Gość: amelia27@op.pl IP: *.opera-mini.net 01.10.15, 00:13 Witam jakie proponujecię kolory dodatków do lazurowych ścian z białym sufitem i białymi płytkami w pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekspert_pracownia.inside Re: Lazurowy 01.10.15, 11:56 Jeśli efekt ma być elegancki to pięknie będzie wyglądała czerń w dodatkach. Jeśli lubisz bardziej stonowaną wersję, to granat, błękit. Jeśli szukasz dobrego kontrastu w intensywnym kolorze, to myślę, że odpowiednie będą żółcie wpadające w pomarańcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia27@op.pl Re: Lazurowy IP: *.opera-mini.net 01.10.15, 12:06 Dziękuję myślałam o czerni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia27@op.pl Re: Lazurowy IP: *.opera-mini.net 09.10.15, 07:41 Piaskowy wpadłby w odcień mebli ale biały bylby myślę dobrym rozwiązaniem ;-) dziękuję za opinię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samosia1991 Re: Lazurowy 19.10.15, 14:08 Czerń i biel to bardzo ciekawe rozwiązanie, natomiast jak by pani chciała nadać pomieszczeniu więcej ekspresji, to czerwień by się dobrze sprawdziła. Nadal wszystko by było utrzymane w Klimacie marynarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
e-rzecznik_sniezka Re: Lazurowy 30.10.15, 00:53 Wszystko zależy od tego jakiego spodziewamy się efektu. Białe/kremowe/bezowe-pokój będzie bardzo jasny i delikatny. Pomarańczowe/czerwone/czarne –dodadzą wnętrzu pazura, mocno zakontrastują. Zieleń limonki/nasycony turkus –podkreślą lazurowy odcień, wprowadzą łagodne urozmaicenie i harmonię. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Odpowiedz Link Zgłoś
farbykabe Re: Lazurowy 09.11.15, 17:10 My proponujemy szare dodatki! Albo beżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Lazurowy 09.11.15, 20:59 A ja nietypowo, bo brąz. Jeżeli meble są w takim kolorze, że piaskowy zlewałby się z nimi, to lepszy od piaskowego może być jakiś odcień brązu, ale trzeba zobaczyć, jaki pasuje w konkretnym przypadku. Bo odcienie niebieskie świetnie komponują się z brązami i beżami; może być to brąz czekoladowy zarówno koloru gorzkiej czekolady, jak i mlecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
farbykabe Re: Lazurowy 16.11.15, 10:40 Brąz czekoladowy brzmi bardzo inspirujący. Dzięki za ten pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: Lazurowy 24.11.15, 17:25 Szarości i beże - lazur to dość odważny kolor więc dodatki proponuję stonowane Odpowiedz Link Zgłoś
farbykabe Re: Lazurowy 30.11.15, 11:42 Prawda, lazur warto stonować. Zależy to jeszcze od naszego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś