Dodaj do ulubionych

Uroda odzwierciedla charakter mężczyzny!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:05
Każdy mały,gruby knypek jest chamski i gwiżdze,jak idzie po ulicy ,bo
doskonale wie,że ktoś taki jak ja ,nigdy nie zechce nawet na niego splunąć!
Obserwuj wątek
    • sklonowana40 To tak na trzezwo mowisz?????n/t 08.01.04, 14:55

• Gość: Grzegorz ale zes sie wyrwal/a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:57
      co za idiotyczny tekst
      ale to nie pierwsza tego typu glupota po moim temacie zawsze jest jakis glupi
      klon
      • sklonowana40 Re: ale zes sie wyrwal/a 08.01.04, 15:07
        Jesli masz na mysli mnie, to nie czuje sie glupim klonem. Za to lubie smieszne
        tematy, bo smiechu nigdy dosc:)
        • Gość: Grzegorz mam na mysli Piękną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:09
          a ty sklonowana ladna jestes?
          • sklonowana40 Re: mam na mysli Piękną 08.01.04, 15:15
            Pewnie nie, bo jak bym mogla byc ladna, skoro jestem madra?:-)
            A szczerze to powiem tak: mimo, ze jestem dosc wysoka i latam tylko na
            platfusach i mam za duzo kilogramow (wiem, juz znikam w piwnicy), nie narzekam
            na brak powodzenia u mezczyzn, czesto nawet duzo mlodszych:-)I to nie takich na
            jedna noc, a potem temat na forum: "jak sie pozbyc tej baby z wyrka". Tacy mnie
            omijaja i dzieki niebiosom:-)
      • Gość: Piękna Re: ale zes sie wyrwal/a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:21
        Jaki pierwowzór,taki klon!
        • Gość: Grzegorz ale ja jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:22
          Przystojny i to wiem a ty pewnie udajesz!!!
          • Gość: Piękna Re: ale ja jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:26
            No, chciałabym ,żeby wiele takich ,jak ja chodziło po ulicy.Jestem piękna i
            doskonale o tym wiem.Jak wytrzeczszacie gały,to już mi się nawet śmiać z was
            nie chce.
            • Gość: Grzegorz no napewno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:27
              to sie pokaz jak takie cudo z ciebie!!
              • Gość: Piękna Re: no napewno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:32
                Nie mam czasu pisać ,bo wychodzę,ale ,chłopcze!Na moje blond włosy do talii to
                takie strupy ,jak ty wręcz się ślinią.Obwąchujecie człowieka w autobusie.Na
                szczęscie mam samochód,bo chamstwo napalonych facetów j\est nie do
                zniesiania.Narazie.
                • Gość: Grzegorz wiem kim jestes HAHAHAHAHAHAHAH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:37
                  wlosy do talii cie zdradzily HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA:)
                  • Gość: JACK Re: wiem kim jestes HAHAHAHAHAHAHAH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.04, 16:59
                    HA ha ha. Zapomniałaś dodać,że jestes tez strasznie głupia i butna. Na taką jak
                    ty ,to nawet nie chciałbym spojrzeć,bo od razu widać,że to po jakis stu
                    przróbkach na stle chirurgów plastycznych. jestes żałosna. A slinic to mogą sie
                    niedowartosciowani albo dresiarze dla kórych jestes jedynie D*****,na jeden
                    numerek na przykład. Pff
                    • Gość: hihihihihihi Re: wiem kim jestes HAHAHAHAHAHAHAH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 17:27
                      O trafił się jakiś wszechwiedzący na tym wątku!
                    • Gość: CHÓJ CI W D... [...] IP: *.freebsd.lublin.pl / *.freebsd.lublin.pl 09.01.04, 10:31
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: CHÓJ CI W D... [...] IP: *.freebsd.lublin.pl / *.freebsd.lublin.pl 09.01.04, 10:23
    • Gość: anty-polisz uderz w stół... IP: *.intertel.net.pl 09.01.04, 11:05
      ...a nożyce sie odezwą!
      Brawo Piękna za prowokujacy topic!
      Ten niedomyty...niedostrzyzony(jego obowiazkowym akcesorium jest
      nieprzystrzyzony i zaniedbany wąs) , zdeformowany juz po 30ce poliszmen - jest
      niesłychanie zadowolony z siebie...tak! - stąd to jego pogwizdywanie na ulicy i
      spluwanie na chodnik.
      Pozwól niech wyleją tę swoją wulgarną żałość i jad tu na forum.
      Ale nie dyskutuj z nimi...to moze być groźne!
      Duża część z nich... to damscy bokserzy!
      • Gość: Triss Merigold Re: uderz w stół... IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 11:36
        No no ale natężenie emocji. Zakład, że pan cham ma najwyżej 160 cm wzrostu. Z
        takim językiem nie można być ładnym. Niech się wywrzeszczy na forum zamiast
        rozwalać przystanki i kroić studnetów. Duuuzym pogardliwym łukiem omijać należy
        i tyle.
        • Gość: j76 Re: uderz w stół... IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 13:23
          > Zakład, że pan cham ma najwyżej 160 cm wzrostu. Z
          > takim językiem nie można być ładnym. Niech się wywrzeszczy na forum zamiast
          > rozwalać przystanki i kroić studnetów.

Nie wiem, którymi liniami jeździsz, ale z mojego doświadczenia wynika, że
          przystanki rozwalaja i kroją studentów goście mierzący znacznie więcej niż 160
          cm. Tak powiedzmy 185-195 :)
    • Gość: Piękna Re: Uroda odzwierciedla charakter mężczyzny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:26
      No,dzwali się Ci wspanili,wulgarni i śmierdzącey brzydale.
      Ps.Czy jest tu jakiś moderator na forum?
    • Gość: KR$ Re: Uroda odzwierciedla charakter mężczyzny!!! IP: *.riz.pl / *.riz.pl 09.01.04, 12:46
      A ja mysle ze to ty jestes wyjatkowo chamska gdyz oceniasz ludzi po wygladzie,
      w dodatku ich ponizasz zupelnie bez powodu. Masz rowniez wygorowane mniemanie o
      sobie. Gdyby kazdy byl taki jak ty to ci mali i grubi by po prostu utlukli tych
      wysokich, szczuplych i 'pieknych'.

KR$ - wysoki (ponad 190), szczuply i dosyc przystojny jednak nie przypisujacy
      malym i grubym cech charakteru na podstawie wygladu.

BTW Znam paru bardzo fajnych 'knypkow'.

Wstydz sie - jestes zerem
      • Gość: Piękna Zero,to ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:01
        Zero jest liczbą ,ja jetem człowiekiem.Nie ma takiej transfiguracji ,w wyniku
        której człowiek mógłby stać się liczbą,ergo : nie mogę być zerem.
        • Gość: CHÓJ CI W D... [...] IP: *.freebsd.lublin.pl / *.freebsd.lublin.pl 09.01.04, 13:20
          • Gość: Piękna Re: ale jestes tak jak kazde scierwo uwazajace mn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:37
            Nie wątpię ,iż kochają się w T(t)obie kobiety o T(t)woim poziomie intelektu i
            nienagannego wdzięku osobistego,czyli te ,z którymi z wielkim trudem udało C(c)
            i się skończyć II klasę podstawówki,na czym zakończyłeś edukację,ake dzięki
            czemu umiesz choć pisać.

Kwestia techniczna: Tak się pisze CHUJ
        • Gość: KR$ A tak... IP: *.riz.pl / *.riz.pl 09.01.04, 15:05
          Dobrze - wobec tego jestes mniej niz zero - bo zero to chociaz liczba a ty nie
          jestes godna nawet tego by byc numerkiem.

takie jak ty na szczescie zazwyczaj koncza z 'damskimi bokserami' - czego ci
          zycze.
          • Gość: Piękna Doprawdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:09
            Jak narazie to kilku obiło sobie o mnie twarze,choć na żadnego nie mam ochoty
            spojrzeć.
          • Gość: Piąkna aha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:13
            Aha,zapomniałam dodać jednej rzeczy w powyższym poście."Mniej niż zero " to
            tytuł piosenki "Lady punk";stajesz się wtórny,a wtórność to niewybaczalne
            nudziarstwo.
      • wasza_bogini Re: Uroda odzwierciedla charakter mężczyzny!!! 09.01.04, 14:48

> A ja mysle ze to ty jestes wyjatkowo chamska gdyz oceniasz ludzi po
        wygladzie,
        > w dodatku ich ponizasz zupelnie bez powodu.

a Ty nie oceniasz??????

> BTW Znam paru bardzo fajnych 'knypkow'.

no prosze. dziwne, ze nie znasz kobiet, ktore nie chca swojego pieknego tylka
        pokazywac byle komu.
    • thomas21cry Masz rację !!! ale u dziewczyn jest odwrotnie!! nt 09.01.04, 12:59
      • Gość: Piękna Re: Masz rację !!! ale u dziewczyn jest odwrotnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:07
        Nie wiem , "jak jest u dziewczyn",wiem ,jak jest u Pięknej,potencjalny knypku.
    • Gość: esteta Re: Uroda odzwierciedla charakter mężczyzny!!! IP: *.pcz.czest.pl 09.01.04, 13:11
      Ja jestem tak piekny, ze kobiety mdleja na moj widok, a charakter mam
      wredny, wiec stanowie przynajmniej jeden wyjatek od twojej reguly.
    • Gość: Grzegorz cztz tu ktos nie powinien dostac bana?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:27
      jakis komplesk braku pieniedzy tu widze u tego BRUTALA

a piekna cuz prowokuje pewnie jest facetem
      • Gość: CHÓJ CI W D... [...] IP: *.freebsd.lublin.pl / *.freebsd.lublin.pl 09.01.04, 13:51
        • Gość: Piękna Żalosne argumenty są niekiedy zabawne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:02
          Bo widzisz dysortografie,Ty znasz taki typ kobiet ,które nie posiadają pewnego
          organu tj.mózgu i dlatego w ogóle niewiele są w stanie powiedzieć.
    • Gość: xanatos Re: Uroda odzwierciedla charakter mężczyzny!!! IP: 195.92.39.* 09.01.04, 13:42
      Jak widać uroda nie odzwierciedla charakteru kobiety...
    • Gość: M. Re: Uroda odzwierciedla charakter mężczyzny!!! IP: 213.216.86.* 09.01.04, 14:17
      A nie pomyslałaś,że on może nie ma ochoty spojrzeć na ciebie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka