Dodaj do ulubionych

Brzydki facet

12.10.09, 20:27
Dlaczego brzydki facet podchodzi i chce wyrywac ladne i piekne kobiety. Dodam
ze facet jest bardzo brzydki. Natomiast te przecietne i malo urodziwe nie
wchodza u niego w rachube:) Facet ten ciagle dostaje kosza i ma zal do
wszystkich kobiet ze sa takie wredne bo sie w nim nie zakochuja. Ale nie widzi
tego ze za wysokie progi na jego nogi. Ba o tych brzydkich kobietach mowi ze
go nie podniecaja i nie moze z nimi ale on sam jest naprawde odrazajacy.
Obserwuj wątek
    • green-chmurka Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:34
      A moze on nie ma w domu lustra, to mu kup.
      • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:37
        O sobie mowi ze jest przecietny :)
    • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:40
      Normalnie byloby mi go zal ale przez to jak dyskwalifikuje malo urodziwe kobiety
      jest dla mnie zerem. Bo sam niestety tej urody nie ma i powinien wiedziec ze
      zadna piekna nie chce jego genow. Bo przeciez jak mozna tak oszpecic swoje dzieci.
    • asche_zu_asche Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 20:42
      a da się lubić. Może ten facet ma jakiegoś asa w rękawie (czy innym miejscu), o
      którym nie wiesz?
      • lafea Re: Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 20:43
        No i co z tego ze ma asa w rekawie. Jest brzydki wiec niech zarywa brzydkie.
        Uwazam ze sie troche osmiesza startujac do pieknych ktore przeciez tez chca
        kogos pieknego lub przynajmniej ladnego.
        • asche_zu_asche Re: Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 20:45
          A mi się podobają brzydale :P
          A poza tym, mało to szkaradnych facetów ma piękne żony?
          • lafea Re: Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 20:47
            I to jest niesprawiedliwe:)
          • lafea Re: Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 20:49
            Ten by ci sie napewno nie spodobal. To nei jest taka zwykla brzydota, ktora moze
            miec nawet cos fajnego w sobie. Pocalowalabys szkaradne brazowe zeby z kamieniem
            nazebnym koloru bielego?
            • asche_zu_asche Re: Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 20:50
              pisałam już gdzieś, że mam obsesję na punkcie zębów - tu mnie masz
        • juliette_77 Re: Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 21:18
          lafea napisała:

> Jest brzydki wiec niech zarywa brzydkie.

Każdy ma inny gust... A na czym polega jego brzydota?
          • lafea Re: Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 21:24
            Ma starsznie zaniedbane zeby jakby nigdy u dentysty niebyl. Kolor brazowy
            doslownie, bialy kamien nazebny i do tego jakis taki tylo zgryz. Ma jedno oko
            mniejsze a drugie wieksze. Jest pryszczty i wogole brzydki.
            • 0ffka Re: Shrek też jest brzydki, 12.10.09, 21:49
              lafea napisała:

> Ma starsznie zaniedbane zeby jakby nigdy u dentysty niebyl. Kolor brazowy
              > doslownie, bialy kamien nazebny i do tego jakis taki tylo zgryz. Ma jedno oko
              > mniejsze a drugie wieksze. Jest pryszczty i wogole brzydki.

Oblecha :]
    • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:45
      Ja jestem solidarna:) Dlaczego brzydal ma miec piekna a brzydka ma miec - nic?
      • potworski Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:48
        lafea napisała:

> a brzydka ma miec - nic?

A no i mamy już powód założenia wątku.
        • eilenn_ardenn Re: Brzydki facet 13.10.09, 16:26
          Psychologia ewolucyjna. Kobiety podświadomie szukają w facetach opiekuna dla
          siebie i dzieci, czyli musi przede wszystkim być odpowiedzialny i zarabiać etc.
          Mężczyźni szukają zdrowej matki dla potomstwa, dobre geny=ładna (choroby
          powodują wzrost asymetrii ciała, co zmniejsza atrakcyjność). Dlatego brzydale
          miewają piękne partnerki. Z biologią nie wygrasz, bo wg. niej brzydka ma już
          niewiele do zaoferowania. Life is brutal.
      • asche_zu_asche Zgroza!! 12.10.09, 20:49
        Jakby brzydale brali paskudy, a królewicze żenili się z księżniczkami, to chyba
        dwa gatunki homo sapiens by powstały - szpetni robiliby się coraz bardziej
        paskudni, a piękni coraz urodziwsi...
        A tak się ładnie, ciekawie wymiesza (z innymi zaletami i wadami)
      • jan_hus_na_stosie Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:50
        lafea napisała:

> Ja jestem solidarna:) Dlaczego brzydal ma miec piekna a brzydka ma miec - nic?

bo życie jest niesprawiedliwe? ;)
    • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:48
      Temu sie jak narazie nie udalo. A jest juz tak zdesperowany ze zarywa gdzie sie
      tylko da. Ale tylko wybiera te najpiekniesze. Jak to widze to wyc mi sie chce:)
      • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:50
        Bo brzydko mowi o nieladnych kobietach ktore sa Bogu niczego winne ze takie sie
        urodzily.
    • jan_hus_na_stosie Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:48
      ale dlaczego Ciebie to aż tak irytuje? ;)
    • rzeka.chaosu Re: Brzydki facet 12.10.09, 20:55
      A podobno wybieramy realnych partnerów na swoim poziomie...
      Przypomniał mi się facet, który wynajmował mieszkanie naprzeciwko. Też był brzydki i karłowaty. Pracował w jakimś banku czy gdzieś i chodził ciągle w garniturze (wymiętoszonym po bliższym przyjrzeniu się). Podrywał dziewczyny na ten garnitur, neseserek i niby-biznesowy styl. Żałosne to było. Za wysoko mierzył. Spotkała się z nim moja znajoma z osiedla (była w jego wieku mniej więcej) i okazał się być żałosnym starym kawalerem, który w desperacji szuka kogokolwiek "z kim mógłby dzieci robić". Cały lans zniknął. Szkoda mi go było, bo to nie jego wina. Ale z tym wizerunkiem przesadzał :( Zdecydowanie źle oceniał kobiety - nie każda leci na kasę. Ciekawe co u niego słychać... :)
      • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:14
        Ten brzydal ktorego ja znam zarywa kazda ladna i piekna, ma chyba ze 100
        kolezanek - a zadna nie chce byc z nim. Zarywa instruktorki tanca, nauczycielki
        ang , recepcjonistki , kelnerki - zenada.
        • rzeka.chaosu Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:44
          Spytam niedyskretnie: kim dla ciebie jest ten facet? Czy to ktoś z bliskiego
          otoczenia? Dużo wiesz o jego życiu prywatnym... Może faktycznie jest jakiś powód
          jego wysokich ambicji. Bo inaczej to jest masochista, albo się forów naczytał :D
          Desperacje przybierać może różne formy.
          • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 22:03
            Jest to kolega z pracy z ktorym chodze na obiady :) Jego brzydki kumpel ponoc ma
            piekna zone i on tez chce:)
    • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:18
      Moze on sie boi ze bedzie mial szpetne dzieci i tylko piekna wyprostuje im twarz.
    • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:34
      Jedno trzeba mu przyznac - JEST CHOLERNIE INTELIGENTNY :) I penie ktos piekny to
      pewni doceni. Ironia bedzie kiedy dzieci odziedzicza intelekt po mamusi a urode
      po tatusiu:)
      • sumire Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:43
        bo widzisz, acz może to cię zdziwi - inteligencja jest bardzo seksowna.
        wygląd też, nie powiem, ale sam nie da rady.
        • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:57
          Wiem ze jest seksowna :) Mnie nawet bardziej kreci niz wyglad u faceta. Ale
          pewnych rzeczy po porostu nie da sie zaakceptowac. Nie moglabym dac dzieciom
          takiej twarzy:(
          • potworski Re: Brzydki facet 12.10.09, 22:05
            lafea napisała:

> Wiem ze jest seksowna :) Mnie nawet bardziej kreci niz wyglad u faceta. Ale
            > pewnych rzeczy po porostu nie da sie zaakceptowac. Nie moglabym dac dzieciom
            > takiej twarzy:(

To kur#a nie dawaj. Ktoś ci każe? Biadolisz tu od paru godzin, że facet się
            ogląda za ładnymi dupami jak Maryśka od Frąckowiaków ze wsi Bałtupice co to jej
            krowa korale jarzębinowe wpie...#a i nie chce oddać.
            Jak uważasz, że świat to liga piłkarska i zespół z ekstraklasy nie ma szans
            zagrać z zespołem z IV ligi to włącz sobie NSport albo kup gazetę i poczytaj co
            to takiego Puchar Polski. Jak złapiesz analogię (czytaj: zrozumiesz) to możesz
            przyjść z powrotem i się pochwalić wnioskami z przemyśleń.
            • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 22:27
              Jak widac nie myle sie bo zadna go nie chce. Szkoda tylko takiego geniuszu.
              • 0ffka Re: Brzydki facet 12.10.09, 23:24
                lafea napisała:

> Jak widac nie myle sie bo zadna go nie chce. Szkoda tylko takiego geniuszu.

Wiesz co facet widzi, że lecisz na niego i jaja sobie z Ciebie robi :)
                Olej go to on zobaczy w Tobie piękno!
              • jan_hus_na_stosie Re: Brzydki facet 12.10.09, 23:26
                a Ty byś go zechciała gdyby on zechciał Ciebie? :)
    • 0ffka Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:37
      Daj jego fotę to ocenimy :)
      • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:37
        Niestety nie mam jego foty :/
        • 0ffka Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:40
          ... a niech sobie zarywa te ślicznotki... to on cierpi a nie Ty.
          Może kiedyś zmądrzeje? :)
          • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:41
            Wszystko byloby wporzo gdyby ne mowil ze do brzydkiej to nie zagada :) Poprostu
            jak mi to powiedzial to mi sie nuz otworzyl i nie moge go schowac:)
            • 0ffka Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:48
              Wiesz czasami widuje się na ulicy brzydkie bardzo kobiety z super facetami i na
              odwrót. Coś w tym jest...
              Zauważyłam też, że im brzydszy facet tym bardziej leczy swoje kompleksy i stara
              się podrywać ładne dziewczyny, krytykując te brzydsze!
              Przystojni faceci raczej tak nie robią i normalnie traktują brzydule :)
              • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:55
                On mowi ze jezeli facet jest z brzydka to traktuje ja tylko tymczasowo zeby
                sobie poseksic. A jak sie znajdzie ladniejsza to porzuci ta brzydka. Wydaje mi
                sie ze to moze byc prawda.
                • 0ffka Re: Brzydki facet 12.10.09, 23:20
                  Przystojny facet zawsze może mieć ładną kobietę a wybiera np pasztety :)
          • asche_zu_asche Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:43
            0ffka napisała:

> ... a niech sobie zarywa te ślicznotki... to on cierpi a nie Ty.
            > Może kiedyś zmądrzeje? :)

Albo znajdzie ślicznotkę :)
            • lafea Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:48
              Wydaje mi sie ze znajdzie jezeli bedzie mial jej okazje jakos zaimponowac
              intelektualnie bo jest naprawde bardzo bardzo blyskotliwy i pisze piekne
              wiersze. Ale nie podoba mi sie co mowi o kobetach brzydkich.
    • wicehrabia.julian Re: Brzydki facet 12.10.09, 21:43
      lafea napisała:

> Dlaczego brzydki facet podchodzi i chce wyrywac ladne i piekne kobiety.

brzydki nie ma szansy na ładną? podobno 1 na sto zaczepionych kobiet po tekście
      "chce się z tobą kochać" wyraża ochoczą zgodę, więc nawet jak się jest brzydkim
      szansa jest :)
    • bez_cukru_tak_jak_lubisz Re: Brzydki facet 13.10.09, 00:04
      Ale baby pptrafia byc durne xD
    • ferero Re: Brzydki facet 13.10.09, 10:19
      ooo, to facet i nie wita się z własna gąską. szkoda mi go, a bardziej jego gąski
    • butterflymk Re: Brzydki facet 13.10.09, 10:22
      a niech chłopak próbuje swoich sił czy cokolwiek
      bardzo duzo kobietom przydałaby się taka pewność siebie...
      brzydki - to rzecz gustu przecież.
      może nadrabia charakterem lub błyskotliwością...
    • stinefraexeter Re: Brzydki facet 13.10.09, 11:34
      Lafea, bo to jest podobnie, jak z puszystymi osobami, które płaczą, że ludzie
      patrzą tylko na wygląd, a same startują do długonogich blondynek/przystojnych
      brunetów.

I potem wieczne narzekanie, ze faceci to dupki, a kobiety to świnie, bo nie chcą
      "nas": ciepłych, miłych, kochających, przeciętnych z wyglądu. Osoby
      nieatrakcyjne często interesują się tylko "elitą elit", bo każdy poniżej jest
      przez nich odbierany jako dowód ich własnej nieatrakcyjności.
    • 10iwonka10 Re: Brzydki facet 13.10.09, 15:00
      A ja jednego nie rozumiem. Z krzywa szczeka nic nie zrobi ale zeby,
      pryszcze....o to mozna zadbac.

Mozna byc brzydkim ale swiezym,pachnacym i zadbanym a ten to jakis
      taki niechluj.....
      • lafea Re: Brzydki facet 13.10.09, 19:47
        Dokladnie. Niechluj straszny do tego. Niektorzy pisza ze ja go chce a on mnie
        nie :) Ja raczej uniekam jego towarzystwa bo dlaczego mam byc ta jedyna ktora go
        chce:) Raczej przebywanie w jego towarzystwie nie sprzyja mojej reputacji poza
        tym tak na powaznie to nie znosze jego wywodow o tym jakie to kobiety sa okrutne
        a te brzydkie to na stos najlepiej.
        • oliwka188 Re: Brzydki facet 13.10.09, 20:02
          lafea i co Cie tak mierzi, że sobie ładnej żony szuka? Chce mieć ładną to niech ma. Czy to doprawdy takie dziwne? Kto chce mieć brzydkiego partnera/partnerkę? Atrakcyjność to tak szeroka paleta barw a ludzie to tak zróżnicowana rasa, że każdy znajdzie coś dla siebie. A skoro brzydule uważa za niższy gatunek to omijaj go z daleka, tyle. Mało to prostaków na świecie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka