floris.1 13.11.09, 18:12 Uwielbiam ciasteczka korzenne z grzanym winem, własnie sie nimi zajadam, a mialam sie odchudzac...czy wy tez macie jakies ulubine słabosci słodkosci ktorym sie nie mozecie oprzec?;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: slodkosci 13.11.09, 18:15 schabowyy!! A to nie jest słodkie... hmmm to nie nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian a d..a rośnie 13.11.09, 18:16 floris.1 napisała: > czy wy tez macie jakies ulubine > słabosci słodkosci ktorym sie nie mozecie oprzec?;D i będzie płacz Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: slodkosci 13.11.09, 18:20 mmm ...korzennne , cynamonowe , i zbożowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: slodkosci 13.11.09, 18:21 Uwielbiam z pobliskiej piekarni ciasteczka cynamonowe, kocham czekoladę gorzką i wszystko, co jest z marcepana.Tyle że staram się w jedzeniu tego zachować rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
csisilver Re: slodkosci 13.11.09, 19:03 Ostatnio lubię czekoladę z całymi orzechami... Mniam, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
symulacrum Re: slodkosci 13.11.09, 22:36 uwielbiam wszystko, co wymieniono powyżej, niestety ;) korzenne, cynamonowe, czekoladę z orzechami, marcepana gofry z bitą śmietaną, rurki z bitą śmietaną, tartę z truskawkami i bitą śmietaną, mniam i migdały w słodkim, chrupiącym karmelu... ehhh, rozmarzyłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: slodkosci 13.11.09, 22:42 Ptysie! Łażą za mną ostatnio a odchudzać się miałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ona.jest.ze.snu Re: slodkosci 13.11.09, 23:43 Od 4 miesięcy nie jadłam nic słodkiego, wcześniej byłam uzależniona od wszystkiego co słodkie. Pochłaniałam czekolady, ciastka, ptysie, pączki z bitą śmietaną. Ale na szczęście się opamiętałam. Pomimo sympatii do słodyczy dalej miałam niedowagę, ale nie są zdrowe, dlatego postanowiłam przestać je jadać. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: slodkosci 14.11.09, 00:08 ostatnio mam faze na orzeszki macadamia w cukrowej posypce i chipsy jabłkowe choć tymi akurat mozna sie zajdać bo nie tuczą tak Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: slodkosci 15.11.09, 10:19 Oczywiście, że mamy. Nigdy nie odmówię sobie muffinek jagodowych albo kawałka tortu szwarcwaldzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: slodkosci 15.11.09, 10:31 floris.1 napisała: > Uwielbiam ciasteczka korzenne z grzanym winem, własnie sie nimi > zajadam, a mialam sie odchudzac...czy wy tez macie jakies ulubine > słabosci słodkosci ktorym sie nie mozecie oprzec?;D soczek .ipkowy Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: slodkosci 15.11.09, 11:50 biszkopt z czekoladą i bitą śmietaną ;) ewentualnie gorąca czekolada z lodami. ja jestem racze typem łasucha ostrosłonego: chipsy, pizze, frytki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: slodkosci 15.11.09, 12:59 Moim faworytem są chyba żelki,chociaż lubię prawie wszystko- czekoladę, oblaty,bezy, pączki.. Odpowiedz Link Zgłoś
biala.chmurka Re: slodkosci 15.11.09, 13:12 Nie chcę specjalnie robić Ci smaka, ale pewnie nie wzgardziłabyś również czekoladą Lindt cynamonową :) W tym roku jeszcze nie widziałam jej w sklepach, a zawsze w okolicach świąt wychodzi. Ostatnio jeszcze zasmakował mi Lion orzechowy (jest też orzechowy 3bit, on mi jakoś nie podszedł) Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: slodkosci 15.11.09, 16:23 Gorzka czekolada, szczegonie z pomaranczami :) Odpowiedz Link Zgłoś