monia92 16.06.04, 11:21 Witam Niedługo zaczyna się generalny remont w moim mieszkaniu. mam ogromny problem z zaplanowaniem łazienki, która jest baardzo mała - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1paula Re: Mała łazienka 16.06.04, 12:49 www.opoczno.com/index.aspx?fun=3&col=131&col_n=amalfi+be%u017c a bez mat z opoczna? tutaj na zdjeciu wyszedl brzydko, jakby rozowy, a w rzeczywistosci to taki kremowy kolorek, bardzo delikatny, ale nie blyszczacy. Wyglada lekko i swiezo. Mozna kupic w opexie na bartyckiej albo w hazymie na trakcie brzeskim - warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
1paula Re: Mała łazienka 16.06.04, 12:51 no tak nie ten link, wlasciwy nie chce sie wkleic. opoczno - dla domu - lazienka- kolekcja 22,5*30 - amalfi bez Odpowiedz Link Zgłoś
1paula Re: Mała łazienka 16.06.04, 12:52 uff, jeszcze raz:) albo lepiej zobacz arabeska bez - bez mat - to juz zdecydowanie blizej kolorystycznie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejdz Re: Mała łazienka 16.06.04, 15:18 Czesc mam jeszcze mniejszą łazienke i jestem w trakcie generalnego remontu (nigdy więcej!!!). Wybrałam matowe płytki w kolorze krem, beż - bardzo jasne - Opoczno - Toscania, może ci się spodoba. To u nich nowość. Mnie ujęły dekorki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
habitare Re: Mała łazienka 16.06.04, 16:43 radze kupić płytki jasne, moga być kremowe j.w., matowe, bo na błyszczących zaraz zacieki będą matowe. proponuje prostokątne i połozyć je w poziomie, to optycznie nieco rozszerzy łazienkę. w ogole staraj sie o poziomy. im mniej kolorów i wzorów tym lepiej dla małego pomieszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1paula Re: Mała łazienka 16.06.04, 17:38 moja mama ma w lazience (1,5*1,9) plytki toscania polozone w poziomie wyglada super!:)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: Mała łazienka 16.06.04, 17:16 ło matko !! mi się Toskania straszliwie podoba, mogłabyś mi podesłać kilka fotek jak wygląda ta łazienka? addinka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
melaska Re: Mała łazienka 16.06.04, 16:40 Hej, mogę zaprojektować Twoją łazienkę za niewygórowaną cenę. Napisz do mnie na priv:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Mała łazienka 16.06.04, 17:54 mój "salon kąpielowy" ma 1,4 x 1,38 (na "dłuższej" ścianie są rury od co, więc wanna musiała być wkuta w tynk). Na ścianach poziomo ułożone b. jasno- niebieskie panele (do wysokości futryny). Czy pomalowanie sufitu (ew. reszty ściany, tj ok. 30-40 cm) na ciemniejszy kolor nie "rozepchnęłoby" optycznie tego wnętrza ?? (bo obniżyłoby - napewno) Odpowiedz Link Zgłoś
melaska Re: Mała łazienka 16.06.04, 20:11 Wow, niezłe gabaryty ma Twój pokój kąpielowy;-) Jeśli pomalujesz ściany na ciemny kolor, wtedy optycznie zmniejszysz łazienkę. Może nie za bardzo, bo przecież chodzi tylko o ściany od futryny w górę, ale jednak. Jeśli jednak sufit jest bardzo wysoko, to warto to zrobić, aby optycznie go obniżyć i zmniejszyć efekt studni. Jednak jeśli pomalujesz te kawałki ściany na jakikolwiek kolor, różny od koloru sufitu (domyślnie biały) i paneli na ścianie, to wprowadzisz tylko niepotrzebne zamieszanie. Reasumując - przede wszystkim pomaluj ściany i sufit jednym kolorem. Jakim? Białym:-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś