Dodaj do ulubionych

Ten wspaniały dzień

04.10.06, 14:07
Należałoby uczcić jakąś ładną cyferką.
Jeszcze 80 wpisów i będzie :)))
Obserwuj wątek
    • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:08
      kochana, my nie damy rady?;)
    • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:09
      ja sama załatwię co najmniej trochę...;)
    • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:09
      jak nie więcej...;)
      • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:09
        chytra_hydra napisała:

> jak nie więcej...;)
        I jeszcze więcej :DDD
        • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:09
          chloe30 napisała:

> chytra_hydra napisała:
          >
          > > jak nie więcej...;)
          > I jeszcze więcej :DDD
          >
          I powtórka :DDD
          • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:11
            i jeszcze jeden i jeszcze raz...;)
            • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:12
              chytra_hydra napisała:

> i jeszcze jeden i jeszcze raz...;)

O, polej polej :DDDD
              • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:13
                polewam aż się przelewa... pijesz ze mną?;)
              • mieszkowamama Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:13
                Sto lat, sto lat, niech żyje naaam...
                • karpik1 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:14
                  a niech tam sto lat!
                  • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:14
                    karpik1 napisała:

> a niech tam sto lat!

Pijemy państwo mily, chlamy bym rzekła :))))
                    • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:16
                      chlejemy się mówi, robotnico...;)
                    • gregor_1976 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:16
                      dobra wudzia nie jest zla
                      • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:17
                        gregor, gregor... a cóż Ty za oczywistości nam tu?!... pij, nie gadaj...;)
                        • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:18
                          chytra_hydra napisała:

> gregor, gregor... a cóż Ty za oczywistości nam tu?!... pij, nie gadaj...;)

Ale to co - szampana juz wychlalim?????
                          • katimai Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:21
                            od tego picia to mi sie tylko sikac chce !!!
                            dałybyscie cos na zagryche w koncu
                            jakiegos kingsize'a albo cus ...
                            • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:23
                              szampan donoszony jest regularnie, nie skończy się dziś, bez obaw... Kati,
                              specjalnie dla Ciebie ostrygi w sosie z białym winem...;)
                              • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:30
                                no kochani, kochani... bo jeszcze tylko kilka wpisów i będzie okrąglutko dla
                                naszej chloe;)
                                • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:37
                                  chytra_hydra napisała:

> no kochani, kochani... bo jeszcze tylko kilka wpisów i będzie okrąglutko dla
                                  > naszej chloe;)

No i cisza zapadła.
                                  No - do roboty!
                                  • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:46
                                    jaka cisza, jaka cisza...;) ja się odzywam, aż duden idzie;)
                                    • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:49
                                      chytra_hydra napisała:

> jaka cisza, jaka cisza...;) ja się odzywam, aż duden idzie;)

Na Ciebie zawsze mozna liczyć.
                                      Conejito ma sjeste - pewnie rzyga.
                                      Kati nie rzyga ale śpi.
                                      Kruger nie wiem gdzie sie podziewa, mało dzisiaj wypiła.
                                      Mami wpadła na pięć sekund i tyle.
                                      • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:49
                                        oj, no zdarzają się cięższe chwile, jak wiesz... ale zawsze na posterunku,
                                        tak?;)
                                        • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:51
                                          pisz, pisz... jeszcze tylko siedem;)
                                        • katimai Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:53

kochane ja nie śpie, ja sie czaje do wyjscia juz , taka głodna jestem, że
                                          oszaleje zaraz, a hydra mi tu ostrygi - mnie? zwykłej, prostej babie ?
                                          ludzieswieci, bleeeee
                                          mówiłam juz że chce kingsize'a, cztery sery ...
                                          <kap,kap>
                                          • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:56
                                            no dobrze, dobrze... coś tam wyszukam w spiżarni i gosposię z daniem do Cię
                                            wyślę... już się tak nie unoś;)
                                        • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:57
                                          chytra_hydra napisała:

> oj, no zdarzają się cięższe chwile, jak wiesz... ale zawsze na posterunku,
                                          > tak?;)
                                          :)) kochana :)
                                          • katimai Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:57

ubzdryngoliły sie baby i sobie cukrują :))
                                            • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 14:58
                                              katimai napisała:

>
                                              > ubzdryngoliły sie baby i sobie cukrują :))

No :)
                                              A ty Kati doczytałaś, że ta burżuja ma GOSPISIE???????????
                                              Jak mi jej nie będzie pozyczac na piatki to ją zbanuję!
                                              • chytra_hydra Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 15:03
                                                a co se będziemy żałować... :) nikt nam nie cukruje, to same sobie cukrujemy, a
                                                co!...;) gosposia jest moja prywatna i własna, ale w drodze wyjątku, ponieważ
                                                chloe pięknie mi cukruje, pożyczać na piątki będę, jakoś wytrzymam, najwyżej
                                                ostrygi sobie zjem...;)
                                      • conejito13 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 16:09
                                        Conejito ma sjeste - pewnie rzyga.

sluchajcie, ten tydzien bedzie pierwszym tygodniem mojego lepszego
                                        samopoczucia! juz to czuje:))))))) jako ze kupilam sobie nowy obrzydliwy
                                        ciazowy stanik, musze do tego dokupic jakies super ubranko. jeszcze nie
                                        wybralam, ale jak stryjenki winszuja, to poogladac sobie moga: www.prenatal.com

mam 22 pazdz wesele i tez zamierzam ISC!, choc jeszcze tydzien temu nawet o tym
                                        nie smialam snic. dziewczyny, moze w koncu sie cos zmieni??:)

ps. sjesta byla, to fakt.
                                        • chloe30 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 16:21
                                          A propos ciuchów na ten zarzygany stan to mnie się podobaja takie tuniki w
                                          trapez i do tego spodnie - mogłyby być takie 7/8 na przykład.
                                          Obok mnie jest sklep i wisi w oknie tka fajna dżisnowa - powiem wam, od biedy
                                          mozna w tej ciąży być, ciuchy fajne :D
                                          • conejito13 Re: Ten wspaniały dzień 04.10.06, 16:42
                                            no, ciuchy rzeczywiscie fajne. zeby jeszcze ow stan byl troche fajniejszy, to
                                            juz calkiem...
                                            ale mam sobie obiecane, ze w przyszlym tygodniu lece na zakupy: weselne
                                            i 'normalne':) moze nawet jakies butki sobie kupie. bosz......wracam do
                                            siebie:):):) powoli... ale jednak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka