franiamaj czy warto licytować to Le Monde?? 08.06.09, 17:11 kolejny raz pozwalam sobie prosić Was o pomoc:) kusi mnie to Kenzo, jednak pudełko nienajświeższe, czego niestety o sprzedawcy powiedziec nie mozna... co myślicie? allegro.pl/item656584329_kenzo_le_monde_est_beau_100_ml.html Odpowiedz Link
forevermore79 Re: czy warto licytować to Le Monde?? 08.06.09, 17:49 Oryginal to na pewno, ale design dawno nieaktualny. Nie wiadomo tez, jak te perfumy byly przechowywane i czy pachna, jak powinny. Po co ryzykowac niepewnosc, skoro ten Kenzo nie jest wycofanym unikatem i mozna nadal go nabyc juz w nowym opakowaniu. Takie moje skromne zdanie :-) Odpowiedz Link
franiamaj Re: czy warto licytować to Le Monde?? 08.06.09, 18:04 Masz rację Forever, ale w tej pojemności to ja tego zapachu nie spotkałam:( nie mówię oczywiście o perfumeriach stacjonarnych, bo są wg mnie cenowo przegięte:) czy woda zmienia zapach gdy jest nie pierwszej świeżosci? czy chodzi tylko o wizualno - kosmetyczny wygląd płynu? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: czy warto licytować to Le Monde?? 08.06.09, 18:08 Zwykle nie zmienia, ale jesli jest przechowywana, to zapach z rzadka moze zwietrzec lub stracic swoje pierwsze nuty, a tego chyba by nikt nie chcial. Choc, jesli lubisz mini-ryzyko, sprobuj- w koncu Tygrysy sa rownie leciwe, a pachna jeszcze jak dawniej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
franiamaj Re: czy warto licytować to Le Monde?? 08.06.09, 18:12 dziękuję, jeszcze to przemyślę, pozdrawiam! Odpowiedz Link
sproket1 Re: Czy to oryginał? Część 6 08.06.09, 17:57 Spotkał sie ktoś z podróbkami np: CdG,Amuage itp ? Wydaje mi się że ze wzgledu na swoją ograniczoną dystybucje -popularnosc jeszcze sie jakos bronią. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Czy to oryginał? Część 6 08.06.09, 18:00 Nie, to zwykle oryginaly, choc na ebay'u bylo kiedys pare podejrzanych Amouage w starszym designie. Poza tym wszystko ok, oryginalne sa takze skromniejsze flakony Amouage w wersji travel 30ml. Odpowiedz Link
forevermore79 Przeniesione- Pure Poison, autor: brak.slow 24.06.09, 07:56 "Witam wszystkich forumowiczów. zakochałam się w tym zapachu i bardzo chcę go kupić.. moze byc pure poison albo pure poison elixir(to chyba wzmocniona wersja) na allegro szukam i widze w roznych przedzialach cenowych. czy znacie panstwo pewnego allegrowicza od ktorego moge brac w ciemno akurat te perfumy? czy cena za tester ponizej 200 zl nie jest ceną podejrzaną? linki www.allegro.pl/search.php?string=pure+poison+elixir&location_radio=2&state=0&city=&distance=1&p ostcode=&st=gtext&order=t&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7&pric e_from=&price_to=200 " Odpowiedz Link
forevermore79 Odp.- Pure Poison Elixir, autor: aggis20 24.06.09, 07:57 "Elixiry Diora to trochę zmienione wersje klasyków, no i jak widzisz z pompką, która może i ładnie wygląda, ale jest niewygodna. Wszystkie te testery są oryginalne, cena poniżej 200zł. za tester 50ml nie jest podejrzana, tylko normalna ;)" Odpowiedz Link
el.roy Re: Czy to oryginał? Część 6 24.06.09, 16:39 Prosze o opinie co do oryginalności: www.allegro.pl/item668140717_miniaturka_escada_magnetism_vetiver_de_guerlain.html Zależy mi przede wszystkim na Magnetism. W jedynym Douglasie w moim mieście nie mogę się doczekać testera, o próbkach też można pomarzyć a bardzo chciałbym poznać ten zapach. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Czy to oryginał? Część 6 24.06.09, 16:59 Oryginalna aukcja, wg mnie. Odpowiedz Link