pretensjaa 05.10.09, 23:26 Rumak hrabiny czy niejaki meetek? Już mi się miesza wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina25 Re: Gdzie się podział Murzynier? 05.10.09, 23:28 i koziamaciołka czy tak jakoś,też gdzieś przepadło... ojej :( Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Gdzie się podział Murzynier? 05.10.09, 23:38 wraz z bocianami odlecial do afrykanskich,cieplych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Gdzie się podział Murzynier? 05.10.09, 23:45 Lecial z spuszczonym fajfusem. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Gdzie się podział Murzynier? 05.10.09, 23:47 Leci bocian ponad lasem,wymachuje swym... ogonem,wymachuje swym ogonem-pozdrawiając przy tym żonę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 00:00 Kalambury kto kogo, jak długo i dlaczego tak krótko pozostawiam wszystkim żałosnym popaprańcom z tego forum. Innymi słowy - która to pokraka to spłodziła ten nick, czy też koleżanka pokraki, czy też nieprzyjaciel pokraki, czy też dupa pokraki, czy też coś innego jeszcze - na tę chwilę obchodzi mnie tyle co śnieg zeszłoroczny. Musicie mieć bardzo smutne życie skoro tyle czasu spędzacie na tym debilnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 09:13 Mnie się to forum podoba. Jest taakie kobiece. I nie trzeba czytać ze zrozumieniem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.maciolka Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 11:30 Murzynier zmienił nick najpierw na rumak.hrabiny potem na vicehrabia.julian jeszcze wczesniej byl Lew-Salonowy. W ogóle to jest kobieta na NK i facebooku ma żeński profil. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 14:11 ciekawa teoria. czy możesz mi podać nr telefonu swojego dealera? kiedy podasz pozostałe 45 nicków? fajny wątek znalazłem. poczytaj sobie. forum.gazeta.pl/forum/w,16,100988230,,Basiu_olech_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 16:56 rumak.hrabiny napisał: > ciekawa teoria. czy możesz mi podać nr telefonu swojego dealera? kiedy podasz > pozostałe 45 nicków? nawet nie wiedziałem, że jestem tak popularny i mam kilka nicków :) rumak.hrabiny nie jest zły, ale wolę już zostać wicehrabią :) a co do kazia maciołki i jego kolejnych wcieleń to ciekawe, że jeszcze tu grasuje, zauważyłem że każdy męski nick jest podejżewany o bycie murzynierem, rumakiem i lwem Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 17:22 ja też wolę swój nick. a swoją drogą nonsensem byłoby pisać pod nickami rumak.hrabiny i wicehrabia.julian. zbyt duże podobieństwo. gratuluję popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 18:14 rumak.hrabiny napisał: > swoją drogą nonsensem byłoby pisać pod nickami > rumak.hrabiny i wicehrabia.julian. zbyt duże podobieństwo wytłumacz to tej idiotce która każdego nazywa lwem salonowym Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 18:37 staram się zawsze znaleźć pozytywne aspekty. dobre jest chociaż to, że nie posądzi mnie o to, że jestem kaziem.maciołką. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 18:40 rumak.hrabiny napisał: > staram się zawsze znaleźć pozytywne aspekty. dobre jest chociaż to, że nie > posądzi mnie o to, że jestem kaziem.maciołką. no nie, chyba, że wejdzie w fazę schizofreniczną ciekawe jakie to traumatyczne przeżycia popychają tę nieszczęsną istotę do trollowania w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 18:58 może murzynier jej podpadł a może lew salonowy? jeżeli lew, to chyba był lew-salonowy i prawdziwy.lew.salonowy. oczywiście powody mogą być inne, a ja nie zamierzam w jej "fazę" wchodzić, by za wszelką cenę dojść prawdy. raczej odpuszczę sobie, czego i tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 19:03 rumak.hrabiny napisał: > może murzynier jej podpadł a może lew salonowy? podpadł lew salonowy i od tej pory szuka go po forach i podejrzewa każdego, że owym lwem jest, smutne to Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 19:12 to się nadaje na temat nowego wątku - czy jak wam ktoś podpadnie na forum, czy szukacie go po forach i podejrzewacie każdego, że nim jest? no i oczywiście - czy też tak macie? co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 19:14 rumak.hrabiny napisał: > to się nadaje na temat nowego wątku - czy jak wam ktoś podpadnie na forum, czy > szukacie go po forach i podejrzewacie każdego, że nim jest? no i oczywiście - > czy też tak macie? co robić? buhaha i koniecznie założyć ten wątek na kilku forach "bo byłam ciekawa opinii także mężczyzn/wędkarzy/niepotrzebne kreślić Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.maciolka Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 19:43 To pogadałaś sama ze sobą psycholko Basiu:D:D:D Całkiem jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 20:21 widzę, że rzeczywiście to ciężki przypadek. chyba twoja diagnoza była trafna Odpowiedz Link Zgłoś
jarotka.net Re: Gdzie się podział Murzynier? 07.10.09, 12:12 wielkiej inteligencji nie trzeba, aby widzieć że rumak.hrabiny i wicehrabia.julian gada sam ze sobą. Przy czym styl pisania dziwnie zbliżony do murzyniera. Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: Gdzie się podział Murzynier? 07.10.09, 13:19 jarotka.net napisała: > wielkiej inteligencji nie trzeba, aby widzieć że rumak.hrabiny i > wicehrabia.julian gada sam ze sobą. Przy czym styl pisania dziwnie > zbliżony do murzyniera. :) tak naprawdę to ja stoję za wszystkimi wypowiedziami na tym forum, jarotka.jet to też mój nick Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Gdzie się podział Murzynier? 07.10.09, 13:21 jarotka.net napisała: > wielkiej inteligencji nie trzeba, aby widzieć że rumak.hrabiny i > wicehrabia.julian gada sam ze sobą. Przy czym styl pisania dziwnie > zbliżony do murzyniera. o genialna! zapomniałaś wspomnieć o lwie salonowym. przez twoje przeoczenie nadal nie wiem czy rzekomo piszę pod nickiem lew-salonowy czy prawdziwy.lew.salonowy, bo niezbyt ich odróżniam. z niecierpliwością czekam więc na dalsze rewelacje. a co do inteligencji, to w twoim przypadku jednak "trzeba". Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 11:38 Kolejne złe postrzeganie otaczającej rzeczywistości.To forum trzeba czytać z b. dużym zrozumieniem, by miało to jakiś sens.Jeśli nawet ma służyć to rozrywce i poprawie humoru, to trzeba zrozumieć z czego można się pośmiać a co potraktować serio.Ale widać to wyższy stopień wtajemniczenia, którego jeszcze nie osiągnąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 11:41 Superanckie jest nie? Powinni czytać faceci z całego świata aby notowac jak sie w życiu zachowywac żeby nam-wspaniałym kobietom dogodzic ;) i wtedy wszyscy byliby zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 14:48 Nooo, ma się rozumieć!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meetek rum.hrabiny 06.10.09, 13:07 rum.hrabiny nie pojawił się dziś na mitingu AA. Czy ktoś wie gdzie się podziewa? Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: rum.hrabiny 06.10.09, 13:58 ej mieetek. jak będziesz na następnym mitingu, przekaż chłopakom dobre wieści. Tekst linka niech sobie instalują nowe wątroby i do dzieła. ojczyzna wzywa - trzeba łatać dziurę budżetową. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: rum.hrabiny 06.10.09, 14:20 Żyjesz! To najlepsza wiadomość dnia. Wiadomość sam przekażesz chłopakom. Niestety kilku się wykruszyło: Lech F., Zbigniew R. Ale są Wiktor O., Boguś L., no i Jasio G. Ja tam chodzę, bo piszę scenariusz "Żółty Szalik 2". Jurek P. nie już daje rady, muszę go zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: rum.hrabiny 06.10.09, 14:51 Aleś zorientowany w tych kręgach!! Cóż choroba nie wybiera, zwłaszcza gdy usilnie stara się jej NIE uniknąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Gdzie się podział Murzynier? 06.10.09, 17:35 pretensjaa napisała: > Rumak hrabiny czy niejaki meetek? > > Już mi się miesza wszystko. Jakieś qui pro quo. Pretensjaa pomyliła mnie z rumem.hr, murzynierem i jeszcze innymi postaciami. Ale nie mam o to pretensji do pretensji. Nie każdy ma IQ>156. :D Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier miał ważne sprawy na głowie, sio trolle :) 07.10.09, 09:40 pretensjaa napisała: > Rumak hrabiny czy niejaki meetek? widzę, że do podejrzanych o bycie lwem dołączyły nowe osoby :) witamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Gdzie się podział Murzynier? 07.10.09, 11:16 na drzewo zwiol, pfuj co jo godom tzn. na palme Odpowiedz Link Zgłoś