forevermore79 02.09.08, 17:15 Otwieram nową edycję podwieszając ją jednocześnie w linkach u góry. Udanych rezultatów poszukiwań :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggis20 Hiver,Garage CDG,Mac MV2,Prada Intense,L'occitane 03.09.08, 10:10 Szukam wyżej wymienionych + Hypnose Elixir, My Afrika Krizia, z L'occitane Amber i Honey&Lemon. Odstąpię wiele różnych próbek :) próbki firmowe: Ferre EDP Bright Crystal Young Sexy Lovely YSL Sun Moon Stars Ralph Rocks Just Cavalli Him Just Cavalli Him Blue Dalimania próbki robione: Alchimie Matin Calin CSP Oro R.Cavalli 7:15 am in Bali Mariah Carey M Vanille Bourbon il Profvmo Clinique Happy Holiday Paul Smith London Fleur D'interdit Givenchy nowa OI Diesel ++ Birmane Safari Caleche Hermes czarna Mania Mahora Mauboussin EDT Cashmere Mist DK Figa L'Artisan Cinnabar Theorema Tigre Kenzo L de Lolita Lempicka Hypnotic Poison Naomi Campbell Eternal Beauty Darling Jette Joop Lauren Wild Caline Scent Costume National Mira - Bai CH Carolina Herrera Chocolovers Mail to aggis20@o2.pl Odpowiedz Link
melkmeid Re: Usilnie poszukuję nr 90 03.09.08, 12:25 .. i bardzo chętnie innych l'artisanów (oprócz dzing!) w zamian nie mam wiele, ale może ktoś coś znajdzie. Black Cashmere, Perles de Lalique, Mira Bai, Diesel ++, OI, Theorema Esprit d'Ete, Neonatura Cocoon, L'Or de Torrente, Chanel Allure, Zinzibar TBS, Snow Demeter, Condensed Milk Demeter. kontakt: de.melkmeid@gmail.com Odpowiedz Link
jop Re: Usilnie poszukuję DZONGKHI ^^ 03.09.08, 15:00 Zgłoś się z adresem na jola[małpa]user.com.pl. Odpowiedz Link
mmartiene probki Bois Farine, odlewki Chergui 04.09.08, 19:39 jak w temacie - zaplace lub sie wymienie - mam ok 600 probek do wyboru :) prosze o maile na martiene(at)poczta.onet.pl Odpowiedz Link
anniehall78 Re: probki Bois Farine, odlewki Chergui 04.09.08, 19:46 Mmartiene, napisz do mnie, to wyślę Ci BFarine i co jeszcze będziesz chciała, właśnie zabieram się za robienie góry próbek i wysyłek spóźnionych ;) Odpowiedz Link
paulinaa zapachów Parfumerie Generale 04.09.08, 20:40 wszystkich. bardzo mi zależy. mam sporo na wymianę. Odpowiedz Link
jop Re: zapachów Parfumerie Generale 05.09.08, 12:14 Hej, mam Cadjmere, Jardin de Kerylos i trochę napoczętych próbek od Wuchsy - chętnie poślę w świat. Zgłoś się na jola[małpa]user.com.pl Odpowiedz Link
plomyczek_ Szukam Habanity, Vaniteck, 21 Costume National... 04.09.08, 20:53 Szukam: *My Torrente *A la Figue! *Habanita *Hinoki *Paname *Molecule i Escentric *Heliotrope (i innych migdalowych, orzechowych) *Paloma Picasso *Vaniteck *21 Costume National *Miami Glow *Botrytis *Le Boise Z checia kupie male probki wymienionych zapachow lub odpsikam cos w zamian z moich flaszek. Zapraszam na plomyczek_@op.pl :-) Odpowiedz Link
zielona28 Re: Szukam Habanity, Vaniteck, 21 Costume Nationa 05.09.08, 09:50 Mam A la figue! i Escentric .Napisałam @. Odpowiedz Link
izolden Kropelki Hinoki poszukuję 05.09.08, 19:52 odwdzięczę się:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
nola.a Poivre Piquant, Tea For Two, Timbuktu, Bois Farine 05.09.08, 20:36 Poszukuję próbek: Poivre Piquant, Tea For Two, Timbuktu, Bois Farine i innych l'Artisanów, oprócz tego chętnie przygarnę odlewkę Safran Troublant. Zapłacę lub podzielę się czymś z moich zbiorów. Odpowiedz Link
amabile Re: Poivre Piquant, Tea For Two, Timbuktu, Bois F 05.09.08, 22:42 napisałam @:) Odpowiedz Link
vanilia72 Szukam molecule 02 escentric 02 + 06.09.08, 12:12 Five O’Clock Au Gingembre i Bond No 9 Chinatown Mam nawymiane między innymi : Bois Farine L'A Costume National 21 Maharadjah Parfums de Nicolai i sporo innych Odpowiedz Link
aggis20 5o'clock Au Gingembre,Woodcoffee,SpicyCocoa,G arage 06.09.08, 13:37 Mam sporo na wymianę :) mail: aggis20@o2.pl Odpowiedz Link
marzenna01 zapachów Lalique do testów - szczególnie Pereł ;-) 06.09.08, 15:53 gdyby ktoś podzielił się kropelką będę wdzięczna ;-) Odpowiedz Link
r_gruszka Vivienne Westwood 09.09.08, 23:12 Będę wdzięczna za pomoc:) Piszcie na gazetowy. Odpowiedz Link
unhumblee Idole Lubin, CdG Palisander, Kyoto 11.09.08, 11:44 poszukuje do testow, kupie badz wymienie sie:) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Idole Lubin, CdG Palisander, Kyoto 11.09.08, 12:01 mam palisander, zglos sie na gazetowego;) Odpowiedz Link
amabile Re: Idole Lubin, CdG Palisander, Kyoto 11.09.08, 13:03 mam Idole i Kyoto,piszę @ Odpowiedz Link
paulinaa Serge Noir i El Attarine 12.09.08, 16:36 bardzo ładnie proszę o kropelkę :) odwdzięczę się Odpowiedz Link
paulinaa etro Anice 16.09.08, 14:16 nawet kropelki, bardzo bardzo mi zależy, odwdzięczę się hojnie :) Odpowiedz Link
a.malinka poszukuje Must edt oraz le baiser du dragon edt... 16.09.08, 18:52 odwdzięcze się swoimi próbeczkami. Odpowiedz Link
zielona28 Szukam 17.09.08, 10:38 Min. - Parfumerie Generale :Jardin de Kerylos,Bois Blond,Crime Exotique,Harmatan Noir i moze innych; -Stephanie de Saint Aignan:,Berberiades,Un The Au Sahara,Amande Honorable a także wielu innych niedostępnych w polskich perfumeriach. Listę tych co mam na wymianę wyślę na pw. Odpowiedz Link
magnetica Szukam kapki Borneo 1834 SL 22.09.08, 11:20 kupię lub odwdzięczę się czymś ze swoich próbek Odpowiedz Link
magnetica Szukam L'Oiseau de Nuit i Un Crime Exotique PG 30.09.08, 14:54 poszukuję odrobinę do testów. Kupię lub odwdzięczę się czymś ze swoich zbiorów. Odpowiedz Link
rene.p Usilnie poszukuję Oxygen i Euphoria Blossom 30.09.08, 21:18 W zamian podzielę się tym co posiadam :) Odpowiedz Link
nola.a po kropli Bois Farine, Tam Dao, Le Boise... 01.10.08, 19:48 ...w zamian oddam coś z moich zbiorów. Odpowiedz Link
omniabulgari próbki na próbki 06.10.08, 16:09 ... Szukam próbek do przetestowania w celu ewentualnego zakupu. Rozpaczliwie poszukuje próbek, odlewek, czegokolwiek by mieć pojęcie jak ten zapach będzie na mnie leżał (nie udało mi sie znaleźć ich w postaci testerów w perfumeriach czy na allegro w postaci próbek). A więc rzopaczliwie poszukuję: Vivienne Bodouir Givenchy Hot Couture i My couture Ungaro Apparition Cacharel Lou Lou Joop All about Eve Laura Biagiotti Donna Balenciaga Cristobal- MĘSKI! W zamian mam próbki: Midnight Poison, Guerlain L'instant Magic, Gaultier Madame, D&G Light Blue, Hugo Boss edt (klasyczna woda w okrągłej butelce), DKNY fioletowe jabluszko, Flowerbomb edt, Versace edp, Amor Amor Cacharel, Hermes 24 Faubourg, Fendi Palazzo, JPG Classic. Poza tym za pare dni dojdzie mi 25 próbek, wrócę i dopiszę. Ponadto mogę zrobić odlewki: Silver Rain, Laura Biagiotti Tempore, Miss Dior Cherie, MaxMara edp, L Lolita Lempicka, Jil Sander Sun, Chanel 5 edp, Clinique Happy. Odpowiedz Link
omniabulgari dokładka próbek 07.10.08, 16:55 Oto co mogę jeszcze zaoferować: Noa perle edp Prada tendre edp prada edp Lolita fleur defendue edp Prada infusion d'iris Miss Boucheron edp Boucheron edp Ysl elle Lancome tresor edt Gucci by gucci armani city glam anais anais edt guerlain insolence edt guerlain my insolence edt cartier le baiser du dragon edt escada edp stella Hermes- eau de merveilles; un jardin: apres la mousson, sur le nil Odpowiedz Link
omniabulgari I jeszcze... 07.10.08, 17:14 Moschino Funny Angel Kenzo Amour Jil Sander Stylessence Odpowiedz Link
lyydia Re: Vivienne Westwood Boudoir 18.10.08, 20:30 mam - dam :) NAPISZ NA lyydia@o2.pl Odpowiedz Link