Dodaj do ulubionych

Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa

18.02.11, 12:48
Jeśli poszukujecie ekipy remontowo budowlanej polecam [url=http://www.remontowe.warszawa.pl/] Usługi Remontowo Budowlane B R G![/url] ,czysto, terminowo, bardzo dokładnie. Pracują na terenie Warszawy i okolic. Mają duże doświadczenie i sporo realizacji do pochwalenia się. A tak naprawdę prace remontowe wykonują staranie i sumienie zgodnie z umową, co ważne, trzymają się terminów, o ewentualnych zmianach informują i są czyści- ja z moją natura pedantki miałam satysfakcję bo sprzątali po sobie na bieżąco. Macie tu ich stronę www.remontowe.warszawa.pl
Pan Robert G 502551484
Obserwuj wątek
    • fabi1710 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 13.05.12, 19:55
      Witam,
      jak także chciałam się podzielić opinią o jednej z firm remontowo budowlanych z Warszawy. Zaryzykowałam i zaprosiłam Panów z ogłoszenia z Internetu, bez żadnego polecenia. Zaufałam im i absolutnie nie żałuję tej decyzji. To był najlepszy wybór.Nie wiem co to nerwy i stres związany z budową i wykończeniem. Razem z wykończeniem trwało to ok.1,5 roku. Ani przez chwilę nie miałam z nimi żadanego problemu. Panowie nie piją, są bardzo pracownici , widać , że im zależy na pracy. Gdyby ktoś chciał do nich telefon, to proszę o kontakt 889 143 662. Jestem z Warszawy , oni też
      • martab199 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 30.12.12, 13:34
        Witam, także chciałam polecić firmę remontową z Warszawy. Znalazłam firmę w internecie. Od początku wszystko przebiegało bez zastrzeżeń. Zmagałam się z remontem sama, ale Panowie we wszytkim mi pomogli w doborze odpowiedniego materiału,transporcie, nawet na koniec remontu całe mieszkanie zostało pięknie posprzątanesmile Wszystkie prace wykonane bardzo starannie i dokładnie. Podaje konakt tel.501 141 691 strona internetowa www.remontywarszawa-remo.pl Gorąco polecam !
        • 1beruszka Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 01.10.13, 09:38
          Remont mojego mieszkania właśnie dobiegł końca!!! Bez zastanowienia polecam ekipę, która wykonała remont.Właściciel bardzo kompetentny, zna się na rzeczy potrafi doradzić i wszystkiego dopilnować, bo pracuje przy remoncie równo ze swoimi pracownikami, pełna dyscyplina, nie musieliśmy ich pilnować, nie mieliśmy na to czasu ale warto było zaufać mieszkanie jest wyremontowane idealnie, młody zwarty i zgrany zespół, każdy wiedział co miał robić, niezapowiedziane wizyty z naszej strony nie przyniosły żadnych niemiłych niespodzianek. (BUD ROX Łukasz Sobolewski - Chotomów)
          Pozdrawiam
          Iza J.
    • decoroom_eu Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 08.07.12, 22:14
      Firma Decoroom! Profesjonaliści, którzy projektowaniem, aranżowaniem i wykańczaniem wnętrz zajmują się jak pasją, dbając przy tym o należytą jakość wykonania. Aranżacja wnętrz proponowana przez Decoroom cechuje się elegancją i nowoczesnością. Firma nie tylko wykonuje dla Państwa kompleksowe projekty wykończenie wnętrza, wykonuje także projekty "pod klucz". Zadowolimy nawet wybrednych klientów. Zleć nam remont swojego mieszkania, a zobaczysz całkiem nową przestrzeń, nowoczesną i wygodną. Warszawa - tu znajduje się nasze biuro. Zapraszamy do nas osobiście, lub prosimy o kontakt telefoniczny. www.decoroom.eu
    • lukasz5052 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 17.07.12, 11:34
      Ze swojej strony polecam firmę Build Dream! To naprawdę profesjonalna firma, która potrafi wykonać swoją pracę bardzo rzetelnie! Na stronie [url=http://www.builddream.pl/] znajdziecie między innymi cennik usług i opis ich działalności. Polecam jednak bezpośredni kontakt, bo potrafią dostosować się do klienta - www.buildDream.pl
    • kamil_zet7 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 06.08.12, 16:12
      A ja polecam Oj-Bud. Sa fachowi i zdzierają z człowieka. Poleciłem ich siostrze, która mysli nad budową domu.
      • mariu-szkk Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 10.12.13, 21:18
        Polecam firmę www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=81570 jako doskonałego wykonawcę prac remontowych i dekoratorskich.
        Skorzystałem z jej usług przy zmianie aranżacji i odnowieniu stumetrowego mieszkania. Wszyscy jej pracownicy wykazali się zarówno ogromną fachowością, jak i sumiennością oraz uczciwością. Zadanie zostało wykonane bardzo dobrze, zakończone przed terminem i zgodnie z wyceną.
        Efekt pracy przerósł oczekiwania. Mieszkanie wygląda pięknie. Całość jest zrealizowania wiernie wobec projektu, wszelkie szczegóły zostały dobrze przemyślane.
        Pan Radek ich szef jak i pracownicy wykazali się dużym zaangażowaniem. Byli zawsze punktualni, dotrzymywali słowa, a o mieszkanie dbali jak o własne.
        Serdecznie dziękuję.
    • 0krzysztof0 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 27.08.12, 23:26
      Nie polecam firmy remontowej MIROSŁAW ANDELT. Przede wszystkim niekompetentny człowiek. Nieterminowy, niesolidny. Przestrzegam wszystkich Warszawa i okolice.
    • krzysztofb81 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 13.09.12, 18:57
      Witajcie,
      ja z kolei polecam Ojbud. Nie miałem z nimi żadnego problemu! Normalna ekipa, szybko, sprawnie. www.ojbud.pl/
      • agnieszka816 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 25.09.12, 11:27
        Ooo wink Ja też znam Ojbud. Moi rodzice się z nimi wybudowali. Myślę, ze spokojnie mogę w ich imieniu polecić wink
        • slowikservices Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 01.01.13, 12:30
          Szanowni Państwo,

Oferujemy pełen zakres usług remontowo-wykończeniowych dla odbiorców indywidualnych i biznesowych.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą na stronie www.slowikservices.pl/
          W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt 531 534 020.

Dodatkowo zapewniamy:
          - 3 lata Gwarancji!
          - Terminowość
          - Własny transport
          - Polisa OC dla firm remontowych
          - Umowa
          - Faktura VAT
          - Referencje
          - Wysoka kultura osobista

Zapraszamy do współpracy,
          Zespół Słowik Services
    • joanna.mieczyska Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 12.01.13, 18:22
      A ja polecam Pana Grzegorza i jego ekipę. Korzystałam z ich usług do wyremontowania mieszkania 60 m w wakacje 2012. Wykonanie bardzo porządne i bez zarzutu, a panowie odpowiedzialnie podchodzili do pracy. Można spytać o oszacowanie kosztu remontu bezpłatne, więc łatwiej podjąć decyzję. Posiadam numer do pana Grzegorza - 602344539, mam nadzieję że od tego czasu się nie zmienił.
      • bratnig Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 16.01.13, 22:31
        Decoroom jeśli chodzi o fachowość mogę polecic, mają kilkanaście ekip współpracujących, ale jak będziecie korzystać z tej firmy pytajcie o ekipę z Tarnowa. Wymiatają chłopaki smile
    • nezumi9 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 12.02.13, 15:58
      Polecam studio GUTDESIGN z Warszawy - kompleksowe usługi i ciekawe projekty wnętrz. Pani Edyta pomogła nam w aranżacji mieszkania i efekty przerosły nasze oczekiwania smile
    • dorcia19721005 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 12.02.13, 21:02
      Ja też masz firmę godną polecenia...też są solidni , nie zdzierają , robią porządnie szybko i to o co nam chodzi.....wszystko w terminie , czysto ....nawet załatwili tanio okna drewniane , bez problemów przesuneli nam ścianę o dwa metry i nic kompletnie nie widać....można spokojnie zostawić ich samych w domu na robocie (znaczy się są uczciwi)....nic ująć nic dodać....numer do Pana Piotra 501 309 974
      POLECAM
      • maciej.grzyb Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 25.02.13, 19:11
        Polecam 2 panów Patryka i Kamila którzy wykończyli moje 4 pokojowe mieszkanie od podstaw. Uczciwi, pracowici, fachowo wszystko wykończyli i nie mam żadnych zastrzeżeń.
        pozdrawiam
        Maciej
      • maciej.grzyb Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 25.02.13, 19:11
        Polecam 2 panów Patryka i Kamila którzy wykończyli moje 4 pokojowe mieszkanie od podstaw. Uczciwi, pracowici, fachowo wszystko wykończyli i nie mam żadnych zastrzeżeń.kontakt do nich to 510820562
        pozdrawiam
        Maciej
    • dorcia19721005 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 12.02.13, 21:06
      Ja też mogę polecić ekipę która robiła u mnie.....wymienili mi okna i drzwi ....totalnie zmienili mi kuchnie z jadalnią .....doradzają fajne wyjścia z sytuacji ( przenieśli mi nawet ścianę 2 metry bez problemów)....ogólnie jestem zadowolona , są czyści , słowni, terminowi, robią chyba wszystko co potrzeba....a przede wszystkim spokojnie można im zaufać......POLECAM DZWOŃCIE Pan Piotr 501 309 974
    • anit.a18 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 19.04.13, 12:42
      Jak chcesz ocieplić dom czy poddasze to polecam P.W. MAGDA www.ocieplaniedomu.com.pl . Specjalizują się w izolacji natryskowej stosując miękką piankę poliuretanową. Wykonanie rzetelne, sprawne i szybkie - ocieplenie poddasza zajmuje 1 dzień pracy, a zastosowana technologia gwarantuje najwyższy ze stosowanych powszechnie materiałów stopień izolacji termicznej oraz zasadniczo wycisza budynek.
    • 19kaska80 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 28.04.13, 17:31
      Taak u mnie też remontowali. Pan Robert pomagał mi zaprojektować garderobę. Wykonał wszystkie prace remontowo w moim 3 pokojowym mieszkaniu. Pan Robert jest komunikatywny i konkretny. W razie niepewności przy wyborze materiałów, kolorów można liczyć na pomoc. Ja dostałam jego nr. od cioci u której też zrobił ślicznie kuchnie i łazienkę. Naprawdę polecam. I
      ch strona: www.remontowe.warszawa.pl
      • sara1971 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 29.05.13, 16:24
        Hej, czy ktoś wie, jaka firma robiła ostatnio malowanie w Show roomie na Włoskiej? Bardzo podobał mi się efekt końcowy, a nie mam niestety namiarów ;/
        • sara1971 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 31.05.13, 10:29
          Już wiem... To firma Re-mount...chyba skorzystam z ich usług, bo wszyscy chwalą...zobaczymy jak zrobią moje mieszkanie smile
      • anetta.530 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 24.02.14, 11:46
        A ja odradzam za wejściu bo reklamuje się, że "bezstresowo".
        Ekipa , właściciel wyjątkowo ma problem z terminami i umawiają się i ciągle mają problem i coś im się przydarzyło. Na stronie jest kontakt 502-551-484 i Pan nie umie podać terminu "tak mniej więcej, ale jak się przesunie..." "może uda się zacząć ....". Straciłam 3 tygodnie i szczęśliwie znalazłam inna bardzo dobra ekipę.
        Trzymajcie się z daleka!
        • anetta.530 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 24.02.14, 11:48
          Dodam jeszcze, że nawet nie oddzwonią bo zapomnieli - koszmar.
    • bratnig Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 29.05.13, 21:04
      Aha jeśli szukacie firmy, która zajmuje się energooszczędnymi systemami instalacyjnymi polecam fachowców z firmy KAMAR z Milanówka. Szybko, tanio i kompetentnie.
    • pikadooor Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 09.06.13, 17:04
      W Warszawie i okolicach działa chyba najwięcej firm budowlanych, a więc konkurencja jest, muszą podnosić poprzeczkę, a i tak ciągle zdarzają się fuszerki, znaleźć dobrą ekipę budowlaną, to na prawdę sztuka
      • koleszkamieszka Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 10.06.13, 12:52
        W sumie to jak w każdym innym mieście. Ktoś położy u siebie kafelki, założy karton gipsy i po namyśle weekendowym otwiera firmę od poniedziałku.
        Na szczęście ludzie to szybko weryfikują.
        Niestety zła opinia rozchodzi się szybciej niż dobra i trudno przez to znaleźć dobrych majstrów.
        Kilka razy korzystałem z usług firmy julimar.pl/ - głównie dlatego, że jako nieliczni mieli i mają nadal - konkretny cennik na stronie. Poślizg w realizacji oczywiście był ale tylko jednodniowy więc panowie godnie polecenia.
        • pikadooor Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 10.06.13, 18:57
          koleszkamieszka dobrze prawisz, jak ekipa budowlana nie odwala fuszerki to ma zlecenia i nie umiera z głodu, niestety, ale tandeciarskie firmy są, lecz tak jak mówisz, szybko muszą zwijać interes, tym bardziej w dobie Internetu, sama nie mam domu, tylko mieszkanie, ale siostra ze szwagrem mają, im budowała firma mkk budownictwo, nie narzekają, więc chyba jest dobrze, wiem, że na ich stronie znajduje się też zdjęcie domu mojej siostry, to można sobie obejrzeć, ale tak jak mówię, sama mam mieszkanie w bloku smile
          • hipnotyze Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 24.10.17, 20:13
            jak robisz remont nie zapomnij o firmach do instalacji nisko prądowych, aby zainstalować sieć LAN WiFi Internet np LTE. Ważne jest właściwe zaprojektowanie instalacji antenowej polecić mogę w Warszawie www.qnet.com.pl
    • seplendor Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 16.06.13, 13:40
      Polecam stronę z budowlanymi zleceniami www.twojagieldaofert.pl/
    • marlenka1217 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 17.06.13, 13:26
      Ja ze swojej strony mogę polecić firmę Perfectus (www.perfectus.warszawa.pl). Zrobili mi kompleksową kuchnię a znajomemu kompleksową aranżację biura. Jesteśmy zadowoleni, ceny także przystępne.
      • karoli.na7878 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 22.07.13, 21:00
        dzień dobry,
        z racji swojego zawodu - projektowanie wnętrz, polecam bardzo profesjonalną i sprawdzoną firmę remontowo - budowlaną z Warszawy. Namiary na szefa P. Tomasz Magiera 505 054 478
        Mam nadzieję, że komuś pomogłam.
        • madgaaa Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 06.08.13, 14:47
          Ja również mogę z całą pewnością polecić : www.remontuj.waw.pl/
          Na prawdę profesjonalna ekipa, jestem bardzo zadowolona. Szybko, solidnie i przystępnie cenowo. Mają całkiem ciekawe pomysły.
          • dexmen123 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 26.01.15, 19:23
            Polecam firmę budowlaną v3nra.pl/. Profesjonalni ludzie i wszystkie prace wykonane terminowo. Wykonują wszystkie prace łącznie z projektem.
            • designer.www Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 09.03.15, 23:48
              Polecam firmę remontowo budowlaną MatiGor matigor.pl/
              Szybko tanio i solidnie!
              • designer.www Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 09.03.15, 23:49
                Polecam firmę remontowo budowlaną Matigor z Warszawy matigor.pl/
                Szybko tanio i solidnie
                • damianekg Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 02.04.15, 15:05
                  Remonty Warszawa Matigor - polecam z czystym sumieniem.
                  Czysto, schludnie i niedrogo.
                  matigor.pl/
                  • 3antracytowa1 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 20.05.15, 12:57
                    Ja mogę polecić firmę remontową MILO, super fachowcy - znający się na rzeczy, z pomysłem i wyobraźnią. Widać, że wiedzą co jest aktualnie modne we wnętrzach, a do tego idzie to w parze z jakością usługi. Polecam serdecznie p. Krzyśka i jego ekipę, sama ich przetestowałam smile Mieszkanie wygląda super! Kontakt do nich na stronie www.milo-kolor.pl/kontakt/
        • 1beruszka Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 01.10.13, 09:46
          Ja polecam firmę, która w zeszłym tygodniu skończyła u mnie kompleksowy remont. Robią wszystko elektrykę hydraulikę glazurę absolutnie wszystkie usługi remontowe JEDNA EKIPA!!!
          Młody zdyscyplinowany zespół, żadnych niemiłych niespodzianek, żadnych stresów, mogliśmy wyjechać z mężem na wakacje na czas remontu gdybyśmy od początku wiedzieli, ze to taka profesjonalna ekipa!!! we wszystkim doradzą,właściciel złota rączka Jesteśmy zachwyceni
          (BUD ROX ŁUKASZ SOBOLEWSKI CHOTOMÓW)
          Pozdrawiam
          Iza J
    • dobra.ekipa Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 09.08.13, 08:58
      Zapraszamy do skorzystania z usług Dobrej Ekipy. Zajmujemy się remontami, wykończeniami domów i mieszkań oraz montażem drzwi i okien.

Nasi fachowcy:
      - mają doświadczenie ;
      - nie piją i nie palą ;
      - wyjątkowo dbają o czystość (w tym swoją) ;

Umów się na bezpłatną rozmowę z przedstawicielem, który myśli w kategoriach profesjonalnej obsługi klienta, a nie "jakoś to będzie, będzie Pan zadowolony".

Zapraszamy! Dobra Ekipa!
      nr tel. 0535 435 085
      e-mail: remonty.dobraekipa@gmail.com
    • 4piotrowski Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 07.10.13, 21:31
      Polecam firmę www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=81570 jako doskonałego wykonawcę prac remontowych i dekoratorskich.
      Skorzystałem z jej usług przy zmianie aranżacji i odnowieniu stumetrowego mieszkania. Wszyscy jej pracownicy wykazali się zarówno ogromną fachowością, jak i sumiennością oraz uczciwością. Zadanie zostało wykonane bardzo dobrze, zakończone przed terminem i zgodnie z wyceną.
      Efekt pracy przerósł oczekiwania. Mieszkanie wygląda pięknie. Całość jest zrealizowania wiernie wobec projektu, wszelkie szczegóły zostały dobrze przemyślane.
      Pan Radek ich szef jak i pracownicy wykazali się dużym zaangażowaniem. Byli zawsze punktualni, dotrzymywali słowa, a o mieszkanie dbali jak o własne.
      Serdecznie dziękuję.
      • piotrzaborski Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 03.01.18, 19:06
        Potwierdzam
        Najlepsza firma w Warszawie smile Dziękuję za ślicznie zrobione mieszkanie, tak trzymać chłopaki !!!
        Polecam bo z każdym dnie mnie miło zaskakiwali a na koniec dotrzymali ustalonej ceny i wszystko ładnie posprzątali
    • czeczot Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 16.03.14, 00:40
      A ja polecam ekipę pana Arkadiusza Frątczaka. Parę lat temu kończył budowę mojego domu, bo poprzedniej ekipie musiałem podziękować i jestem bardzo zadowolony. Teraz zdecydowałem się, żeby wybudowali mi garaż. Pan Frątczak jest architektem, więc zawsze też można liczyć, że coś zasugeruje, np. garaż sam mi projektował. Telefon do niego 501-170-724. Jego strona internetowa: plus.google.com/108259452809654088633
    • slowikservices Remonty Warszawa - B2B 16.03.14, 09:18
      Firma Słowik Services w sezonie 2014 zaprasza Wspólnoty i Spółdzielnie Mieszkaniowe do współpracy w zakresie usług remontowych na terenie Warszawy.

Dojazd i wycena zawsze gratis!

Więcej informacji na stronie www.slowikservices.pl

• adam_75_warszawa Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 23.06.14, 20:36
      Witam. Posiadam kontakt na sprawdzone i niedrogie ekipy, które są z poza Warszawy ale działają w większości na terenie stolicy. Mam niezawodną ekipę remontową oraz świetnego stolarza!!! Piszcie na: klau_waw@wp.pl
    • darkon5 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 08.07.14, 21:55
      Ja z kolei polecam ekipę Donatex Warszawa Remonty (www.donatex.pl).
      Wykonują drobne remonty oraz gruntowne. Szczególnie warto zwrócić uwage na ich ofertę rolet okiennych www.rolety.donatex.pl
      • marszalkowska83 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 19.11.14, 10:48
        Jakiś tydzień temu skończyłam generalny remont mieszkania, który trwał prawie rok, tak to jest z mieszkaniami w kamienicy, zawsze coś. Ponad to przewinęło się przez moje mieszkanie kilku tak zwanych eksertów od wszystkiego. Cóż czasem człowiek musi się namęczyć zanim będzie mógł zamieszkać w czystym i pachnącym mieszkanku. Jeżeli chcecie uniknąć przeglądu fachowców mogę polecić fajną ekipę. Serdecznie go polecam remontexpert.pl
    • malinowa.limonka Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 16.12.14, 15:50
      Solidne wykończenie w mieszkaniu znajomych wykonała firma moltom - znajomi mieszkają w małej miejscowości obok Łodzi, nie codziennie mieli możliwość "pilnować" prac, a mimo wszystko zostały wykonane uczciwie i fachowo
    • marus0 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 13.01.15, 21:15
      a ja polecam firmę Pawlux Eco z Warszawy. Szybko, przystępne ceny, profesjonalnie.
      • kubiczek1 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 25.03.15, 21:51
        Ze swojego doświadczenia polecam firmę Milo - tutaj namiar: www.milo-kolor.pl/. Pełna profeska jeśli chodzi o prace remontowe/wykończeniowe. Pan Krzysztof i jego ekipa znają się na robocie, można im zaufać, a to bardzo cenne wśród dzisiejszych fachowców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka