gazeta_mi_placi 20.11.09, 00:25 I jest mi niedobrze. Czy jestem w ciąży? Stosunek miałam minutę temu,czy już mogą być pierwsze objawy ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Brzuch mnie boli. 20.11.09, 12:16 hunter82 napisała: > na pewno! jesteś w ciąży > > > hahaha To niedobrze bo tuż przed stosunkiem wypiłam pół kieliszka białego wina i teraz się boję że dziecko się urodzi trochę nie tego... Czy mogę już zrobić test (minęło 10 godzin) czy też wstrzymać się do pełnej doby? Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Brzuch mnie boli. 20.11.09, 14:00 to po następnych 10 godzinach odejdą ci wody płodowe i urodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Brzuch mnie boli. 20.11.09, 07:01 Ile razy trzeba powtarzac, ze to trzeba wypluc a nie polykac! No i masz za swoje- ciaza pozamaciczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Brzuch mnie boli. 20.11.09, 08:56 Nie wiesz o tym jeszcze ,ze toczy cie rak od wewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Brzuch mnie boli. 20.11.09, 12:44 jestem pewna ze gdzies na forum zdrowie kobiety przeczytalam ze najpewniejsza diagnoza ciazy sa pryszcze. ale nie wiem dokladnie ile tych pryszczy musi byc i gdzie dokladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś