kagusek ZAPROJEKTUJĘ - ŚLĄSK 28.01.08, 12:45 serdecznie zapraszam www.proyarte.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bachans ZAPROJEKTUJĘ SOLIDNIE-WARSZAWA I OKOLICE 30.01.08, 16:58 Zaprojektuje nowoczesne wnetrza mieszkan solidnie i nie za drogo- 40zl/m2;prosze o kontakt mailowy,przesle kilka przykladow swoich realizacji baśka bachans@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
spx szukam projektanta wnętrz - wawa 02.02.08, 13:12 jak w temacie, dom ok.130mkw. miło byłoby jakby udało się zrobić coś z terenem zielonym przy domu ok.400mkw.jest jedno ale: projekt powinien byc gotów na koniec marca góra koniec kwietnia. oferty z cenami, zasadami wpółpracy i mozliwymi opcjami wpółpracy (tylko projekt, prowadzenie inwestycji etc etc) prosiłbym o przesyłanie na adres pawel.zebrowski@poczta.neostrada.pl Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
korool Re: szukam projektanta wnętrz - wawa 09.05.11, 16:45 Witam, Proponuję kompleksową obsługę projektowo-wykonawczą - pod klucz. Projekt Techniczny - GRATIS !! Zapraszam do współpracy, Adam Korulczyk info@korulczyk.com Odpowiedz Link Zgłoś
joasiab77 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- WROCLAW 03.02.08, 12:48 Szukam projektanta do pomocy przy mieszkaniu 64,8 m2 we Wroclawiu. Prosze o kontakt i oferty zawierajace zakres swiadczonych uslug i przyblizona cene na maila asiab77@op.pl . Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
eftetstudio eftet studio projektowanie wnętrz 06.02.08, 09:31 zapraszam do współpracy firmy oraz klientów indywidualnych. eftet studio to wieloletnie doświadczenie w projektowaniu wnętrz użyteczności publicznej i mieszkalnych. proponuję rozwiązania praktyczne, dostosowane do potrzeb i osobowości klienta, a jednocześnie wyjątkowe i w dobrym plastycznym guście. funkcjonalne też może być piękne i wygodne. pracuję głównie w łodzi i w warszawie ale nie straszne mi inne rejony świata. zapraszam na www.eftetstudio.pl. szczegółowe informacje na temat zakresu projektu, umowy i ceny przesyłam na maila. filip tarka ft@eftetstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paula-borys PROJEKTOWANIE WNĘTRZ-TRÓJMIASTO/OKOLICE 06.02.08, 15:44 Architekt wnętrz oferuje projektowanie wnętrz użyteczności publicznej,domów,mieszkań oraz wszelkie porady architektoniczne. tel.664-418-518 paa2ula@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
specportal.pl Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 06.02.08, 20:26 hey, witam, zaprszam na www.specportal.pl mamy coraz wiecej Architektow i projektantow w naszej bazie danych a specjalistow zapraszamy do bezplatnej rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
olga.bogusz Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 07.02.08, 14:08 Witam, poszukuję projektanta: mieszkanie 75 m w Otwocku. Chodzi o usługę kompleksową: projekt rozmieszczenia ścian, oświetlenia, wykończenia wnętrza i umeblowania, a jeżeli byłoby to możliwe - również wykonanie tego projektu. Mieszkanie jest "niestandartowe" - praktycznie bez kątów prostych :-) Zainteresowanych proszę o kontakt: olga.bogusz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Architektura Wnętrz 350 pln za pomieszczenie W-wa 09.02.08, 16:37 Studio Architektury Wnętrz "Art&Design" Agnieszki Starek-Haponiuk oferuje: * profesjonalne aranżacje wnętrz nowoczesnych i tradycyjnych, * projekty wnętrz mieszkalnych - kompleksowo - : mieszkań, domów, apartamentów, * projekty pojedyncze - SALON, ŁAZIENKA, SYPIALNIA, HALL, KUCHNIA, INNE, * wnętrza użyteczności publicznej - SALONY FRYZJERSKIE, STUDIA KOSMETYCZNE, PUBY, BUTIKI, INNE. * porady i konsultacje. W projekcie przedstawiam: - przestawianie ścianek działowych, - pomysły dotyczące podłóg, łączenie kilku kolorów gresu, drewna, - elementy dekoracyjne w ścianach, wszelkiego typu wnęki z oświetleniem lub bez ośw., dekoracyjne ścianki gipsowe, luksfery, - podwieszane sufity, oświetlenie ogólne i dodatkowe, - dobieranie kolorów do poszczególnych wnętrz, - ustawienie przykładowych mebli, - pełne wymiarowanie szafek kuchennych 'pod zabudowę'. Zaprojektowanie jednego pomieszczenia to koszt 350 PLN (do 10m2), powyżej za każde następne rozpoczęte 10m2 + 100 PLN Projekt jest wykonany komputerowo, wizualizacja 3D. Na pierwszym spotkaniu mogę pokazać moje przykładowe prace. Współpracuję z: - kontrahentami różnych branż - usługi i towary po konkurencyjnych cenach, - sprawdzoną, solidną ekipą - która wykonuje wykończenia na podstawie moich projektów. Odpowiadam na e-maile agness_sh@wp.pl tel. 506 056 037 Odpowiedz Link Zgłoś
innerium Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.02.08, 21:35 Zaprojektuję wnętrze domu, mieszkania, a także pojedyńcze pomieszczenia - kuchnia, łazienka. Orginalnie, z pomysłem, ale jednocześnie ergonomicznie i funkcjonalnie. Mam swoją sprawdzona ekipę wykonawczą. Szczecin i okolice. biuro@innerium.pl, tel. 503- 122-584 Odpowiedz Link Zgłoś
jbdesign PROJEKTY WNĘTRZ - KRAKÓW 10.02.08, 22:36 Witam! Projektuję wnętrza mieszkalne i nie tylko. Profesjonalnie, kompleksowo, chętnie także pojedyncze pomieszczenia: łazienki, kuchnie. Oferuję pomoc przy wyborze materiałów. Janusz Brdej architekt wnętrz tel. 693107350 Zapraszam na stronę: www.jb-design.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-1 Trójmiasto i okolice 13.02.08, 13:47 Projektowanie wnętrz: domy, mieszkania, pojedyncze pomieszczenia. Zmiana wystroju biura, gabinetu. Rozplanowanie układu funkcjonalnego, rozmieszczenie punktów świetlnych i dobór opraw oświetleniowych. Dobór materiałów wykończeniowych i kolorystyki. Aranżacja zieleni we wnętrzu, na tarasie i poza nim... kontakt tel. 602 191 680 Odpowiedz Link Zgłoś
emron Szukam solidnego projektanta w rozsadnej cenie Wwa 23.02.08, 04:36 Mam mieszkanie 3-pokojowe 68m2 w stanie deweloperskim do wykonczenia. Interesuje mnie styl nowoczesny (prosta forma), ale zarazem o solidnym wygladzie (np. nie interesuja mnie krzesla z drutu) i wykonane z naturalnych materialow (maksimum drewna, kamienia, minimum aluminium). Prosze o przeslanie przykladowych realizacji na adres: radek@ippnet.pl. Opis zakresu projektu oraz cennik mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
misoni Re: Szukam solidnego projektanta w rozsadnej ceni 27.02.08, 01:03 www.limeta.pl wnętrza_meble projekt+nadzór Odpowiedz Link Zgłoś
emron Re: Szukam solidnego projektanta w rozsadnej ceni 01.03.08, 15:29 Ogloszenie jest juz nieaktualne. Dziekuje za wszystkie oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeksk1 Projektowanie Aranżacja Wnętrz--Śląsk i okolice 23.02.08, 17:41 Studenci Architektury: Kompleksowe projektowanie wnętrz (mieszkania,domy,biura) pod kątem wymagań oraz potrzeb klienta -projekty koncepcyjne -projekty wykończeniowe -wizualizacje -dobór kolorów -dobór materiałów -oświetlenie -konsultacje z klientem -szybka realizacja projektu -indywidualne podejście do każdego zlecenia Atrakcyjny pakiet cenowy! Zapraszamy Tomasz Samek tel. 504-491-844 Odpowiedz Link Zgłoś
a.s.i.a.3 Szukam architekta wnętrz-Kraków 23.02.08, 18:34 Kontakt: asiadejwor@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
betka21 WYNAJMĘ PROJEKTANTA - WARSZAWA 24.02.08, 15:47 Witam, poszukuję projektanta, który pomoże mi nadać charakter aneksowi kuchennemu. Mam pewien pomysł, ale chciałabym się poradzić osoby z doświadczeniem. Aranżacja obejmowałaby: projekt kuchni, dobór mebli i różnych dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekwolek www.stylizacjewnetrz.pl 28.02.08, 11:56 Prosze o mail: info@stylizacjewnetrz.pl Zapraszam na stronę rownież: www.stylizacjewnetrz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
al-manar RE: polecam www.QUBATURA.com.pl 21.03.08, 13:19 Witam, Jeśli to nadal aktualne, to polecam moich projektantów z pracowni Qubatura (www.qubatura.com.pl). J Ja jestem bardzo zadowolona z mojej kuchni (i innych pomieszczeń również) nie tylko jesli chodzi o estetykę, ale również jej funkcjonalność. pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ewa_magdalena Re: RE: polecam www.QUBATURA.com.pl 27.12.10, 08:35 Uwaga, to oszusci! Wyludzaja pieniadze! Sa mi winni ponad 10tys PLN. Jestem ich byla klientka. Nie tylko mam problem z odzyskaniem moich pieniedzy jakie im wplacilam w charakterze zadatku na materialy budowlane (ktore na budowe niegy nie dotarly) ale rowniez niestety mam wiele problemow z ich "dzielem". Np parapety zostaly nie tylko zle zaprojektowane ale Pan Kowanski musial je kupic w jakims "lewym" miejscu bo juz po 6ciu miesiacach nadaja sie do wymiany! Nie wspomne o ich braku nalezytej starannosci. Prosze sobie wyobrazic ze zakupili plyty kuchenne o wymiarach wiekszych niz blat wiec plyta nie mozna ich bylo zamontowac! Oczywiscie to nigdy nie jest ich wina! Liste takowych "podkniec" jest dosc dluga... Sprawa o odzyskanie pieniedzy skierowalam wlasnie do sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ewa_magdalena Re: RE: polecam www.QUBATURA.com.pl 01.01.11, 19:48 Uwaga! Studio Qubatura to oszusci! Nie tylko nie podchodza profesjonalnie do swojego zawodu ale rowniez wyludzaja pieniadze. Zamawiajac moja kuchnie kupili wieksza plyte niz miescila sie w blacie! Parapety ktore zostaly kupione przez Pana Robert Kowanski oraz Macieja Peszynska musialam wykuwac po 3 miesiacach bo popekaly! Na wiele materialow czekalam miesiacami (teraz juz wiem defraudowali moje pieniadze!) na grzejniki czekalam 9 miesiecy, wanna przyjechala po 12 miesiacach! I o zgrozo nie w takim kolorze jak trzeba! Sa mi winni ponad 15 tys zlotych. Niestety sprawy zarzadzania budowa musialam przejac w swoje rece ale niestety bylam zmuszona placic podwojnie bo materialy ktore mial zakupic Pan Kowanski nigdy nie zostaly dostarczone na budowe a pieniedzy do dnia dzisiejszego nie zobaczylam. Sprawa odzyskania dlugu jest dzis w rekach prawnikow! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.ajax Re: RE: NIE polecam www.QUBATURA.com.pl 14.10.11, 12:32 Ja rowniez nie polecam a nawet zdecydowanie odradzam usługi p. Roberta Kowańskiego i p. Macieji Peszyńskiej. Lista ich błędów, niedoróbek, nie dopilnowania przeróżnych tematów jest bardzo długa. Wiele rzeczy musiałem poprawiać po nich tzn zlecać robienie jeszcze raz, co wiązało się z podwójnymi, bezsensowymi kosztami. Plany wielokroć zawierały błędy obliczeniowe, część z nich sam wyłapałem, część niestety nie - choć to paranoja aby pilnować z wyliczeniami osoby które są do tego dedykowane i sporo opłacane. Oprócz tego miałem identyczna sytuacja jak agnieszka_ewa_magdalena: wzięli mnóstwo pieniędzy ode mnie na zamowienie armatury i ceramiki i czekalem na to wiele miesiecy co bezposrednio wplynelo na opoznienie remontu. Pan Robert nagminnie nie odbieral telefonu, wysylal smsy o tresci "mam spotkanie, oddzwonie" i nigdy tego nie robil wiec ciuciubabka z nimi trwala w nieskonczonosc. Nie wywiazali sie z umowy, nie dopilnowywali kolejnych etapow remontu, na miejscu w pozniejszym czasie przestali sie pojawiac... Generalnie PORAZKA a nie profesjonalne studio aranzacji wnetrz, jak sie reklamuja. Powinienem tak naprawde rowniez podac ich do sądu ale odpuscilem bo szkoda mi nerwow. Ale wszystkim bardzo ich odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
martensja.projekty ~~ARANŻACJA WNĘTRZ ~~ SZCZECIN I CAŁA POLSKA ~~ 26.02.08, 18:30 WItam serdecznie, chcialabym zaoferować Państwu kompleksową aranżację wnętrz (mieszkania,domu,biura) W projekcie przedstawiam : - pełne wymiarowanie szafek kuchennych "pod zabudowę" ; - dobieranie odpowiednich kolorów do danego wnętrza ; - ustawienie przykładowych mebli ; - elementy dekoracyjne ; - dobór materiałów ; - wizualizacje ; - indywidualne podejście do każdego zlecenia ; Cena : 20 zł/m2 W Szczecinie i okolicach możliwy jest kontakt osobisty, natomiast klientą z innych miast, projekt wysyłam e-mailem lub pocztą tradycyjną. Współpracuję z firmą produkującą meble kuchenne i biurowe. Kontak : gg : 3556842 e-mail : martensja.projekty@gazeta.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
martensja.projekty Re: ~~ARANŻACJA WNĘTRZ ~~ SZCZECIN I CAŁA POLSKA 26.02.08, 18:36 Moje portfolio www.martensja.fotosik.pl kontakt: gg 3556842 e-mail : martensja.projekty@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomekwolek projektowanie, aranżacje, stylizacje Warszawa 28.02.08, 11:52 Witam, zapraszam na naszą stronę i do kontaktu z naszymi projektantami: www.stylizacjewnetrz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mbourne Szukam dekoratora wnętrz w rozsądnej cenie 04.03.08, 11:42 Szukam dekoratora wnętrz w rozsądnej cenie. Dom pod Warszawą. Kontakt: adres e-mail: mbourne@wp.pl lub tel. 0 602 521 054 Odpowiedz Link Zgłoś
eftetstudio eftet studio projektowanie wnętrz 08.03.08, 23:12 zapraszam do współpracy firmy oraz klientów indywidualnych. eftet studio to wieloletnie doświadczenie w projektowaniu wnętrz użyteczności publicznej i mieszkalnych. proponuję rozwiązania praktyczne, dostosowane do potrzeb i osobowości klienta, a jednocześnie wyjątkowe i w dobrym plastycznym guście. funkcjonalne też może być piękne i wygodne. pracuję głównie w łodzi i w warszawie ale nie straszne mi inne rejony świata. zapraszam na www.eftetstudio.pl. szczegółowe informacje na temat zakresu projektu, umowy i ceny przesyłam na maila. filip tarka ft@eftetstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monique80 Re: eftet studio projektowanie wnętrz www.ergon- 25.05.08, 13:10 www.ergon-meble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cava.nesca Projekty wnętrz, porady architektoniczne 07.03.08, 16:15 Doświadczona projektantka wnętrz (Warszawa i okolice) wykonuje projekty wnętrz mieszkalnych (domy, mieszkania), także projekty do remontów generalnych starych mieszkań/domów, udzielam porad architektonicznych i dekoratorskich. Projektuje wnętrza nowoczesne w formie, czasem tradycyjne. Współpracuję z instalatorami, ekipa wykonawczą i producentami mebli. Podejmuję się prac projektowych w różnym zakresie, zależnie od potrzeb klientów (np. pojedyncze pomieszczenia), także poza Warszawą. Zapraszam do współpracy. Kontakt: projektownia2008@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
arekarkadia Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 12.03.08, 10:25 Witam projektuje meble kuchenne ,szafy ,łazienki ,garderoby,itp. na terenie Warszawy i okolic . Zajmuję się realizacją i instalacją u klienta .Zapraszam Arkadiusz Białobrzewski tel 505 744 452 Odpowiedz Link Zgłoś
marzena1996 WYNAJMĘ PROJEKTANTA CHOTOMÓW/ LEGIONOWO / WARSZAWA 26.03.08, 15:19 Poszukuję osoby, która wykona projekt i wizualizację salonu w Naszym domu jednorodzinnym, wnętrza mają być ciepłe - klasyczne - tradycyjne. Części mebli, firnay, zasłony, kominek to już mamy, należy ubrać cały salon w dodatki, zrobić / pomalować / położyć tapetę , sztukaterię na ściany - w dobrym zaprojektowanym stylu. Poszukuję osoby, która umiałaby zaprojektować takie wnętrze. Oferty cenowe wraz z przykładowymi zdjęciami aranżowanych wnętrz proszę kierować na adres marzena1996@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wyszukiwaczka1 niedrogo pomogę zaaranżować Twój dom 26.03.08, 19:50 Znamy wiele ciekawych i nieznanych miejsc, gdzie można kupić niebanalne rzeczy do dekoracji wnętrza. Jeżeli urządzasz dom i masz wiele pomysłów, ale nie masz czasu na bieganie po sklepach- my Ci pomożemy. Jeżeli jesteś niezdecydowana, pomożemy Ci poczuć klimat Twojego domu i odnaleźć rzeczy, które będą do niego pasowały. Oszczędzasz swój czas - Ty mówisz, czego potrzebujesz, a my Ci to znajdziemy . hbz64@interia.pl,0 607 946 555 Odpowiedz Link Zgłoś
dzaju doradzimy jak urządzić ciekawe wnętrze 17.04.08, 18:06 możemy podpowiedzieć styl, doradzić kolor ścian, pomóc w problemach z doborem tkanin możemy stworzyć cały projekt wnętrza możemy wyszukać przedmioty o których myślisz a nie masz czasu by ich poszukać www.domzklimatem.pl domzklimatem@gmail.com 0-607 946 555 www.domzklimatem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wwdesign ZAPROJEKTUJĘ _WROCŁAW 05.04.08, 12:59 wieloletnie doświadczenie w projektowaniu . stypendium ministra kultury i dziedzictwa narodowego. wnętrza w dobrym stylu i guście. Użytecznośc , funkcjonalność w połaczeniu z potrzebami i oczekiwaniami klienta. wwdesign@op.pl 608 32 33 89 Odpowiedz Link Zgłoś
rkk_to_ja projektant wnętrz/archtekt-szukam POZNAŃ 21.07.08, 14:19 Witam, jak w temacie, chcę urządzić mieszkanie przy pomocy kogoś kto zna się na rzeczy, ma styl, ceni nowoczesność i funkcjonalność wnętrz. Proszę o kontakt- informację o zakresie i cenie usług oraz o możliwym terminie realizacji. Mieszkanie znajduje się w Poznaniu- w stanie deweloperskim. Namiary: rkk_to_ja@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artangel Aranżacja wnętrz-Ostrów Wlkp.,Kalisz 28.07.08, 14:40 Profesjonalna aranżacja Twojego wnętrza(salon, pokój dzienny,sypialnia, kuchnia, jadalnia, pokoik dziecięcy...) Dobór kolorów poszczególnych pomieszczeń. Nietypowe rozwiązania,które wyróżnią Twoje wnętrze pośród innych. Zapraszam serdecznie! Kontakt: 505 255 732 artangel@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bula68 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 07.04.08, 22:06 Kto pomoże w urządzeniu przedpokoju ( przeróbka )-zostaje podłoga, nowe drzwi, nowe ściany oraz w urządzeniu pokoju dziecięcego .Czekam na informacje, - mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
anetan Wynajmę projektanta - KRAKÓW 08.04.08, 21:15 Końcem maja'08 odbieram klucze do mieszkania w Krakowie. Mieszkanie 65m2 w stanie deweloperskim (kuchnia otwara na salon, 2 sypialnie, garderoba, łazienka, przedpokój). Chętnie podejmę współpracę z projektantem, który w rozsądnej cenie pomoże mi zaprojektować to mieszkanko... Proszę o kontakt mailowy. Z góry dziękuję. anetan(at)gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
devangari ZAPROJEKTUJĘ - WARSZAWA I OKOLICE 14.04.08, 22:41 Szukasz ciekawych rozwiązań? Interesuje Cię oryginalne, ale też racjonalne podejście do projektowania wnętrz? Chciał(a)byś innowacyjnie i nie drogim kosztem zmienić wygląd swego pokoju/mieszkania/domu? Świeże, nie poddane schematom z biur projektowcyh, pomysły zaproponuje studentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej. Oferuję kompleksową usługę projektu wnętrz tj.: - opis techniczny - inwentaryzacja - rzuty - widoki - przekroje - detale - wizualizacje - kosztorysy Cena do uzgodnienia w zależności od metrażu. Podejmę się projektu w Warszawie i okolicach. Kontakt mailowy: devangari.design@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
dzaju doradzimy jak urządzić ciekawe wnętrze 17.04.08, 18:09 możemy podpowiedzieć styl, doradzić kolor ścian, pomóc w problemach z doborem tkanin możemy stworzyć cały projekt wnętrza możemy wyszukać przedmioty o których myślisz a nie masz czasu by ich poszukać www.domzklimatem.pl domzklimatem@gmail.com 0-607 946 555 Odpowiedz Link Zgłoś
eftetstudio Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 05.05.08, 11:43 www.eftetstudio.pl Projektowanie wnętrz oryginalnych, funkcjonalnych, ergonomicznych i pięknych. eftet studio to projekty wnętrz z najwyższej półki, ale dostosowane do potrzeb i możliwości inwestycyjnych klienta. W każdym miejscu w Polsce i za granicą. Wszelkie informacje n.t. projektów pod adresem ft@eftetsudio.pl lub po nawiązaniu kontaktu mailowego - telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś