1melka1 młoda ZAPROJEKTUJE W KRAKOWIE 20-30zł/m2 03.03.06, 22:46 Tanio,bo na starcie bez ogromniastego dorobku. Rozplanowanie funkcjonalne, projekty łazienek z dokładnym rozplanowaniem płytek, pomoc w wyborze materiałów, efektowne smaczki i inne. Jeśli nie masz pomysłu na swoje wnętrze napisz projekt75@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yoosti Wynajmę projektanta - wiejski domek Warszawa 05.03.06, 16:49 Witam, Kupiłam domek pod Warszawą. Szukam projektanta do aranżacji wnętrza w wiejskim lub klasycznym stylu. Najlepiej zeby to była osoba mająca doświadczenie w tego typu realizacjach Proszę o nadsyłąnie ofert na maila: lewant@poczta.onet.pl Pozdrawiam yoosti Odpowiedz Link Zgłoś
athe2 Fototapety na zamówienie Warszawa www.fotowolf.pl 06.03.06, 12:58 O nas Jesteśmy firmą, która specjalizuje się w aranżacji wnętrz z wykorzystaniem nadruków graficznych. Wykonujemy pełny zakres usług – projekt graficzny, druk, instalację i serwis. Nasze produkty: • fototapety z dowolnym nadrukiem • rolety okienne z dowolnym nadrukiem, • folie graficzne na okna (grafika widoczna po obu stronach), • folie graficzne na drzwi oraz płyty meblowe • murale Dodatkowe usługi dla ludności: konsultacje kolorystyczne, zdjęcia na zamówienie. Wszystkie projekty przygotowujemy na indywidualne zamówienia. Sens fotowolfa tworzą: Podział pracy (wg Marksa) od najważniejszych do jeszcze ważniejszych: Stylizacje, projekty graficzne, konsultacje kolorystyczne: Magda (Borowiak): architekt i stylista wnętrz - prowadząca program DEKORATORNIA w TV4 Fotografia (gotowe zdjęcia do wykorzystania, zdjęcia na zamówienie): Joanna (Pawłowska) Strony www (aktualizacje, współpraca reklamowa, etc.) wroo (Adam) Obsługa Klientów (zapytania, zamówienia, terminy, płatności, współpraca, FAQ): Paweł Wróblewski Kontakt: Obsługa Klientów pierwszy i ostatni kontakt: (zapytania, zamówienia, terminy, płatności, współpraca, FAQ): pawel@fotowolf.pl 0 660 433 865 Odpowiedz Link Zgłoś
cymbeline Poszukuje kogoś,kto mi pomoże w aranzacji wnętrza 06.03.06, 20:51 Witam, poszukuję kogoś,kto pomoże mi w aranzacji mojego pokoju w Warszawie: pokój około 28m2 i jest otwarty na kuchnię (a może raczej kuchnia jest otwarta na pokój:)) Na być w tylu klasycznym,meble generalnie mam,ale potrzebuję kogoś, kto pomoże mi w doborze koloru ścian,obuduje mój okap kuchenny w stylu rustykalnym, obuduje mi kaloryfer,żeby wyglądał jak stary kominek i nad nim zaprojektuje coś w stylu starego stojaka na kilka butelek wina. To takie grubsze roboty,oprócz tego kosmetyka i detale w stylu: mam "latajace" listwy przypodłogowe trzeba je albo wymienic na nowe albo przybić,nie mam tez oświetlenia,potrzebuje pomocy w doborze, w górnej częsci ścian "lecą" sobie rury i pasowałoby je ładnie obudować itp. Jeśli ktoś podjąłby się mojego projektu,to czekam na jakies wiadomości na maila. Proszę jesli to mozliwe "rzucić" przybliżona kwotę, pozdrawiam C. ....................... www.artim.poleko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ju105 Re: Poszukuje kogoś,kto mi pomoże w aranzacji wnę 07.03.06, 20:07 Zajmuję się aranżacją wnętrz. Posiadam swoją ekipę remontową. Kontakt na e-maila ju105@gazeta.pl Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
cymbeline Re: Poszukuje kogoś,kto mi pomoże w aranzacji wnę 08.03.06, 12:10 wysłałam maila do Pani,czekam na odpowiedź;) Odpowiedz Link Zgłoś
koma24 Re: Poszukuje kogoś,kto mi pomoże w aranzacji wnę 09.03.06, 07:09 Lubię takie klimaty ,wykonuję projekt i nakładam masy dekoracyjne dające charakter rustykalny ,proszę pisać kolmarci.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cymbeline Re: Poszukuje kogoś,kto mi pomoże w aranzacji wnę 09.03.06, 11:41 Witam, wysłałam maila,mam nadzieję,że na dobry adres: kolmarci@wp.pl, bo Pa/Pani podała mi adres bez "@" ??? Pozdrawiam serdecznie C. Odpowiedz Link Zgłoś
wikha ZAPROJEKTUJĘ WNĘTRZA 09.03.06, 13:00 Zarojektuję,pomogę wybrać materiały, poprowadzę nadzór autorski. Oferuję pełne zaangażowanie w pracę. Osobiście wykonuję również elementy dekoracyjne we wnętrzach stylizowanych. Współpracuję stale z artystą plastykiem (!). Niskie ceny. Hania Prądzyńska: hanna_pradzynska@op.pl; 502 153 842 Warszawa;Szczecin;Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
ren.s Małpolska - poszukuję projektanta wnętrz 13.03.06, 08:25 Witam, Planuję remont w domu jednorodzinnym. Na początek chcialabym od nowa urządzić pokoje dzieci (nastolatkow). Poszukuję kogoś, kto pomoże mi dobrać materiały, meble, kolory. W dalszych planach wymiana schodów, kompleksowy remont w częsci dziennej domu, przebudowa łazienki. Zapraszam do współpracy studentów architektury wnętrz:). Mieszkam w Bochni. Proszę o maile, mile widziane dane dotyczące kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnia.ir.pl Re: projekty wnętrz,kuchni,szaf 13.03.06, 08:37 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php? album=lastup&cat=0&pos=0 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php? album=lastup&cat=0&pos=1 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php? album=toprated&cat=0&pos=9 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php? album=toprated&cat=0&pos=6 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php? album=toprated&cat=0&pos=11 Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnia.ir.pl Re: projekty wnętrz,kuchni,szaf 13.03.06, 08:39 poniewaz linki ,,dzielą się" zeby zobaczyć projekt należy wpisac ręcznie cła nazwę sory to nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
kuchnia.ir.pl Re: projekty wnętrz,kuchni,szaf 13.03.06, 08:43 moze tera wkleją sie całe linki galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1 galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=toprated&cat=0&pos=9 > galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=toprated&cat=0&pos=6 > > galeria.ladny-dom.pl/displayimage.php?album=toprated&cat=0&pos=11 Odpowiedz Link Zgłoś
sente Poszukuje projektanta wnętrz 13.03.06, 12:15 Za rok odbieramy mieszkanie 3 pokojowe 60m2. Chcemy nawiazac wspolprace a architektem wnetrz. W zwiazku z tym iz developer wyskoczyl z niebotycznymi stawkami za zmiany lokatorskie (na etapie budowy) pewnie mieszkanie zostanie odebrane tak jak jest w pierwotnym projekcie. Zalezaloby Nam na polaczeniu duzego pokoju 16m2 z kuchnia 9m2, zaprojektowaniu lazienki itd... przesylalem zapytania do kilku studiow architektury wnetrz ale ceny jakie zaproponowali (6 - 7 tys zl) sa nie do przyjecia (moje 3 pensje) - o zgrozo... (to nie apartament 120m2)!!!!! nie jestem znawca tematu ale jezeli chodzi o zakres prac to chyba odpadna projekty architektoniczne bo z uslug developera w zakresie przerobek korzystac raczej nie zamierzam. wiec pewnie by sie wszystko skupilo na projekcie koncepcyjnym, doborze kolorow, oswietlenia... moge przeslac plan mieszkania jakby co... jezeli ktos bylby zainteresowany to prosze o kilka zdjec z dotychczasowych realizacji + wstepna oferte cenowa! prosze pisac na pawel.wierzbicki@interia.pl pozdrawiam serdecznie sente ps. styl? raczej nowoczesny ale nie swiatynia szkla i metalu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wnetrzarstwo ***ZAPROJEKTUJĘ*** 14.03.06, 05:55 Nazywam się Aleksandra Guzowska Skonczyłam architekturę i Studium Plastyczne Zajmuję się projektowaniem i aranżacją wnętrz Wszystkich zainteresowanych zapraszam do wspołpracy! kontakt: guzowska@architekci.pl wnetrzarstwo@gazeta.pl Pozdrawiam Serdecznie Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
mst78 Warszawa - wynajmę projektanta 16.03.06, 17:28 Właśnie kupiłam dwupokojowe mieszkanie w Warszawie (57 m2), budynek jeszcze nie jest ukończony. Mam kilka pomysłów, ale potrzebuję pomocy przy stworzeniu z nich spójnej całości. Zarys projektu musiałby powstać dość szybko (czas na zgłaszanie ewentualnych zmian lokatorskich mija z końcem marca). Kontakt: sevaliwen@interia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
justylio Architektura wnętrz 17.03.06, 10:21 www.fajnewnetrza.pl zainteresowanych współpracą zapraszamy na naszą stronke. Jestesmy młodymi architektami zajmującymi sie projektowaniem wnętrz. Jestesmy elastyczne i nie boimy sie nowych wyzwań. Zapraszamy do wspołpracy Odpowiedz Link Zgłoś
martaklara1 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 17.03.06, 13:03 pilnie poszukuję projektanta wnętrz po ASP. szczegóły mailem dzięki mpalubowa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hola-design Re: ARCHITEKTURA WNĘTRZ, ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU 17.03.06, 16:32 ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ: www.hola-design.com hola@hola-design.com - 022 669 54 65 / 504 284 796 / 501 030 997 Projektujemy: - wnętrza mieszkań i domów, - wnętrza barów, pubów, - ogrody przydomowe, - parki przy rezydencjach, - zieleń na tarasach i balkonach, - zieleń we wnętrzach prywatnych i publicznych, - zieleń publiczną, skwery, - zieleń reprezentacyjną przy budynkach użyteczności publicznej. Jesteśmy młodym zespołem szukającym harmonii i piękna w otaczającej nas rzeczywistości. Z entuzjazmem zmagamy się z materią w misji nadawania realnych kształtów Państwa wizjom. Wspieramy naszą wyobraźnią kreowanie Państwa własnej, prywatnej przestrzeni. Odpowiedni dobór kształtów, materiałów i roślin, gra światłem, kolorem, fakturą i nastrojem jest kluczem do odnalezienia w tej przestrzeni cech i wartości ważnych dla Państwa. W tej trudnej drodze pragniemy być przewodnikiem, doradcą wsłuchującym się w Państwa potrzeby i współtworzącym, w oparciu o ich poznanie, oryginalność i niepowtarzalność miejsc Państwu bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
cergres Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 17.03.06, 21:08 Witam Państwa Szukacie Państwo materiałów wykończeniowych do Waszego domu lub mieszkania po najniższych cenach? Zapraszam do zadania pytania o wybrany produkt na adres arturgorzewski@yahoo.com.au lub biuro@cergres.pl . W naszej ofercie posiadamy plytki ceramiczne (CERSANIT, OPOCZNO, PARADYZ, TUBADZIN, NOWA GALA, CERAMIKA KONSKIE, CERROL, i hiszpańskich producentow ROCERSA, BALDOCER NAVARTI i inne), sanitariaty , wanny, kabiny prysznicowe, szafki łazienkowe (Roca, Cersanit, Kolo, Deftrans, Piramida, Italprod, Kabi, ). Dodatkowo na terenie Warszawy i okolic DOSTARCZAMY pod wskazany adres GRATIS. Nasza firma ma siedzibe w OPOCZNIE, polskim centrum płytkowym. Dzieki szerokiej skali działalności oraz niższym kosztom prowadzenia działalności niż w Warszawie możemy zaoferowac Państwu bardzo niskie ceny (często nawet 20-30 zl za metr kwadratowy nizsze niż w WARSZAWIE np. seria Navona Ceramiki Paradyż). Bądź inteligentny i wykorzystaj Internet oszczędzajac na wyposażeniu swojego mieszkania!! Napisz do nas!! To cię nic nie kosztuje!! Odpowiadamy w ciągu 24h !! O naszej firmie mogą Panstwo dowiedziec się wiecej na www.cergres.pl . Dla zainteresowanych mogę podac namiary na naszych zadowolonych klientow w Warszawie! (którzy zgodzili się na udostępnienie danych!) oraz dodatkowe referencje. Płatność w momencie dostawy. Kierując do nas zapytania proszę o wyszczególnienie nazw i ilości produktów którymi są Państwo zainteresowani oraz miejsce dostawy. Sprzedażą internetowa zajmuje się specjalny konsultant wiec dzwoniąc do nas proszę prosić o Pana Grzegorza. biuro@cergres.pl arturgorzewski@yahoo.com.au 044 7554026 lub 044 7550310 Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaaaa Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 23.03.06, 09:40 Potrzebuję kogoś, kto nie tyle zaprojektuje - bo dom prawie skończony (szkoda, że ja wszystko wymyśliłam) ale do radzi co kupić i gdzie postawić żeby było ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
paradyzja1 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- warszawa 27.03.06, 11:28 interesuje mnie arańżacja łazienek . Proszę o kontakt 0692663510 m_rusak@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ruda66 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 30.03.06, 10:20 Zaprojektuję!Wraz z mężem zajmujemy się projektowaniem wnętrz ( i nie tylko!).Zapraszam do obejrzenia naszej strony internetowej- www.architekci.art.pl - oraz ewentualnej współpracy!Wrocław i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda66 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 30.03.06, 10:21 Zaprojektuję!Wraz z mężem zajmujemy się projektowaniem wnętrz ( i nie tylko!).Zapraszam do obejrzenia naszej strony internetowej- www.architekci.art.pl - oraz ewentualnej współpracy!Wrocław i okolice.Ruda66 Odpowiedz Link Zgłoś
hola-design PROJEKT - WARSZAWA - 50 zł/m2 31.03.06, 14:20 Proponuję małą dyskusję: czy 50 zł/m2 za projekt aranzacji wnętrza to dużo czy mało? Jeśli ktoś uważa, że w sam raz i ma w planach taki projekt zlecić, zapraszamy do nas. Jesteśmy młodym zespołem wspierającym naszą wyobraźnią kreowanie prywatnej przestrzeni naszych klientów zgodnie z ich potrzebami, przyzwyczajeniami i gustami :) hola@hola-design.com Odpowiedz Link Zgłoś
aga7717 Re: PROJEKT - WARSZAWA - 50 zł/m2 31.03.06, 15:51 Czy jest możliwość otrzymania od Państwa porfolio (nietety na stronie nie znalazłam przykładów realizacji). Odpowiedz Link Zgłoś
neta_m Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 31.03.06, 14:44 Szukam projektanta z okolic Lubin-Legnica-Głogów Neta Odpowiedz Link Zgłoś
neta_m Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA ---- Lubin 31.03.06, 14:45 Jeszcze raz: Szukam projektanta z okolic Lubin-Legnica-Polkowice Neta Odpowiedz Link Zgłoś
ona42 LUBIN-SZUKAM PROJEKTANTA 21.05.06, 14:09 Cześć, Ja też szukam projektanta z tych okolic. Znalazłaś coś? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aga7717 szukam architekta wnętrz W-wa 03.04.06, 13:03 Poszukuję achitekta do aranżacji ok 100 m2 w domu jednorodzinnym w okolicach Warszawy. Osoby zainteresowane proszę o przesłanie przykładowych zdjęć swoich prac na "gazetowego" maila lub linków do stron www. Odpowiedz Link Zgłoś
architecto ZAPROJEKTUJĘ 03.04.06, 14:43 projekty wnętrz, przebudowy, adaptacje,zagospodarowanie terenu, dysponuję sprawdzoną ekipą wykonawczą, woj. śląskie, kontakt; biuro_profil@op.pl, tel/fax (032)237 44 34, 0 503 938 404 Odpowiedz Link Zgłoś
anni_e zaprojektuję. kraków 04.04.06, 20:52 wykonam projekty wnętrz, ale i domów. najchętniej w krakowie lub okolicach. proszę o kontakt mailowy anna_z@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artkasia Re: Pierwsi klienci gratis! 05.04.06, 08:37 Wykonam pierwszy projekt gratisowo:). Profesjonalnie i z pasją:). Więcej informacji udzielę na privie. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na artkasia@gazeta.pl. Warszawa i bliskie okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
zeman20 realistyczne projekty i wizualizacje 07.04.06, 08:07 pokaz glazurnikowi jak ma wyglądac twoja kuchnia czy łazienka, nie czekaj az on pokaze ci jak mu ,,wyszło" nie ryzykuj ze bedzie inaczej niż oczekiwałeś (lub oczekiwałaś) majac dobrze zroboiny projekt mozesz rozliczyc go z dobrze zrobionej ,profesjonalnej usługi eksperymentuj z kolorami a nie z jakościa usługi 0 510 487 594 zainteresowanym wyśle wizualizacje Odpowiedz Link Zgłoś
tintin dom koło warszawy 24.04.06, 02:41 Witam, Niedługo bedę szukał kogoś kto nam pomoże w zaprojektowaniu wnętrza domu oraz zagospodarowania okolicy. W grę wchodziło by m in - zaprojektowanie kuchni (najchętniej płyty gk plus płytki zamiast szafek, takaż wyspa kuchenna. - zaprojektowanie kominka (obudowa) - zaprojektowanie dwóch łazienek (również najchetniej zbudowanie jej z gk) Sprawa nie jest prosta bo fascynują nas rózne prady, z pozoru z soba sprzeczne. Wnetrza absolutnie nie byłyby nowoczesne, ale jednak dobrze by było żeby były z "jajem". Najogólniej rzecz biorac - stary wiejski dworek i dom w Prowansji i troche alicji w krainie czarow, szczypta Meksyku, barokowego przepychu ale może i kiczu a la Bollywood. Stare odkryte cegły i osmalone belki, ale gdzieniegdzie - bo ja wiem. Fajna fototapeta może. stare plakaty. Sielskośc, toskania, barok i jakis mocny pazur z innej bajki. W kazdym razie żadnego minimalizmu :) Do tego zagospodarowanie terenu przy domu. (gdzie i jak drózki, roślinki) Domu jeszcze nie ma, ale za kilka miesięcy mamy nadzieję - będzie. Elementy mamy w głowie, ale czasem trudno je połaczyc :) Wiemy co, nie wiemy jak i gdzie. Szukamy pomocy z fantazją Odpowiedz Link Zgłoś
aliste Re: dom koło warszawy 11.05.06, 11:12 zapraszam na www.wnetrza.altestudio.com pozdrawiam alicja Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-architekt Re: ZAPROJEKTUJĘ mieszkanie 24.04.06, 15:40 Kupiłeś nowe mieszkanko? Chcesz zmienić charakter obecnego mieszkania? Pomyśl, może przyda Ci się pomoc architekta, który wykona projekt pod Twoje indywidualne potrzeby. trójmiasto kontakt: gosia-architekt@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś