Dodaj do ulubionych

gdzie robicie zakupy?

• ostrypazurek Re: gdzie robicie zakupy? 17.05.11, 12:39
      Zakupy robię zazwyczaj w sieciówkach mam swoje ulubione centrum handlowe Blue City i tam potrafię spędzić cały dzień. Lubie tam jeździć bo oprócz moich ulubionych sklepów maja mnóstwo restauracji gdzie można dobrze zjeść i sporo miejsc rozrywkowych jak tor kartingowy, kort do squasha, nawet klub fitnessowy.
    • chann Re: gdzie robicie zakupy? 24.05.11, 12:16
      czasem zdarzały się nieprzyjemne sytuacje np. kiedyś zamówiłam bluzę za dość sporą sumkę (180zł) z internetowego sklepu, czekałam ponad miesiąc i dostałam inną niż zamówiłam. Ale wiadomo - od tego są reklamacje i zwroty, więc ogólnie jestem zwolenniczką zamawiania ubrań przez internet - szybko, łatwo, duży wybór. Jedynym minusem jest to, że nie możesz przymierzyć, dotknąć materiału (oczywiście jeśli mowa o ubraniach i butach)
      • becia1983 Re: gdzie robicie zakupy? 24.05.11, 18:50
        Współczuję Chann takich przykrych sytuacji. Ja czasami kupuję na allegro ale to u sprawdzonych ludzi. Ostatnio kupiłam parę rzeczy na portfelik.pl - i nie mogę narzekać :)
    • monaaaa Re: gdzie robicie zakupy? 24.08.11, 14:40
      No ja bardzo często kupuję w sklepach internetowych. Ostatnio najczęściej wchodzę na zapachdomu.pl Jest to raj dla wszystkich maniaków świeczek zapachowych. Naprawdę jeszcze nigdzie nie widziałam takiego dużego wyboru.
    • jagoda87 Re: gdzie robicie zakupy? 01.09.11, 10:08
      ja też najczęściej kupuję w sklepach internetowych, nie ma co przepłacać w sklepach stacjonarnych , a tak można załatwić wiele rzeczy nie wychodząc z domu, jeśli chodzi o rtv i agd do domu to najczęściej kupuję w medialux.pl mają duży wybór no i zawsze można jakąś fajną promocje wyczaić
    • idylle Re: gdzie robicie zakupy? 17.09.11, 19:09
      No niestety zawiodłam się bardzo na zakupach w internecie :( Moja mama miała mieć urodziny i postanowiłam jej kupić iPada 2, a że do najbliższego punktu iSpot mam daleko, to postanowiłam wykonać zakup przez internet. Sprzęt okazał się w ogóle nie obsługiwalny w mojej miejscowości, a do tego zapłaciłam o 500 złotych więcej niż w punkcie iSpot. Wyszło na to że tego iPada daliśmy w prezencie mojejmu kuzynowi, a mamie kupiliśmy nowy w punkcie iSpot w Katowicach. Tak więc mam złe doświadczenia z zakupami przez internet...
    • kate.222 Re: gdzie robicie zakupy? 21.03.12, 21:29
      otwiera się nowa galeria handlowa , maja teraz fajny konkurs z IPodem do wygrania :)
      www.facebook.com/Bawelnianka?sk=app_130340883708703
    • aaga15 Re: gdzie robicie zakupy? 22.05.12, 08:09
      Ja mam już sprawdzony, rzetelny sklep gdzie kupuję świeczki bo jestem od nich trochę uzależniona :) www.e-kalia.pl/
    • ania1242 Re: gdzie robicie zakupy? 13.08.12, 09:35
      Ja lubię robić zakupy w internecie. Jest to wygodne i można trafić na naprawdę świetne okazje. Np. na tej stronie kupuję bieliznę.
    • amarell jak torebki to tylko stąd:) www.etorebka.pl 13.08.12, 14:13
      Polecam torebki z tej strony
      etorebka.pl/
      dzięki zastosowaniu kodu - 0ed188d3 - dostaje się 5% rabatu bez względu na wartość zamówienia:-):-):-):-)
    • jagodowysad Re: gdzie robicie zakupy? 20.09.12, 15:37
      Ja kupuję przez internet głównie ciuchy i kosmetyki, w róznych miejscach - jeszcze się nie dałam nabić w butelkę - oby jak dalej :). Mam kilka ulubionych sklepów, ale lubię też wyprzedaże, teraz odkąd powstały kluby zakupowe, na przeceny nie trzeba czekać do nowego roku, tam są cały czas.
    • tadeusz85 Re: gdzie robicie zakupy? 25.09.12, 14:14
      Ja kupuję tylko na allegro nie mam jakichś ulubionych sklepów.

-----------
      usługi księgowe łódź
      usługi księgowe kraków
    • korelowa Re: gdzie robicie zakupy? 09.10.12, 09:20
      Korzystam glownie z internetu, ale ciuchy staram się kupować w sklepach stacjonarnych (a przynajmniej przymierzać)
      • modna.wygodna Re: gdzie robicie zakupy? 11.12.12, 13:51
        Moje ulubione sklepy to Zara, Promod, Stradivarius. Lubię też internetową wersję Zary oraz brytyjską firmę Asos, która wysyła do Polski.
    • winogronowa Re: gdzie robicie zakupy? 12.12.12, 10:12
      Ja większość zakupów też przeniosłam do Internetu, teraz to głównie artykuły spożywcze, buty i bieliznę kupuję w normalnych sklepach, a resztę w sieci, bo jest taniej i wygodniej :-) Lubię kupować w necie także rzeczy używane, bo nie odpowiada mi klimat sklepów z używaną odzieżą, jest mi tam zimno i śmierdzi :P
      • lwica1998 Re: gdzie robicie zakupy? 12.12.12, 17:30
        Często kupuję artykuły spożywcze : wodę , mleko , soki i napoje , a także wszystko co cięzkie np . ziemniaki:)
        Możecie się smiać , ale dla mnie to ogromna wygoda , jestem po operacji kręgosłupa i nie wolno mi dzwigać, a tu mili panowie wszystko przynoszą na próg domu:)
        Rewelacja:-)

www.feino.pl/
    • atolijka Re: gdzie robicie zakupy? 29.12.12, 16:06
      Też się przekonałam do zakupów przez Internet. Do tego stopnia, że nawet ostatnio sobie meble zamówiłam ze sklepu internetowego - Twoje Meble. Muszę przyznać, że jest to bardzo wygodne, a towar nie odbiega od tego, który stoi w normalnych sklepach. No i przesyłka była gratis, więc nie wiem, po co biegać po mieście, skoro wszystko można załatwić przez sieć.
    • demonicdoll Re: gdzie robicie zakupy? 11.01.13, 17:05
      A może powiecie, gdzie na ogół kupujecie sprzęt AGD? Przez Internet? W sieciówkach, czy innych sklepach? Planuję właśnie kupić jakiś okap (teleskopowy najprawdopodobniej), ale zastanawiam się, gdzie najpierw zwrócić swoje kroki. I gdzie da się kupić coś niedrogiego, ale też solidnego.
    • demonicdoll Re: okap? amica 11.02.13, 16:26
      A jaki konkretnie jest to model, jeśli można wiedzieć? Chociaż z drugiej strony pewnie na rynek weszły już jakieś nowe, zatem może warto byłoby zainwestować w coś nowego...
    • payamana Re: gdzie robicie zakupy? 21.02.13, 09:35
      H&M
      New Yorker

• liliiiana Re: gdzie robicie zakupy? 28.02.13, 14:06
      Mnie również zdarza się kupować różne rzeczy w internecie, od elektronicznych poczynając na spożywczych kończąc:) Jeżeli chodzi jednak o ciuchy to albo oglądam nowe kolekcje na stronie internetowej danej marki, a potem kupuje je w sklepie stacjonarnym, albo kupuje używane ubrania przez różne fora internetowe, strony poświęcone modzie, blogi i strony z ogłoszeniami oraz aukcjami. Sporo tego jest więc można przebierać w ofertach:)
    • thunderbird Re: gdzie robicie zakupy? 07.03.13, 11:41
      internetowe sklepy sa okej:) bardzo często korzystam. generalnie, mam pozytywne wrażenia, ale zdarzyło się też kilka gorszych transakcji:P
    • flavio8 Re: gdzie robicie zakupy? 29.04.13, 18:34
      Tradycyjnie, głównie w Biedronce, czasem Carrefour

biuro rachunkowe warszawa
      • firanka89 Re: gdzie robicie zakupy? 30.04.13, 21:02
        Drogie Panie
        Chciałabym wam polecić zakupy odzieży w sklepie internetowym na allegro u użytkownika:

allegro.pl/brilliantly-bluzka...206131092.html
        Z czasem będą się pojawiały nowe aukcje:)
        Pozdrawiam
    • havanna86 Re: gdzie robicie zakupy? 22.07.13, 11:18
      Jeśli chodzi o odzież, to ja jednak wybieram tradycyjne sklepy. Muszę coś przymierzyć, zobaczyć jak leży nim to kupię ;) Poza tym w sklepach czasem dostajesz fajne torby reklamowe (które uwielbiam) :D
      • goniata Re: gdzie robicie zakupy? 06.09.13, 20:22
        Fakt, zamawianie spożywki do domu jest ostatnio bardzo modne - ale dla mnie przede wszystkim Wy-god-ne . Zwykle zamawiam z Frisco bo ten sklep ma najlepsze podejście do klienta, inne sklepy zwiodły moje zaufanie
        • berciakowa Re: gdzie robicie zakupy? 18.09.13, 23:20
          A jak przedstawia się ten sklep cenowo na tle innych spożywczaków internetowych? robią jakieś fajne promocje?
          • niltawa Re: gdzie robicie zakupy? 25.09.13, 13:46
            ja bardzo często kupuję na serwisach ogłoszeniowych takich jak tablica.pl i sprzedajemy.pl, gdzie sprzedają używane rzeczy, ale często też chodzę do tradycyjnych second-handów
        • sonilka Re: gdzie robicie zakupy? 06.12.13, 06:00
          Ja spożywkę też już tam zamawiałam i to przez smarfotna w metrze. Zakupy się udały , dowóz też pod same drzwi także chętnie teraz złożę większe zamówienie na cięższe produkty.
          • kalinna ... 18.12.14, 22:13
            A w jakim sklepie robicie zakupy online?
    • liliiiana Re: gdzie robicie zakupy? 16.10.13, 12:28
      A moim zdaniem nic nie zastąpi wizyty w normalnych sklepie,podotykania wszystkich produktów, zobaczenia ich na własne oczy i dopiero kupna.
      Zresztą uważam, że wygospodarowanie chwilki czasu na normalne zakupy to wcale nie trudne osiągnięcie.
    • linka5 Re: gdzie robicie zakupy? 18.10.13, 11:05
      ja często zakupy robię przez internet. Ostatnio robiłam w sklepie greensin greensin.pl/
    • kamykowa Re: gdzie robicie zakupy? 26.11.13, 23:09
      Zwykle kupuję w internecie, jeszcze się nie nacięłam, ale pewnie dlatego, że kupuję to, co sprawdziłam w realu :) Wybieram na żywo, potem szukam tańszych opcji :)
    • jatomek7 Re: gdzie robicie zakupy? 07.01.14, 09:25
      ja uwielbiam robic zakupy przez internet: spożywka, ciuchy - największy plus dla mnie to brak wiecznie niezadowolonych kasjerek - psuły mi humor na cały dzień...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka