janaij 14.03.12, 23:04 Witajcie, kopiłem stelaż łózka piętrowego - potrzebuje teraz materac dla dzieci, ktoś coś może mi polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska126 Re: Materac 15.03.12, 10:22 Ja kupowałam materac w materacematadorPL maja też dobry zbiór informacji na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
adda-007 Re: Materac 03.04.12, 08:38 Jeżeli chodzi o materac dla dzieci,to tutaj w szczególności polecam te piankowe lub też ewentualnie piankowo-kokosowe dla nieco młodszych. Są bardzo wygodne a przy tym także miękkie. W sklepie Baster.pl maja szeroki wybór,więc zajrzyj właśnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
tmaggie Re: Materac New Yorker 12.06.12, 17:56 Moja cała rodzina i dzieci od lat kuoujemy materace New Yorker - prosto od producenta z Radzymina (pod Warszawą). Osobiście polecam. Duży wybór i ceny co do jakości rewelacja, no i każdy wymiar! Odpowiedz Link Zgłoś
atlantic_grzejniki Re: Materac 15.06.12, 14:24 Urzadzaliśmy się z żoną 2 lata temu, chcieliśmy kupić materac lateksowy co prawda nie do łózka piętrowego, ale do sypialni i ceny ścięły nas z nóg (w Black Red White). Skończyło się na sprężynowym, co pół roku przekręcamy go na drugą stronę ... Odpowiedz Link Zgłoś