wacikowa 13.01.10, 18:24 Czy facet który daje klapsy w tyłek w czasie stosunku jest agresywny? I czy to jest ten moment kiedy kobieta powinna złamać mu hasło na gg i uciekać od niego jak najszybciej? Jak myślicie?:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacikowa Re: Przemoc? 13.01.10, 18:49 No co?:P To już się rozgrzać człowiek nie może:P Odpowiedz Link Zgłoś
goldie_locks Re: Przemoc? 13.01.10, 18:52 Kolezanko ostroznie z porto bo ma 20% alkoholu, ja bym pozostala przy zwyklym cabernet. Odpowiedz Link Zgłoś
goldie_locks Re: Przemoc? 13.01.10, 19:03 Moja znajoma tak sie ostatnio delektowala porto po kolacji, ze jej luby musial ja z restauracji wynosic:) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Przemoc? 13.01.10, 18:38 I ile juz tego porto wysaczylas? chyba za duzo...lol Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Przemoc? 13.01.10, 18:27 a ta kobieta lubi te klapsy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Przemoc? 13.01.10, 18:35 A myślisz,że to ma znaczenie w tym żeby określić czy on agresywny ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Przemoc? 13.01.10, 21:26 Kobieta określi czy lubi czy nie lubi, jak przeczyta opinię forum :P Jak zdecyduje, że nie lubi to przemoc jak nic. Jak zdecyduje, że lubi to żaden agresor z tego klapsowego faceta :D Odpowiedz Link Zgłoś
goldie_locks Re: Przemoc? 13.01.10, 18:35 Ja tam w sumie to lubie, ale nie za mocno. Natomiast nienawidze sciskania brodawek od razu wtedy wale w lep. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Przemoc? 13.01.10, 18:40 goldie_locks napisała: > od razu wtedy wale w lep. a co to jest lep? :D Odpowiedz Link Zgłoś
goldie_locks Re: Przemoc? 13.01.10, 18:40 A jesli chodzi o zasadnicze pytanie, to nawet jesli jest to przejawem agresji to raczej nie przeklada sie na pozostale sfery zycia, ale to sa moje doswiadczenia i moge byc nieobiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
goldie_locks Re: Przemoc? 13.01.10, 18:51 Zazwyczaj reka, ale potrafie tez wykopac z lozka. Czy to jest przejawem agresji? Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Przemoc? 13.01.10, 18:53 No jakby mnie kto wykopał z łóżka to bym dzwoniła na niebieską linię:P Odpowiedz Link Zgłoś
goldie_locks Re: Przemoc? 13.01.10, 19:00 Ale facetow to raczej nie zniecheca. Wracaja do lozka tylko potem klapsy sa jeszcze silniejsze.. W sumie z jednym tak tylko mialam, moze faktycznie dla jakiegos delikatniejszego to by trauma byla. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Przemoc? 13.01.10, 18:47 ale to jest wazne. Skonkretyzuj problem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Przemoc? 13.01.10, 18:58 to znow zalezy od tego, czy ona ma nogi razem, czy rozstawione.... Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Przemoc? 13.01.10, 19:01 A niech będą rozstawione tak coby się nie gibnęła na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Przemoc? 13.01.10, 19:05 w tej pozycji moze go atakowac dwupierdzianem grochu, wiec klapsy sa uzasadnione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Przemoc? 13.01.10, 19:13 kobiety posiadaja wielki arsenal w sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Przemoc? 13.01.10, 19:19 do kitowania jeszcze nie doszlismy. A propos. Co mialas na obiad? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: Przemoc? 13.01.10, 18:43 wacikowa napisała: > Czy facet który daje klapsy w tyłek w czasie stosunku jest agresywny? > I czy to jest ten moment kiedy kobieta powinna złamać mu hasło na gg i uciekać > od niego jak najszybciej? > Jak myślicie?:P > skoro kobieta w tym momencie myśli o gg to chyba czas się zmywać Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Przemoc? 13.01.10, 18:44 ja to bym sie nie spotykala z takimi co nie chca dawac klapsow i sami ich nie lubia... czy to znaczy ze jestem agresywna? jak myslicie :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldie_locks Re: Przemoc? 13.01.10, 18:47 Nie no w takiej stytuacji jestes przeciwienstwem agrewsywnej czyli submissive. Polecam film secretary z maggie gyllenhaal pewnie ci sie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Przemoc? 13.01.10, 21:13 tylko czasem, zakladam okulary, wiaze wlosy w kok i mowie ze byl baaaardzo niegrzeczny... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Przemoc? 13.01.10, 19:21 ale,ale zanim złamie hasło na gg i ucieknie...powinna jeszcze pin do karty kredytowej wymusić od tego brutala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Przemoc? 13.01.10, 19:26 Gorzej jak to typ prezydencki i konta w banku nie posiada:D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Przemoc? 13.01.10, 19:28 i pin do karty kredytowej ;)) btw, za chwilkę pewnie ktoś ten wątek weźmie na serio i wygłosi wykład o agresji męskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Przemoc? 13.01.10, 21:06 Jeśli w czasie stosunku daje klapsa - to nie jest. Uprawia spanking poprostu:) Natomiast jak daje poza stosunkiem - to jest. Czyli wiac jak leje bez stosunku, a jak leje w trakcie to wedle upodobań! Odpowiedz Link Zgłoś