jemejska 08.09.09, 17:21 a na te trzydziestoletnią twarz jaki krem na noc/dzień proponujecie? Używacie? Ktoś mi polecił derma Genesis L'oreala. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jemejska Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 08.09.09, 17:27 dodam, ze cera mieszana, żadnych specjalnych cudów, ani nieszczęść na niej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jemejska Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 08.09.09, 18:16 Nie ma tu żadnych kobiet mniej więcej w tym wieku? A może nie używacie niczego, jesteście piękne same w sobie, tylko ja naiwna szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 08.09.09, 21:44 tez mam 30 lat i martwie sie, bo teraz to juz trzeba powaznie zainwestowac w kosmetyki, a na razie szukam pracy... raz na jakis czas fajny jest perfectionist estee lauder, z peptydami, juz podobno mozna dla 30stki ja mam anti ageing la prairie, ale on jest malo naiwlzajacy, wiec szukam na zmiane czegos nawilzajacego ostatnia zima i zbyt mocne slonce w tropikach daly mi w kosc, wiec kupilam jaskies serum restrukturyzujace z kwasami i pomoglo, i chyba cera sie wygladzila, choc mam zmarszczki mimiczne na czole, sporbuje na nie rzucic jakiegos dr brandta, albo botoks za kilka lat w ogole te 3 sera estee lauder sa ok mysle aha i chyba trzeba tez dbac o szyje Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1607 Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 08.09.09, 21:55 Ja nie dobieram sama kremow dla siebie, robi to moja kosmetyczka. Kazda kobieta ma inna cere, inny tryb zycia, czynniki genetyczne itd. dlatego wole aby specjalistka tym sie zajela. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 09.09.09, 11:48 ja mam juz sporo ponad 30 lat i używam Ziaji z masłem kakaowym , w sumie już bardzo długo i nie zauważyłam, żebym potrzebowała czegoś więcej. Tak samo jako balsam do ciała zamiennie z Kolastyną Active Body brązująco-rozświetlający, który daje bardzo naturalną opaleniznę i moja skóre świetnie nawilża. Dodatkowo 2 razy dziennie połykam po tabletce tranu i 1 raz Capivit Hydro Control. Nikt mi nie daje tylu lat ile mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 09.09.09, 11:56 a czy istnieje odpowiedni krem dla 30 latki?? Chyba każd a30 latka ma inną cere, więc iinne potrzeby. Jedna potrzebuje intensywnego nawilżania, natłuszczania, druga ma cere wrażliwa, trzecia tłustą, a czwarta jeszcze inną. Nie ma jedynego kremu ... to chyba jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 09.09.09, 12:00 dokładnie. Ja tak w sumie to nawet nie wiem jaki mam rodzaj cery. Nigdy nie byłam tego nigdzie okreslać i może dzieki temu udało mi się zachować taki stan jaki mam, nie psując go kremami z serii np 30+ i takie tam. patrzyłam jaki mi sie najlepiej wchłania, co czuje na twarzy po zastosowaniu go i jaki ma efekt na moja twarz i już. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 09.09.09, 12:02 Żadnych kremów: masaż buzi, ewentualnie piling co jakiś czas. Jak komuś zależy na braku zmarszczek, to lepiej regularnie sypiać i dbać o dotlenienie oraz nie chlać i rzucić palenie. Wyszło rymowane, to nawet łatwiej zapamiętać. Szkoda marnować kasy na dostarczanie sobie chemii do organizmu. Taniej wychodzi jedzenie chipsów. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 09.09.09, 12:08 wysypianie owszem, bardzo dobre na buzię, gorzej jak sie ma taka prace, że to mało możliwe, ale zawsze można sobie poradzić. Dużo świeżego powietrza - owszem, tylko z ta świeżością troche bedzie ciężko. Dodatkowo tez polecam chłodną wode to płukania buzi - nadaje świeżości i kolorów. Kiedyś stosowałam takie prysznice zimne i ciepłe na przemian, na prawdę dużo dawały ale teraz jestem juz za leniwa.. :> wolę postac pod ciepłym prysznicem a po treningu pod chodniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 09.09.09, 12:19 coyotegirl1 napisała: > Kiedyś stosowałam takie prysznice zimne i ciepłe na przemian, na >prawdę dużo dawały ale teraz jestem juz za leniwa.. :> Mi też się nie chce :) Jak dostanę zmarszczek, no to dostanę. Za to z moich obserwacji wynika, że smarowanie kremami nic nie daje, poza stratą czasu i kasy. No chyba, ze parę nadprogramowych substancji w organizmie. Skuteczny jest botoks, albo właśnie zdrowy styl życia - mam koleżankę która jako 40 wygląda jakby miała 25. Ja tam lubię sobie wypić czasem, a palenie rzucam notorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 09.09.09, 12:29 ooohoho palenia nie rzucę bo piwo lubi dymek a do piwa też mam słabośc :> ale paczka fajek na tydzien to nie jest jeszcze tragedia :) mam nadzieję .... :] co do kremów to używam, bo po myciu buzia mnie "ciągnie" i musze ją nawilżyć bo mam dyskomfort, ale nie kupuje kremów specjalistycznych. Gdybym lubiła to byłby Nivea ale wole Ziaję bo ta z masłem poprawia koloryt skóry. Sprawdziłam na sobie :> Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 09.09.09, 12:56 w twoim Stylu byl artykuł, ze nawet jeden dymek od czasu do czasu to juz zle, choc mi sie zdarza, gdy mi chlop zabronil - utyłam o 10 kg... podobno szczegolnie z alkoholem zle :) co do kremow, nie wyobraam sobie nei uzyc, jaka ja bym wtedy miala skore na twarzy, chyba jak na pięcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 olej drogie kremy 09.09.09, 14:20 są stworzone chyba tylko po to, żeby można było się dowartościować szczególnie, że jak piszesz nie masz większych problemów ja używam tego, co mi pod rękę wpadnie - ostatnio soraya kuracja dotleniająca, a całe lato nivea visage young krem koloryzujący dla małolatów :-) krem pod oczy owszem - mam tam suchą skórę, ale marka dla mnie nieistotna raz w życiu wykosztowałam się na vichy, i żałuję - miałam wtedy problem z bardzo suchą cerą, działał dokładnie tak samo jak tańszy kilkakrotnie dermedic. poza tym maluję się bardzo mało, staram się zawsze zmywać makijaż na wieczór no i spędzam jak najwięcej czasu na dworze w moim przypadku podstawa to nawilżanie, a w twoim to chyba sama najlepiej wiesz:-) aha, 30 skończyłam parę lat temu, nikt mi nie daje nawet tych 30. Odpowiedz Link Zgłoś
jemejska Re: olej drogie kremy 09.09.09, 18:50 No i dzięki wam mam problem z głowy. Dam sobie spokój z nowymi wydatkami. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ewakaszkowiak [...] 09.09.09, 22:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 10.09.09, 07:27 moze to głupio zabrzmi ale jak chcesz sie odmlodzić to zacznij sie rozwijać, pracować z umylem. Nic tak nie odmladza jak pozytywne mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
jemejska Re: 30tka na twarzy, a na nią co? 10.09.09, 09:42 Trudno sie rozwijać, tak, jak się chce przy nieuleczalnie chorym dziecku, opiekując sie nim 24h na dobę. Ale uwierz mi, robię, co mogę, żeby samej nie popaść w ruinę. A krem? Ludzie jednak zwracają przede wszystkim uwagę na wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś