indian-summer Re: Dziś pachnę... :) 12.05.08, 22:33 ślicznym Curious z próbki od przesympatycznej Kalii :) Odpowiedz Link
urstina Eau Emotionnelle – Agent Provocateur 13.05.08, 15:45 Cóż mogę powiedzieć?.. Jest po prostu piękny.. Odpowiedz Link
a.g.n.i Sherbet Cinnamon CdG 13.05.08, 23:59 ale dopiero po wyjściu z pracy:-) przerzuciłam się na popołudniowe perfumowanie z uwagi na koleżankę z biurka obok, która znów źle znosi zapachy:-) ciekawe, czy znów będzie synek, czy tym razem córeczka :-P Odpowiedz Link
benita5 Re: Sherbet Cinnamon CdG 14.05.08, 21:29 Podziwiam konsekwencje i wieeelka empatie dla ciezarowek :)) Ja, w ramach przyjemnosci wieczornych aplikuje sobie cuda probkowe ktore dostalam od zyczliwych_Forumek:))) czyli na dzien np dzisiejszy byla klasyczna najczarniejsza Coco, a teraz odplyyywam z uzalezniajacym Tolu Ormond Jayne od ukochanej Coralin i najpiekniejszym sandalem Nevskim :)))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Sherbet Cinnamon CdG 14.05.08, 23:31 Och, Tolu OJ jest przepiękne - mam gdzieś próbkę:-) muszę sobie przypomnieć. Dziś "ciężarówki" nie było w pracy, więc wyciągnęłam z szuflady zachomikowane tam J'adore, kiedyś przyniosłam do pracy i zostawiłam:- ) A teraz mam na łapach - obawiam się niestety, że podrabiane - Chanel 5 EdP, ech. Mama dostała od koleżanki, której nie pasowało, umówiły się, że mama za to tamtej kupi coś innego... Niestety, mam poważne podejrzenia co do tej "piątki", ech - i nie wiem, co z tym fantem zrobić:-( Odpowiedz Link