20:38 Klasyka lub wersji jaśmin - na wymianę. Aki Odpowiedz Link
maternalka Re: Usilnie poszukuję...87 16.01.08, 21:16 Czy ktoś pamięta zapach Donna Trussardi edp? Chyba już go nie produkują, ale czy jeszcze gdzieś jest do kupienia? Będę wdzięczna za każdą wiadomość! Odpowiedz Link
estorilla Re: Usilnie poszukuję...87 17.01.08, 19:01 zagorsk i inne kadzidła cdg-choć kropelę dla poznania zapachu... choc jak mi się spodoba to chyba oszaleję :/ ma ktos wolny 1 000 000 $ na perfumy? Odpowiedz Link
akashya1 Re: Usilnie poszukuję Marca Jacobsa - klasyka 18.01.08, 16:30 Piszcie, proszę na zabloc@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
paniszprottka Stella i Stella in Two Peony, bardzo ladnie prosze 19.01.08, 19:29 odwdziecze sie jak tylko bede mogla:) Odpowiedz Link
mettemarit Re: Stella i Stella in Two Peony, bardzo ladnie p 19.01.08, 19:33 Napisałam @ Odpowiedz Link
kenzoania Może tym razem moje prośby zostaną wysłuchane... 20.01.08, 00:39 dosłownie po kropelce: Glamourous Daylight, Soir De Lune i Eau Du Soir bardzo bardzo proszę :) Odpowiedz Link
renia.renia Tygrysa Kenzo poszukuję... 20.01.08, 07:32 tak do potestowania, odwdzięczę się czym kuferek bogaty, renatka.renatka@op.pl pozdr Odpowiedz Link
mangos Re: Usilnie poszukuję...87 20.01.08, 15:48 Dianthus Etro, Amethyst Lalique White Sea Micaleff i Black Sea Rose Kashmirie Diabolo Rose The One d&G Gold Donna Karan X for Women Clive Christian Note Ambree Les Notes M. Micallef Note Vanillée M.Micallef Midnight Poison Dior Isabey Gardenia Covet Le Parfum Lalique In White Jesus del Pozo Violette-Menthe Jean-Charles Brosseau Barbier Isles Comptoir Sud Pacifique oraz inne w ody marki CSP Sugar Lychee Fresh Midnight Charm Dior W zamian to i owo,mam tego dość sporo: Opium Fleur Imperiale, Opium Orchidee de Chine, Stylessence, Escada Collection,Feminite du Bois, Daim Blond, Ambre Sultan edp i edt,Nu edp, rosamor, Rose Absolute, Oi, Kenzo time for peace, kenzo la parfum, Be 21, Le Baiser du Dragon, Desnuda, Oxygene, ogródki itp itd Odpowiedz Link
zielona28 Re: Usilnie poszukuję...87 21.01.08, 10:15 Mam Midnight Poison Diora i Dianthus.Piszę zaraz @. Odpowiedz Link
sunspots Re: Usilnie poszukuję...87 28.01.08, 12:36 Mangos ,mam Midnight poison, jeszcze aktualne? Odpowiedz Link