real_mayer 02.10.09, 00:13 bo mam wrażenie że teraz jest jedyny czas żeby odpocząć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: nie śpię.. 02.10.09, 00:24 nie spie bo jestem w pracy. zostalo jeszcze 9 godzin i 37 minut. szczerze mowiac juz mam dosc :/ i zazdroszcze tym, ktorzy moga sie polozyc i zasnac Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: nie śpię.. 02.10.09, 00:26 O matko kobieto masakra :) Przynajmniej większość frajerów już śpi i spotykasz tylko niedobitki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: nie śpię.. 02.10.09, 00:29 tak szczerze? czekam wlasnie na frajera, ktory ma sprzet do firmy dostarczyc. a pozniej czeka mnie rozliczenie miesieczne na wyplaty dla pracownikow, a o 10 przychodzi moj zmiennik, ktory mnie ratuje od ponad miesiaca :) inaczej spedzilabym w firmie 20 godzin na dobe. chyba zwolnie sama siebie bo mam dosc pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: nie śpię.. 02.10.09, 00:48 Boze to gdzie Ty pracujesz?? Ja nie spie bo nocne stworzenie ze mnie wiec se siedze i gapie sie w telewizor. Pomagam komus wyjsc z dolka, gadam mailami z moim Fijansejem i czuwam nad tym, zeby moj kot nie rozwalił mi chaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: nie śpię.. 02.10.09, 00:54 U siebie :) jak masz wybor miedzy postawieniem w grafiku pracownika a siebie to wybierasz siebie bo wiesz ile pracy w dzien maja pracownicy. a dzieki nocnym zmianom moge spedzac czas z corkami w dzien. cos za cos niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: nie śpię.. 02.10.09, 01:00 kiedys slyszalam powiedzenie spac nie s..c wytrzymac mozna i w sumie to prawda :) gdybym pracowala w dzien nie mialabym kontaktu z corkami. a tak odrabiam w nocy i moge wychowywac corki, przebywac z nimi, cieszyc sie nimi. ot taki maly psych :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: nie śpię.. 02.10.09, 01:06 pracowałam kiedyś na nocki,jako recepcjonistka w hotelu :) i właśnie to odliczanie czasu kiedy przyjdzie w końcu zmiennik,a jak się dziad spóźniał parę min,to dopiero było złooo...(zmiana trwała 12 h) na szczęście dawne czasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: nie śpię.. 02.10.09, 01:09 znajoma pracuje w hoteliku tez ma na nocki. jak mi czasem opowiada co robi jak sie nudzi to az sie zastanawiam skad w czlowieku tyle pomyslow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matka.frustratka Re: nie śpię.. 02.10.09, 01:03 też nie śpie, szukam rozrywki żeby sobie powetować nudne małżeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: nie śpię.. 02.10.09, 01:09 ... bo jest dopiero czwarta po południu, a ja jestem po czwartej kawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: nie śpię.. 02.10.09, 01:47 W tivi leca wlasnie powtórki wszystkich CSI.. :D Odpowiedz Link Zgłoś