Dodaj do ulubionych

Sprzedam FrankaKimono

IP: *.wszib.poznan.pl 21.06.05, 11:35
mam w sprzedazy FrankaKimono,calkiem spoko typ tylko zaczal sie do mnie
dobierac na forum,pomyslalem ze moze ma jakies zboczenia chłopak!dlatego
dzwoncie 33321233 oferta aktualna do bólu!!! pozdroweczki
DonPrzemo,Avatar,czy Avator,Apator...[no to czekam na riposte]
Obserwuj wątek
    • Gość: eMGieeS Re: Sprzedam FrankaKimono IP: *.wszib.poznan.pl 21.06.05, 11:36
      aha dorzuce pianino!!
    • Gość: Franek Kimono Re: Sprzedam FrankaKimono IP: *.zab.nat.hnet.pl 21.06.05, 12:47
      A ja dobiorę się do MeGaSa, albo Małgosi, jak kto woli:P
      Pozdróweczki - Kiepóry Rólezz! :-)
      • Gość: AVATAR Re: Sprzedam FrankaKimono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:23
        No to się doczekaliśmy jakiegoś fajnego wątku w końcu. Uważam, że Franek
        Kimono "Pola manola + coca cola, strzeliłem gola w rytm rock'n'rolla" jest
        bezcenny i powinien zostać wpisany w skarby kultury czy tam w dziedzictwo
        narodowe albo w IPN... Zdecydowanie protestuje przeciwko handlowaniu żywym
        towarem na tym forum... dobra jade sobie już.. uuuuunnnn uuuuunnnnnnnn
        eneneneneennnn iiiiiiiiii trzytrzu!!!!!!!!!!
        • Gość: Franek Kimono Re: Sprzedam FrankaKimono IP: *.zab.nat.hnet.pl 21.06.05, 19:39
          Zgadzam sie z Avatarem!
          Mam na koncie kilka wspaniałych płyt. niezłym kunsztem wykazałem sie zwłaszcza
          w piosence "Pruszków - Wołomin", w której śpiewam o swojej walce z
          podwarszawską przestępczością. Nie wspomne o moich szlagierach, które opiewają
          zaliczone panienki na wiejskich dyskotekach! Troche rizpektu MGS, bo skonczysz
          jak te panienki! Mamy na Ciebie chrapkę z Avararem:P hihi!
          • Gość: eMGieeS Re: Sprzedam FrankaKimono IP: *.wszib.poznan.pl 22.06.05, 12:53
            fiu fiu riposta godna Oscara de la H.albo przynajmniej AndrzejaG. ReSkEpTa
            SiOsTrY już bede cicho JAN KIEPURA TO BYŁ KOLEŚ
            • Gość: Franek Kimono Re: Sprzedam FrankaKimono IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.06.05, 12:56
              No, kiepura miał szałowy wokal - panienki ściągały gacie przez szyje słuchając
              jego przyspiewek! Jka ktos chce mnie kupiś, to prosze dzwonić pod numer MeGaSa -
              he's my pimp:P
              • Gość: eMGieeS Re: Sprzedam FrankaKimono IP: *.wszib.poznan.pl 22.06.05, 14:00
                that's right my pussy,HEH
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka